-
ben otobüste uyuduktan sonra kafamı cama yasladığım için yağlanmasını ve ondan sonra o yağlardan resim yapmayı çok severim.
-
Ben kurutulmuş akciğer bronşlarını şişirerek tapping yapmakla meşhur oldum.Ayrıca konserlerime gelen seyirciler heryerimi elledikleri için nasa dan kök-1 adında koruyucu kıyafet yaptırdım , amerikan fındık endüstrisinde fındık sayma virtüözlüğünde bulundum ve bill gatesle aynı havuzda yüzdüm , kendisi beni görünce çok ezildi siz kimle oynadığınızı farkında diğilsiniz..
-
mesela ben süper enstruman temizlerim. alırım 1 adet araba polish ini bi adet beze çokça sıkarım. sora teller , sap , trampet bomb*k olur sora canım sıkılır , ööööfff bee der bırakırım :)
bi sefer çizik temizlemek için pasta denedim ,evet evet hemde karamelli pastaydı. keşke yeseydim.........
-
Abi ortalık gitar fritözü kaynıyor be !! :)
Bende gitar fritözüyüm lan yakında level atlayıp Virtüöz olucam ...
Dağılın lan gitar fritözü geliyor...
-
Banane benim işte
arkadaşlar olaya son noktayı,ünlemi,soru ,işaretini ve bilimum diğer tüm noktalama işaretlerini koyuyorum.buyrun bakalım...,?!^"*_&:(){][{.. şimdi de hala varsa en iyi virtüöz benim diyen ona şöyle diyorum: "lıdflhebfgubgvlxdn lıfhoeıf klf leıfıefge ufenf". Biliyorum çok ağır oldu ama kızdım artık kusura bakmayın..
-
kesin şamatayı!!!!kim bu virtüözüm diye geçinen zındıkkk!!tiz vurun kellesini...(sahte virtüöz olduğum anlaşılırsa mahvolurum len sülooo)(boşver abi..çok güzel oynuyon..çakmazlar..devam....)ööhöööö öhhööö...ne diyoduuukkk'!!!tiz vurun kellesini de bi kelle paça içelim bre kafirlerrrr!!
-
AKUT gamını ben buldum. Rowenta ütü yeme yarışmasında kelle şerbeti içme gününün huyudur buymuş.
-
durruuunnn!!!!
hepimiz virtüözüz....
(fon müzigi = kardeslik türküsü)
-
:)
-
Kara Murat hanginiz???