-
darısı başımıza...
inşallah bizde diyebiliriz seneye öyle!!!
-
O bahsettiğin tipler metali metallica nın icat ettiğinden zerre şüphesi olmayan,ben türkçe dinlemem abi diyen,üstünde 'no fear' ya da 'punisher' yazan tişörtleri üzerlerinden çıkarmayan,marka takıntıları olan,zamanında özenip de dünyanın parasını verdikleri güzelim gitarlarına ellerini bile sürmeyen,hayattaki tek amaçları daha iyi bir cep telefonu sahibi olmaktan öteye geçemeyen.....akla fikre zarar insanlardır.(bi de nerdeyse hepsi dream theater hastasıdır aynı zamanda biz gitardan anlarız ayaklarına yatmak için özellikle belirtirler:)
etrafımda çok var böyleleri maalesef...
-
:) çok güzel bi benzetme.Ben de hep PuNk dinlerim.Ama ne zaman baksanız üstüm simsiyahtır(Çok neşeli olmadığım zamanlar).Millet bana metalci gözüyle bakar.Ama Metallica dan nefret ettiğimi öğrenince hepsi adam olur.
Ama dinlediğim müzik ve hayatın bana vurduğu darbeler sayesinde tam bi Punk çı görüşlerine sahibim.Mesela Kızların %90 ının salak olduğunu düşünüyorum ve bu %90 lık kısmın %99 unun da kaşar olduğunu düşünüyorum.İstemesem de böyle...Ama gelin görün ki harbi kızlar da yok değil
Yani müzik insanın görüşlerini etkiler ve bence insanlar da müziği kendi hayatlarını,kendi söyleyemediklerini gösterdiği ve söylediği için dinler.(Özentiler hariç)
-
punkçıyım diyenlerin hepsi de özentidir. Çünkü punkçı değil "punk" olunur. Özellikle de bu insanlar PuNk diye yazıyorsa punkı.
-
vay be bi insan nasıl da taktikler bulur?? :D şuna bakın kimin nasıl özenti olup olmadığını anlayabilmek için ne taktikler geliştirmişler..
alay ettiğimi sanmayın gerçekten hoşuma gitti..
mesela ben de bi insanın gerçekten Anathema dinleyip dinlemediğini anlayabilmek için Hope adlı şarkısından yola çıkarım.. o çok dandik bi şarkı derse özenti derim.. ama o şarkıdan Pink Floyd a kadar giderse gerçek fanatiğiymiş derim.. tabi albümlerini filan da sorarım..
bi de bu piyasa gruplarının oluşturduğu özenti kitlesinden insanlar öyle bi etkilenmişler ki herkese özenti gözüyle bakıyolar.. önyargılı yaklaşıyolar.. belki benim de özenti olduğumu düşünen vardır.. ama şöyle söliyim hiçbi insan benim metal müzik dinlediğime inanmaz.. zaten arkadaşlarımın hemen hemen hepsi de ben metal müzik dinliyorum dediğimde hatta dinlediklerimi dinlettirdiğimde bana SEN?!?! gibisinden bakmışlardı..
-
ne diyosun sen ya??üff
uğraşılmaz senin gibi tiplerle...kendini bişe sanıyosun da bana laf sokmaya çalışıyosun...PuNk'ı istediğim gibi yazarım..sanane?al işte senin gibi dar kafalılar yüzünden müzik ilerlemiyo..bilip bilmeden laf atan özentinin Allah'ları
Ayrıca nasıl PuNk olucaksın anlamadım...Bütün PuNk gruplarının elemanlarını içine alarak mı?...Kolay gelsin.Benim bildiğim PuNk müzik türü ve müzik de enstürmandan çıkar...demek sana vurunca da ses geliyo ki sen PuNk olabiliyosun.
-
sen nickini değiştirip metal at falan yap şaha kalkıp duruyon
-
çok haklısın kardeş