Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Muse Dururken Coldplay'a En iyi demek doğru mu???

• dexter_holland • 18 Ağustos 2005 19:41 • #481867
    Ben pek bayılmıyorum Muse'e, çok iyi bir grup olduğu kesin ama... Coldplay'i de çok sevdiğim söylenemez. Ama Coldplay'e en iyisi deniyorsa bunun nedeni şu anda çok sattığı içindir. Çok satmak da iyi olduğu anlamına gelmediğine göre... Sen içini ferah tut ama Coldplay daha iyimsi gibi bence.
  • Doçent • 19 Ağustos 2005 01:19 • #481914
    +1.. cunku muse da coldplayde dunyanın 1 numarası olmayı hak etmiyor..bi dream theater bi PoS bi deep purple ve da bir coku bu iki guruptan cok cok cok cok ... cok daha iyi.. bencede 'topiginize sicayim'
  • dilek • 19 Ağustos 2005 02:11 • #481916
    Bu topic i açan arkadaş da bunu biliyordur eminim. çünkü takip ettiğim kadarıyla müzikten anlıyor deep purple, d theater vs onların iyi oldugunun o da farkında ve siz de farkettiyseniz şuandan bahsediyor. o gruplar tüm zamanların iyisi diyebileceği gruplardır belki de.. bana göre de öyle. muse şu zamanda tarz bakımından coldplay ile karşılaştırılırsa daha iyi bir grup bence.
    unintended, muscle museum, hysteria, time is runnin out, plug in baby....... böööyle gider:)
  • MLPR • 19 Ağustos 2005 12:08 • #481929
    bence muse. fakat muse un şarkı sözlerinden pek hoş anlamlar çıkmıyor.
    cold play'i de pek fazla dinlemiyorum.
    ama gene de muse diyebiliriz şarkıları kulağa hoş geliyor.
  • ScarFace • 19 Ağustos 2005 14:38 • #481943
    •dilek• teşekkür ederim beni anladığın için...yukarıda iki tane ukala yine başka taraflarından anlamış..Deep purple,d.t falan demiş.Ben ne anlatmaya çalışıyorum onlar ne anlıyor.Böyle hiç okumadan anlamadan yorum yapmıyorla mı işte o zaman insanın çıldırası geliyor..Önce okuduğunuzu anlayın andan sonra yazın buraya..Sözüm yukarıdaki iki üstün şahsiyetedir!!!!
  • paradigm_shift • 19 Ağustos 2005 19:09 • #481997
    allaşkına ne anlatmaya çalışıyon ScarFace?okduğumu gayet iyi anladım,başlığa baktım ve aklıma ilk geleni yazdım.silinmiceğini bilsem yine yazarım..
  • -TeUFeL- • 19 Ağustos 2005 19:16 • #482000
    ben ikisinide severim ama muse daha ağır basıyor göreceli bir kavram bazen coldplay ağır basıyor.ikiside sağlam kaliteli ve dinlemesi gereken gruplar.1 numara olayına gelince neye göre 1 numaraki abi herkesin kendine göre bir 1 numarası vardır.ScarFace hem doğrusun hem Yanlış bana göre doğru ona göre yanlış.ikiside güzel aga MusE daha bi güzel ama
  • brçe • 19 Ağustos 2005 21:23 • #482010
    muse u coldplay dn daha fazla dinlerim hatta şunu söliim coldplay a daha yeni ısındım!!ikiside güsl ve iyi alanlarında ama!!!! yanlız muse un bi unintendd ı var ki offff!!!!
  • Doçent • 19 Ağustos 2005 21:57 • #482013
    scarface ben de coldplay ve muse u cok severim ama sen topikin icerigine 'en iyi grup' yazmissin bende yanlis anladim. kendini dogru ifade edemedikten sonra dogal olarak ben ve paradigm yanlis anlamisiz tabi sen ukala vesaire vesaire gibi laflar yazarak seviyeni dusurmus bulunmaktasın ama ne yapalım saygılarımla
  • da hui • 19 Ağustos 2005 23:56 • #482025
    Coldplay ya da baskaları ne dusunuyor beni ilgilendirmez. Ben Coldplay sevmem bence muse kat kat daha iyidir.