Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rezillik ya

• ecstasy798 • 31 Ağustos 2005 12:02 • #483632
    ne yani sanat müziği mi dinleyelim?
    türküler vs. bizim hissettiklerimizi,düşündüklerimizi yansıtmıyor ki!(en azından benim)
    ben o müziği hissetmiyorsam kim beni suçlayabilir ki?
    hem ayrıca türkü dinleyenlerin sayısı metal dinleyenleri 20'ye katlar merak etmeyin.
  • tweeder • 31 Ağustos 2005 12:05 • #483634
    koloni mi kursak?

valla olur yani niye olmasın pıhah
  • Trouble • 31 Ağustos 2005 12:16 • #483639
    koloni mi kursak?

fena fikir değil aslında :)))bir alt kültür de biz oluşturalım :)) şaka bir yana mesele fena halde derinleşmiş aslında bu tip bir konunun buralara kadar geleceği belliydi herkes haklı bir bakıma yalnız betrola arkadaşımızın atalarımıza yönelttiği cümleler hangi atalarımıza diye düşündüm yani teuffel arkadaşımızın ve dartwader arakdaşımızın düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum yaşam tarzınıda etkilediği aşikar fakat müzik konusunda olayın içine bir sürü etken giriyor müzik yapan insanların hangi piyasayı hedef aldığı işte ne türden tarzdan hoşlandıkları vs.vs.ama tabi ki dediğim gibi bunun içine bir sürü konu karıştı herkese başarılar ve saygılar...ama bu sorunun cevabını önce kendimizde aramalıyız buna engel olmakta kendi elimizde demek ki herkes halinden memnun..
  • diebymyhand • 31 Ağustos 2005 14:25 • #483654
    türk müziğini korumak için gidip sanat müziği,türkü mü dinliycez. etrafınıza bakın türk müziğinden geçilmiyo zaten.
    bize hitap edebilecek güzel şeyler yapıldı da mı dinlemedik?
  • jamais_vu • 1 Eylül 2005 04:19 • #483757
    abi bir kere ben hip hop falan sevmiyorum yurt dışındaki hip hop olsun rap olsun bu tarz müziklerin söz içeriğini (ass like that) ya da klip içeriğini (klip baştan sona beyaz bir yat ya da kırmızı bir ferrari önünde zenci kaslı tipler arkada bayan kalçalar) hepimiz biliyoruz zaten Rap müziğin Türk ayağı olan Ceza nın Rockistanbul da nasıl müzik yaptığını (herif Kırac a direk küfretti demek Rap müziğin geleneklerimize uyup uymadığı tartışılır?) herkes biliyor! uzun lafın kısası merak ediyorum aranızda uluslarası bir ünü olan Erkan Oğur u tanıyan var mı? yanlış anlamayın bir art niyet yok bunda merak ettim sadece

Ben seni sevdiğimu da dünyalara bildirdum.....

evet Türk toplumu genel hastalığı olan batıyı yanlış anlamanın ve uygulamanın yine eşiğinde... Genç beyinler ama bunun bilincinde değil "benim" tanıdıklarımın çoğu hiph"a"pçı p"a"nkçı tip eminem
    şegiy veya sunup dagın şarkılarını ezbere bilirken Erkan Oğur un adından haberi olmuyor? yazık ne yazıkki ben umutsuzum bunları buraya yazmakla olmuyor bu işler sahneye çıkıp Ceza gibi küfretmekle de olmuyor bu işler sahip olduğun işi bu müzik olabilir öğretmenlik olabilir kendi kültürünün gerektirdiklerini yitirmeden uygar dünyayla aynı ritimde giderek ve iyileştirici kültür alış verişiyle olur biz bunu bilmiyoruz öğreten de olmadı çünkü şu ana kadar işini şu dediklerim gibi yapan olmadı ne başbakanı ne kapıcısı ne mühendisi ne de hocası herkes para-karı-araba-ev ve yazlık standartlarını elde edip köşesine çekildi sonra bunun havasını attı ve çocuklarına birşey öğretmedi tabi bu bilinci edinmemiş gençllik de şuan bu halde!
  • _betrola_ • 1 Eylül 2005 13:45 • #483773
    bunu anlamana sevindim
  • jamais_vu • 1 Eylül 2005 17:25 • #483821
    betrola bunu yeni anlamadım sadece burda yeni dile getirdim!
  • _betrola_ • 1 Eylül 2005 19:43 • #483832
    peki