-
-
kesinlikle dinlemek bu koşullarda caiz değildir.
-
radiohead dururken muse'a en iyi demek ne kadar doğru??
-
Doçent sen topicinze sçayım değince kalite düşmüyoda ben ukala deyince mi kaite düşüyor..ben gayet iyi anlattım sen hala anlamamakta ısrar ediyorsan bilemem...ben muse dünya nın en iyisi demiyorum..burada en iyi kim tartışması da yapmıyorum Allah aşkına okusanıza yukarıyı...Şu anda coldplay lanse ediliyor.ben bu doğrumu değilmi diyorum ya...offf!
-
ne muse ne de coldplay en iyi demek doğrudur. ben her ikisinide severek dinliyorum çünkü tam manasıyla benim dinlemekten hoşlandığım tarzda parçalar yapıyorlar.Amma velakin Coldplay 'in bende çooook ayrı bir yeri var.x&y albumlerini henüz tam manasıyla dinleme fırsatı bulmadım fakat eski albümlerini muse albümleri ile karşılaştırırsam söz olarak Chris Martin(Coldplay vokalisti) bence çok daha fazla önde.Çoğu şarkı sözleri mükemmel denebilecek kadar iyi.Özellikle aşıksanız almışlar ellerine sazı....
-
Az önce lirik ten bahsettim bir örnek verelim hemen,SHIVER:
"So I look in your direction, but you pay me no attention and you know how much I need you but you never even see me..."
bi de, YELLOW: look at the stars
look how they shine for you
and everything you do
yeah they were all yellow
i came along
i wrote a song for you
and all the things you do
yeah it was called yellow
Muse'da da bi kaç parça var sözleri güzel: I want you to adore me, just want you to ignore me
Bu şarkının devamıda fena değildi ama asla coldplay'in eline su dökemez muse...
-
matt' in muhteşem sahne performansı, muhteşem gitar riffleri, güzel klavye/piyano tınıları ve mükemmel sesiyle(soluk alışlarını da görmezden gelemeyiz tabi=), dominic' in yaratıcı bass riffleriyle, ( bateristin adı neydi yaw)bateristin özgün davul stili dünyanın şu anki en iyi grubu olma sıfatını onlara hakettiriyor.3 kişilik bir grup için gerçekten de olağanüstü bir performans sergiliyolar.bliss, newborn, citizen erased, sunburn ve diğer muhteşem şarkılar.bence coldplay le karşılaştırılamaz bile.yaşasın muse.
-
coldplayin çoğu şarkısı birbirine benziyo.hele şu son albümden ilk çıkan şarkı yok mu speed of sound;ne bayık bişeydir öyle.en güzel şarkıları yellow ve clocks..bence tabii...
-
abi scarface demiş ki neden muse değil de coldplay abartılıyor? ama siz anlamışsınız ki neden muse değil de coldplay dünyanın 1 numarası? başlığa bakıp illa cevap olsun diye birşey yazmak kolay tabi ben britpopı severim radiohead placebo coldplay muse hepsinin yeri ayrı ama aradan birini seçersem muse derim ve bu benim tercihim şarkı içeriği olarak da coldplay dokunduğu farklı temalar var muse un da dokunduğu farklı temalar var mesela coldplay in don't panic şarkısı benim için çok özeldir ama muse un da hysteria sı t.i.r.o su unintended showbiz say say bitmez tartışılan konuyu kendi tartışmak istediğiniz konuya çekmek ve kendiniz seviyesizlik yaparken başkalarını seviyesizlikle suçlamak bence ayrı bir seviyesizlik!
-
ya baba ikisinide çok seviyorum ama dediğin gibi muse ağır basıyor ozelliklede sound konusunda muse diyorum tabi bi de meşhur ağitlari :D yinede muse muse