Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitarı Okula Götürmek!!...

• erbil • 4 Ağustos 2005 23:28 • #480418
    karşı cinsin ilgisini çekmek için yırtınanlar da o gitarları kafalarında parçalasınlar..

ben de bu tutuculuğu hiç anlamıyorum. aseksüel olmayan herkes karşı cinsin (ya da hemcinsin?) ilgisini çekmek ister. müzik de bunun bir yolu olabilir bal gibi. bunda yanlış bir şey görmüyorum ben. ben de şimdi evli olduğum, o zamanlar tavlamaya çalıştığım kadın içim müziğe başlamıştım. sonra hayatım kökünden değişiverdi. öyle böyle değil.
    herkesin bir sanat alanına adım atarken farklı motivasyonları olabilir. önemli olan sonrası. belli bir bilinci edindikten sonra, kendine ve insanlara karşı dürüst olabiliyorsan, sorun yoktur.
  • -Hatebreeder- • 5 Ağustos 2005 00:23 • #480421
    Vallahi çok dooru söyledin erbil kardeş
    zaten bilimsel olarak sanat denen şeyin kız tavlamak için varolduğu kesinimsi bir gerçek. (bilimadamları öyle diyor vallahi)
  • beeftech • 5 Ağustos 2005 00:58 • #480428
    pöh..
    bilmadamlarına pek inanmamak lazım....

gitarla kız bulan adam lütfen ortaya cıksın.....
  • KoSaSeRkAn • 5 Ağustos 2005 01:24 • #480434
    buyrun...biri beni mi çağırdı:))
  • hydra • 5 Ağustos 2005 09:42 • #480444
    bence hiçbi mahsuru yok...okula gitar götürmek ya da sevdan bir ateş çalmak tamamen doğal ve güzel paylaşımlar.o zaman sen hayatının sonuna kadar evde tek başına gitar çal kimseye dinletme.bence asıl o saçmalık...
    kız meselesine gelince o tamamen kıskançlıkla çıkmış saçmasapan bi ego...
    eğer tavaayabileceğine inanıyosan sen de götüreceksin kardeşim.sadece onun için gitarı okula götür demiyorum ama bunda ayıp ya da utanılacak bi taraf göremiyorum...
  • Noryth Aquanum • 5 Ağustos 2005 12:11 • #480449
    Okula gitar götürüp Forest Of October çalmışlığımız vardır okulun eski püskü alet - edevatıyla.
    Bu sene ne olucak bilmiyorum gerçi.
  • ArchangeL666 • 5 Ağustos 2005 13:20 • #480453
    bizim müzik dersinde gitar götürmek zorunda kalıyoduk

açıkçası gitarı kız tavlamak için okula götürenlere acıyorum. biz insanlar topluluk halinde yaşıyoruz ve yaptığımız biçok şey karşı cinsle ya da hemcinsimizle etkileşim içerisinde.. o yüzden bunu belli bi amaç için yaptığımızı düşünmemek lazım.. yani davranışlarımızı farklı şekilde düşünenler de olabilir..
  • poo_fighter • 5 Ağustos 2005 17:58 • #480465
    Gitar calmanin bir cok farkli amaci olabilir ornegin ben tumuylen kendi tatminim icin caliyodum ama baktim bu olay birazcik fazla antisosyal kaciyo gruplar kayitlar falan daha bi guzel oluyorr, sonucta insan yaptigi seyin sonuclarini gorup tadini cikarmak istiyor zaman zaman.. Tabi gitar kiz tavlamak icin de kullanilabilir ama burda kizi tavalamak icin gitari calana degil, gitar calana veren kiza yuklenmek lazim, eger gitar calmak kizlar arasinda piyasa olusturuyosa erkek adam -ki ben de buna dahilim olabilirim ancak bole bi ortamda hic bulunmadim- ne kadar calamasa da gitari goturup orda askin bi ates zimbirtisini calar ya da calamaz.. Burda gitar bi amac degil aractir, muzikten cikip seksuel bi olaya donusur.. Neyse bana sorarsaniz ben muzigi -sadece gitar degil- sadece ve sadece kendim icin yaparim ve dinlerim. Benim gitar caldigimi arkadaslarimin cogu bilmez, gercekten eve kapanip gitar caldigim kafayi yedigim cok olmustur ama mutluyum, gururluyum o ayri.. O nedenle gitari okula goturmek olayi bana ters geliyo, goturcen 1 gotur 2 gotur sonra *oku cikacak..

Ayrica sanatin kizlari tavlamak icin yapildigini soyleyen arkadas sen dombilisin ve de cok yanlissin.. Ayip yani peki sanatci bayanlarin seksuel egilimleri kendi cinslerine olmak mi zorunda oluyorr nedir anlamiyorum..

off be baya zamandan sonra mesaj yazdim buraya ne gusel..
  • -Hatebreeder- • 5 Ağustos 2005 22:55 • #480480
    poo fighter kardeşimiz
    Kadınların yaptığı sanatla erkeklerin yapıtığı sanat hiç bir zaman aynı olmaz bir kere.
    Biri ötekinden iyi olur demiyorum ama aynı olmaz.
    Benim söylediğim şey temelinde öyle olduğu. Canlılara baktığın zaman hep erkekler "sanat" yapar. Erkek kuş şarkı söyler, erkek böcük kur yapar. Kur yapmak erkeklerin işidir, sanatta burdan çıkmıştır. Ayıp mayıp ne dersen de sen bok dövüşçüsü kardeş. Ondan sonra insan denen şey tabi düşündüğü için bu sanat denen şeyi daha ileri seviyeye taşımış, fikirsel hede ya da biçimsel hede haline getirmiştir. Mesela İnsan çiftleşmez, sevişir, ama temelinde çiftleşmedir bu.
    Yani herşeyi kıçından anlayan arkadaşım, temelinde sanat cinsel bir tavlama yoludur. Hayvanlar aleminde yani. İnsan da bi hayvan olduğuna göre, bu gayet mantıklı bi hede dir. Ayrıca eski çağlarda da sanatı hep erkekler yaparmış.
    Bunu bi belgeselde görmüştüm pek mantıklı geldi vallahi.
    Bok dövüşçüsü arkadaşım ben yanlış olabilirm yannışsam sen mi doğrusun? ya da buna sen mi karar vereceksin? Yoksa sen kadın hakları derneğinin bir üyesi falan mısın ne o öyle bayan mayan? Yeni kız tavlama yöntemin mi bu?
  • dexter_holland • 5 Ağustos 2005 23:27 • #480483
    Çaldığım enstürmanla kız tavlamadım çünkü kızım ama gitar çaldığı için (tabii öyle böyle bir gitar çalmak değil) aşık olduğum biri vardı. Ama durum farklı, benim hayatım müzik, diğer kızlar sırf havasından hoşlanıyordur.