-
bu topic ne lan?şakaydı o,şaka..
-
jason newsted sürekli basıyla gidiyomuş valla. tabi amerikayla türkiye aynı ortammı derseniz birşey diyemem
-
abi saka topic oldu.......
-
abi kesinlkle yanlıs bi sey yani 3 5 kız tavlamak adına gotururler ve bi b*k bilmez goz boyarlar ben 4 senedir calıyorum ama daha gidipde babamın yanında bile oturp calmadım. LUTFEN SANATI SANAT ADINA YAPANLARDAN OLUN BASKA EMELLERİNİZE ALET ETMEYİN...
-
eheem ehem, şindi abi benim merak ettiğim bi konu var şindi hani bu bas gitar var ya neden onda 4 tel var da öbüründe (küçük olanı) niye 6 tel var. öbürüne yetmiyo mu abi 4 tel de 6 tel takıyolar annamıyorum ben abi!
diye soru soran insanların yanına gitarını götürüp saatlerce açıklama yapmaktansa .................................(boşlukğu da siz doldurun kardeşim.)
zuhahah
-
abicim amma takıntılı adamlar olmuşuz yaa..götür kardeş..götür..iyi olan da kötü olan da..sen başkasına bakıp kızıp da ne diye vazgeçiyosun bişeylerden..böyle bişeyden zaten haz etmiyosan o başka bişey..ama..ne bileyim bazıları 1 ay ders alıp yaz aşkımı çalıyo..iğrenç falan diyip de yok ben götürmeyeyim olayı çok takıntılı ve çocukça geldi..ben üniversitede paşalar gibi götürdüm ve kendime zaten de güvendiğim için götürürdüm ve çok da kalabalık bir arkadaş grubuyla çok da eğlenirdik.hiçbirzaman "bakın arkadaşlar şu ilerde biri uyduruk gitar bilgisiyle yaz aşkımı çalıyo,artık ben okula gitar getiremem kuzura bakmayın diye birşey geçmedi aklımdan..sizce de hastalıklı bi düşünce değilmi?işin geyiğine gelince,soru neydi??:)) hee..gitarı okula götürmek..evet ilk başlarda gitarı okula götürdüm ama bir süre sonra popülerlik işte kahretsin okulu gitara götürdüm..ee..dinlemek isteyen gelsin kardeşim gitara..gitar evde..buyrun..:))
-
the bassx katılıyorum..iyi yapmışınız...takıntıya gerek yok..
-
çok utanırıdım o meret sırtımdayken okul kapısından içeri girdiğimde...
-
gitarı götürdüm tabi
müzik odası vardı orda çalışmak için öyle grup filan vardı tabi bizimde
zaten ota b.ka konser verdik yok metallica günü , yok ceyda okuldan ayrıldı ona veda günü okul şenliği vs.
iyi de oldu sevdan bi ateş çalanların bizi utandırmadığı anlaşıldı...
-
ben sanslıydım lisede. okul orkestrasındaydım. davulcuyum sadece bagetleri çantaya atıp okul stüdyosuna dalardım :)