-
ya ben bu eren arkadaşınki gibi reyting yapan bi polemik konusu yaratmak istiyorum çok kıskandım. hemen bişi uydurayım.
virtüöz olduğumu kimseye söylemeyeceğime söz verdim.!! ama asıl vitüöz benim!!
heheh.
buyrun herkesi polemiğe ve saçmalamaya davet ediyorum.
-
yoo benim...
sen kimsin de virtüöz olduğunu söylemeye utanıyorsun??
abi bu tam geyik konusu.. bence açmadan kapatalım...
-
yoo benim...
hadi hadi itiraf edin.aramızda milyonlarca virtüöz var.
virtüöz olanlar 2 adım öne çıksın lütfen!
-
yoo benim...
Ben virtüözüm. Jack girişine bal dökme tekniğiyle Kamaspuriah armonisi yapan kaç tane adam var burda? sorarım size.. Öğreteceğim size ben bissürü şey. Bana güç verin beni destekleyin. Yüceltin beni tapınak inşa edin, kurban keisn bana. Genç kızları kurban edin. Altın getirin yemek getirin nihohahahaha
-
yoo benim...
Sen ne diyosun ki reankarnasyon dan realkarnasyon yapıyorum ben gitarla , 45. perdeyi bilirsin , köprünün üstünde olur kendisi , ordan çamaşır asıyorum ben gitara çalarken senin yaptıkların ne ? ayrıca hard pickingim ile udinese pickingim harikadır.Hey allahım çıkıyosunuz buralara birşey biliyomuş gibi..
-
yoo benim...
Bak ben Cosmopolitan ve Bulvar dergilerinde yazdım. Gitar tekniği hakkında. Jeet Kune Do tekniğinin Maymun tüyü versiyonunu aziz nesin gamıyla harmanlayarak ayak kokusunun yaydığı moleküllerle telden feedback çıkartarak dinleyicinin kulaklarını kokuyla destekleyerek ayrı bir hava katıyorum. Benden öğreneceğiniz daha çok şey var. Adamlar onca gitarist arasından beni seçmiş sonuç olarak... Bi bildikleri var demekki.
-
yoo benim...
Ona bakarsan yıllarca ekip gazetesinde fotorafla gitar virtüözlüü yaptım daha sonra berklee okulundan mezopotamya sanat akademisinde gitar hocalına yatay geçiş yaptım.Çin de bulundum.Markus Gronholm sevdiğim hakemlerden biri , ayrıca fernando alonso da taptığım yarışçılardan biri.Siz bana bunlarla gelin arkadaşlar ben ralli arabasının tekerleğiyle feedback yapıyorum günde 25 saat gitar çalışıyorum , demirden kendi gitarımı yaptım ayrıca , hanginiz benim konumumda ?
-
Banane benim işte
Ben de Kinetix fabrikasına SE-4.2*((3 e^2 + x^2)^(1/3))/int(x) model gitar yaptırdım. Karpuz ağacı gövde bacaklar ise tereyağdan. Turgut Özal gibi mükemmel bir tesisatçıyla aşk yaşamaktayım. Etik olarak Hernan Cortes yasasının üçbirimi manyetiklerin ayla olan elektiriğini kesiyor. Böyle olunca gitarsız palm muting ve Palermo Sweep tekniklerini Eşşedü enne makamından yararlanarak yiyebiliyorsunuz.
-
Banane benim işte
İstanbul yedi tepe dizisindeki melodik flütleri çalınımında katkı yaptım.Ayrıca desteğinizi diğil içinizdeki mana yı ve hitpointleri istiyorum yeni karakter yaratıcm çünkü.Ayrıca senin dediğin tesisat borusunu benden iyi bildiğini yazmışsın , peki söyle bakalım zkhytutis gamı nedir ve minör pentatonik yardımsever derneğinde hangi kalıptaki su yağları birikmiş de fotosentez yapmış ? yaa sen bunu bil ben t-rex gibi anırcam.
-
Banane benim işte
Bi kere su yağları Seymour Duncan tümörü olmadıkça birikmez. Ayrıca bana Antartikadan teklif geldi 2006 penguen fest te elektro üçgen çalıcam. Bu şerefi türkiyede hangi 10 yaşındaki gitariste verdiler söylermisin bana?