Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Muse Dururken Coldplay'a En iyi demek doğru mu???

• ScarFace • 18 Ağustos 2005 10:11 • #481799
    Şu sıralarda coldplay'a dünyanın en iyi grubu deniyor!.Grup elemanları da iyiden iyiye kendilerini böyle görüyorlar,gerek konuşmalarından gerek hareketlerinden.Tamam çok kötü bir grup değil ama şu anda dünyanın en iyi grubu olabilecek müzik yapmıyorlar bence.Benim favorim Muse...bence 1 numara olmayı şu anda hakeden yegane grup.Bakın gelmiş ceçmiş demiyorum,Şu anda diyorum..Gerek davulları,özellikle basları,vokali bence 3 kişilik bir grupla çoğu kişinin yapamadığını yapıyorlar...Hsteria,time is runing out,stckholm syndrome,muscle museum...hepsi gaz,damar şarkılar...neyse sizin yorumunuz nedir?
  • nick mason • 18 Ağustos 2005 10:18 • #481800
    Dostum bu zevk olayıdır bana göre de muse şu anda Coldplay'den daha iyi en azından beni daha çok çekiyor kendine ama onu da seven ve üstün gören vardır yani bu nesnel bir durum değil sonuçta ama bence de coldplay en iyi değil şu anda dünyada daha iyileri var. hatta bana göre muse'dan da iyiler var...
  • ScarFace • 18 Ağustos 2005 10:26 • #481801
    kesinlikle dotum muse den de iyileri var..ben ikisi arasında ve de alternatif anlamda bu konuya değinmek istedim.Tüm müzik türlerini kapsayan bir genellemeden ziyade bu türden en iyisini soruyorum..tabi radiohead,muse,coldplay,audioslave falan uzayıp giden müzik grupları içinde coldplay in biraz abartılmasını ben yadırgıyorum ve de abartılması gereken bir grup varsa bu muse olmalı diyorum.
  • _betrola_ • 18 Ağustos 2005 11:11 • #481803
    böyle bi karşılaştırma yapmak yanlıştır sonuçta ama bence muse daha iyidir..
  • erdyy • 18 Ağustos 2005 13:30 • #481821
    iyileri varda kim?oyle vardemekle olmuyor:)muse daha iyi tabi ki?
  • ScarFace • 18 Ağustos 2005 14:16 • #481825
    yukarıda muse den daha iyileri de varken genelleme olarak söylendi.sonuçta bir sürü grup var.bizim tartıştığımız dünyanın en iyisi muse mi değil...o yüzden dünya da muse'a gelene kadar baya bir grup var.Ama kendi alanında ve de bazı günümüz grupları ile karşılaştırıldığında kesinlikle 1 numara.ok?
    eğer hala anlatamadıysam dostum bir daha yazayım.alternatif camiasında o kadar grup var şu an...ve buların içinden coldplay'i en iyi olarak tanımlıyorlar bende diyorum ki bu doğru mu?bence değil.Bana dokunuyor şahsen onlardan daha yetenekli bir grup varken ki bu da muse oluyor...
  • Narcoholic • 18 Ağustos 2005 14:28 • #481828
    tabii ki dünyanın en iyi grubu oldugunu sanmıyorum ama muse'dan daha çok seviyorum coldplay'i..coldplay daha çok duyguya hitap ediyor ve muse güzel müzik yapmak için yapıyorlar..
    zevkler tartışılmaz........
    coldplay: yellow, in my place, clocks.........şarkılarda ''duygu'' var ben bunu muse'da göremedim belki sen görmüşsündür :))
  • Narcoholic • 18 Ağustos 2005 16:27 • #481844
    ama favorim ve bence dünyanın en iyisi (yeni kuşak için) PLACEBOdur...
    3 insan dünyayı döndürüyorlar.....
  • rickenbacker • 18 Ağustos 2005 16:37 • #481846
    zevkler ve renkler farklıdır. yani herkesin zevkine hitap eden gruplar da çeşitlidir. zaten en iyi diye birşey de yoktur bence .ama alterbatif müzikde muse daha hoşuma gider ama coldplay kötüdür diyemem. zevk meselesi.tabii bana göre museun matti ses olarak bitiriyo, bas zaten neyse...
    aslında güzel konu açmışsın scarface gruplar yoluyla da olsa ve bence gayet güzel konuşmussun
  • ScarFace • 18 Ağustos 2005 17:28 • #481855
    dostum coldplay gerçekten duygu veriyor..dediğin şarkılar da öyle ama sadece melankolik bir hava,ya da aşırı duygusallık yeterli mi.Grubun biraz sert,agresif dağınık olanı daha makbul değil mi?Ta biki bunlar zevk meselesi yukarıdaki arkadaş .Placebo demiş saygı duyarım...rickenbacker de gayet güzel yamış zaten herkesin zevkine hitab eden gruplar çeşitlidir diye.