Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

asıl virtüöz benim!!

• Serpent_King • 3 Ağustos 2005 03:33 • #480263
    Banane benim işte

Benim adıma hindistan cevizi şeklinde gitar yapıldı lütfen bana dünyada böyle bi adam bulun ..ayrıca basketbol topu şeklinde futbol topu da yapıldı mc gayvır tarafından patentli hidrojen bombam var.Ben öyle bir virtüözüm işte , ayda kurulacak ilk kolonide sahne alıcam sen daha hala dünyada yap şovlarını , ben galaktik virtüöz oldum koçum..
  • Serpent_King • 3 Ağustos 2005 03:36 • #480265
    Banane benim işte

Ayrıca Tim Duncan mı Seymour mu dersen , tabii ki trey azaghtoth u tercih ederim..
  • -Hatebreeder- • 3 Ağustos 2005 03:39 • #480266
    Banane benim işte

Sen ne diyosun
    Beni X Boyutundan Shredder çağırdı. Ayrıca Mazot Kanserinden vefat etmesydi Optimus Prime ın onuruna konser vericektim. sen hala bizim boyutumuzda kal. Ay falan boş işler bunlar. Aydan Şener benim sevgilim. Ayrıca Humeyni Rejimi yap kilo verirsin. TEMA vakfı onaylı çürük raporum var benim bi kere... benim gitarım yemek yapıyo. Öyle bi virtüözüm ben işte. Ayrıca İnsan, Azgard ve Klingon ırklarından çok daha üstünüm ben. Evrende benden zeki insan yoktur gibime geliyor bence.
  • Serpent_King • 3 Ağustos 2005 03:43 • #480267
    Banane benim işte

Olm bi kere magnetyum prosesöründen feedback alman için bugs bunny ve tweety mantığını anlaman lazım.Neden o çizgi filmlerde gemi çizimleri vasat ? çünkü müzisyen ruhu yok , benim bestelerimin hepsinde uzay gemileri 500 yapar.At yarışlarını severim , jokeylik yapan gitarım var gitarı çalıyorum , eğittim çünkü hemen gidip atın üstüne biniyo gidiyo , sende varmı böyle maharetler arkadaşım ?
  • -Hatebreeder- • 3 Ağustos 2005 03:47 • #480268
    Banane benim işte

Sen kimsin de bana öğretmenlik yapıyorsun? Müzisyen ruhu yok çünkü ghost busters bütün ruhları yakalıyor. Ben bestelerimde hep napolitana karbonat mayonez sos kullanırım. Her defasında da Reklam girerler. Neden? Çünkü bestelerim o kadar dinleniyor ki, benim adıma tişört bastılar sonra uzayda buldukları toz parçalarından gezegen yaptılar adıma. Orda benim fanlarım yaşıyıp bana hizmet ediyorlar.
  • Serpent_King • 3 Ağustos 2005 03:51 • #480269
    Banane benim işte

Benim adıma bilgisayar fanları yapıldı ve fan klübü kuruldu olm benle sidik yarıştırma.Zagorakis le düet yaptıktan sonra çıkardığım "tri person" adlı albümde yaptığım sansasyonel sibernetik tappinglerden sonra pamela andersondan teklif aldım , daha sonra adıma uzaktan kumanda yaptırdım artık gitara uzaktan kumanda ile müdahale ediyorum ben.
  • bigbooots • 3 Ağustos 2005 11:26 • #480273
    çok güzel patates k1zart1t1m..
  • pUnKeR • 3 Ağustos 2005 11:33 • #480274
    dün akşam hendrix, kurt cobain ve ben kafa çektik.. kömürcü erenden kömür almaya gelmişler...
  • Angmar • 3 Ağustos 2005 11:35 • #480275
    çok güzel şakşuka yaparım

saygılarımla
    şakşuka virtüözü
  • tweeder • 3 Ağustos 2005 11:40 • #480276
    abi süpersiniz devam edin ya hatta affedilmeyen de katılsın size bence