Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

asıl virtüöz benim!!

• Serpent_King • 5 Ağustos 2005 01:15 • #480432
    Gitarıma service pack 2 kurdum , benim haricimde kimse domates soyamıyo , ve ütünün fişi takılıyken amfi çalışmıyo , yüzmede çok ustayım çünkü terlik virtüözüyüm bunum yanında zigzoroth ve semizoth gruplarında dikey gitaristlik yaptım hala daha burda yok biz virtüözüz , kardeşiz ayaklarını kafamı bozmayın...
  • Serpent_King • 5 Ağustos 2005 01:23 • #480433
    Banane benim işte

Ben göktürk alfabesini ve lehçelerini ve göktürklerin metro sistemlerini senden ve behemoth tan daha iyi biliyorum çünkü virtüözüm , özüm , tekim , bu sitede benden iyi kapı açma virtüözü varsa gelsin açışalım..
  • UglyKidJoe • 5 Ağustos 2005 18:20 • #480466
    benim gitarım kendinden distortion lı ve üstünde processor var disket bile alıyo dumçıkdumçık ritm atıyo arkadan. ve hatta sapına kaynak yaptırdım akoru kaçmasın diye. kaynak yaptıtırken bi adet de jack kaynattırdım ooohhhh mis oldu valla. EK-1 de neymiş kardeşim. benimkinin bikere adı var ASAK-1.

dip not:
    (ASAK-1 : anasını ***sen akordu kaçmaz - model no 01)
  • White Metal • 5 Ağustos 2005 18:50 • #480468
    Virtüöz ne yaw?

Ya Arkadaşlar siz virtüöz diyorsunuzda bu şey fritöz gibi bişey mi?
  • cosmonot • 5 Ağustos 2005 19:16 • #480471
    eouheouhoeuheoeuoheuho... arkadaslar bu forumlara yazan herbikese sadece gülüyorum. artık açıklamanın zamanı geldi. 20 yaşındayım ve 45 senedir gitar calıyorum. son olarak su anda öyle bir seviyeye getirdimki işi gitar artık kendi kendine çalıyo. boş yere harcanmayın
    vrituiözlük işi burada bitmiştir. zamanınıza yazık. gençliğinize yazık.
  • UglyKidJoe • 5 Ağustos 2005 19:43 • #480473
    ben 1 bardak daha kahve alayım kendime!
    heheh
  • Serpent_King • 5 Ağustos 2005 19:45 • #480474
    Bak işte sen bardağı kendin alıyorsun oysa ki ben gitarıma emir veriyorum bana kahvemi kendi getiriyo , siz daha nerdesiniz ben nerdeyim benim seviyeme asla ulaşamazsınız , ayrıca burya yazıları ben yazmıyorum gitarım yazıyo...
  • cosmonot • 5 Ağustos 2005 20:08 • #480475
    Arkadaşım insanları kandırma. belki dediklerini yapmış olabilirsin. belki tekniğin cok iyi olabilir. gitarın eğitimli olabilir ama asıl öz fritüöz benim. Öz hakiki firtriözleri koruma derneğinin kurucusuyum. sene 59 filandı o zamanlar. elektirik bile yoktu ben elektro gitar çalıyordum mum ışığında. diycenki elektrik yok nası çalıyon :D teknik kardeşim. bak bilmiyosun işte. ben gitarı ampiye takmadan ses çıkartmanın yolunu bulan adamım. 900 ü aşkın bestem var çoğunda sizin adını duymadığınız teknikleri kullanıyorum. Şu an X-tramaus gezegeninden gelen teklifleri değerlendiriyorum. Yaa hayvan gibi icraatlardan bahsediyorum burda. siz kimsiniz bea.
  • tweeder • 5 Ağustos 2005 21:49 • #480477
    ayrıntıya girmeden kısaca söylüyorum abi bak açık açık öküz gibi manda gibi icraatlerim boru değil bunlar arkadaşım ben virtüözüm falan demiyorum ama dünyada benden iyi gitar çalan adam yok
    olsa bak söylerdim yok bi ben varım en iyi çalan ama daha virtüöz olamadım olcam inşallah steve vai kötü çalıyo malmsteen hiç iyi değil a.q im bunların ben ama ben bunlara küfür falan etmedim nereden çıkarıyosunuz başka nickler alıp bi sitede kendimi övdüm ama bunu sadece bin kere yaptım bi daha da yapmıyorum bunu bu kadar büyütmeyelim. clean çalamammın nedeni musluklar akmıyodu benimde kafam bozuldu olurmu len böyle şey dedim clean çalamadım öyle neyse artık jeneratör aldık clean çalabiliyorum zuhahahahahahahaha
  • NefesAL • 5 Ağustos 2005 22:45 • #480479
    nayırr esas firütöz benimm!!
    hemi de TEFAL hehehe:)
    böööğğ