Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rezillik ya

• _betrola_ • 28 Ağustos 2005 22:28 • #483179
    uglykidjoeye ithafen;
    1-insanları adam gibi tanımadan küçümseme.
    2-konuyu okumadım adam gibi, haklısın
    3-türk halkı sen farkında olmasan da batılaşıyor,aksini kanıtlayamazsın.
  • _betrola_ • 28 Ağustos 2005 22:28 • #483180
    uglykidjoeye ithafen;
    1-insanları adam gibi tanımadan küçümseme.
    2-konuyu okumadım adam gibi, haklısın
    3-türk halkı sen farkında olmasan da batılaşıyor,aksini kanıtlayamazsın.
  • _betrola_ • 28 Ağustos 2005 22:29 • #483181
    crassaya ithafen;
    hakkımda ne biliyosun da yorum yapıyorsun?
  • _betrola_ • 28 Ağustos 2005 22:33 • #483182
    bıktıysan okuma :)
  • UglyKidJoe • 29 Ağustos 2005 00:07 • #483201
    desteğim yanında.
  • UglyKidJoe • 29 Ağustos 2005 00:18 • #483202
    öncelikle!!
    _betrola_
    28 Ağustos 2005 Pazar / 22:33
    bıktıysan okuma :)

sen kimsin ki her insanın arzu ettiklerinde girebileceği bir internet sitesinin forumlarında yukarıdaki sözleri sarf ediyorsun,hoşuna gitmeyen şeyleri dışlıyorsun.madem çok ciddi bir tartışma ortamı oldu fikirlerini savun aslanlar gibi.
    bi nevi kamunun kullandığı bir platformda ortaya bir laf atıyorsun, sonra BIKTIYSAN OKUMA diyorsun. ben bu söylediğinden sadece şu anlamı çıkartırım:
    "ben bir laf söyleyeceğim;bana hak verenler konuşsun, vermeyenler sussun, körler sağırlar birbirlerini ağırlar modunda bir iş yapalım."
    işte bir Türk gencinin aydın geçinmeye çalışırken ne kadar da cahil olduğunun ortaya çıktığı an....
    bu zihniyet içerisindesin ki sana karşı bu kadar ciddi cümleler kurduğuma bile pişman oluyorum.

saygılar
    Ugly Kid Joe
  • Darth_Vader • 29 Ağustos 2005 01:33 • #483212
    eyvallah:))

saygılarımla..

s.t.c.o.p.
  • firehole • 29 Ağustos 2005 02:00 • #483217
    böyle konuları neden böyle bi sitede tartışıyosunuz. Müzik sitesi diye müziğin batılılaşmasını burda konuşalım. O zaman giyimimizdeki yozlaşmayı da moda sitesinde tartışırız. Fast food olayını da yemek sitesinde
  • -TeUFeL- • 29 Ağustos 2005 09:35 • #483237
    AL İŞTE SIRF BİRŞEYLER YAZMAK İÇİN MESAJ ATAN ARKADAŞ.HER TOPİCE GİRİN HER KONUNUN SONRALARINA DOĞRU ACAYİP BİR MESAJ... YA GÜZELİM NE KADAR NEGATİF ADAMSIN YA.BİR KERE YA BİR KERE İNSANLARIN YAZDIKLARINA KARIŞMADAN KENDİ FİKİRLERİNİ YAZ SAYGI DUYALIM CEVAPLIYALIM.YA HER TOPİCTE DE OLMAZKİ HERKESİN HERŞEYİN BİR KUSURU VAR SANA GÖRE.MÜKEMMELİ ARIYORSAN BİRAZ ZOR...SENCE MÜZİKTEN BAŞKA NE BU KADAR GENCİ BİRARAYA TOPLAYABİLİR VE KONUŞMA,FİKİR PAYLAŞMA İMKANI SAĞLAYABİLİR.HANGİ GİYİM SİTESİ HANGİ FAST FOOT SİTESİ....LOLİPOPLUK YAPMAYIN ARTIK....

Darth_Vader hocam her forumda arkandayım süper yazmışsın yine...
  • craSSa • 29 Ağustos 2005 12:00 • #483246
    Yorum yapmadım, fikrimi söyledim. Hakkındaki fikrim bu betrola kabul etsen de, etmesen de. Zaten bunları biliyordun şaşırman yersiz. Sen de hakkımdaki fikrini saygı çerçevesini aşmadan açıkça söyleyebilirsin.