-
insanları tam olarak tanımadan hakkında yorum yapmayı yanlış buluyorum ve senin hakkında da yorum yapmayacağım.
-
asıl sen kim oluyorsun da bana bu tür hakaretlerde bulunuyorsun???
bi insanı daha tam olarak tanımadan onun hakkında böyle yorum yapabiliyorsun??önce kendi yazdıklarını bi kez olsun OKU...
bu kendi cahilliğin işte..
ulvi(!) insan uglykidjoe'ye
saygılar betroladan
-
saçmalık
kimse kimseye yasaklamıyor türk halk müziği veya türk sanat müziği dinlemeyi ama şu yozlaşan diye bahsettiğiniz gençlik yüzünü çevirip bakmıyor. çünkü çoğu gotik, metalci ve verici hatun peşinde.
dikkatinizi çekerim türkiye sadece beyoğlu veya kadıköy tayfasından oluşmuyor, hala dinleniyor bizim kendi kültürümüze ait müzikler ve betrola rahat olsun kaybolmaz asla tabi kendisi dinlediği sürece...
-
yozlaşma ya da yozlaşmama
ulan türk toplumu yozlaşıyo kültür elden gidiyo diye bas bas bağıranlar size diyorum.sevdiğiniz insanların öldükten sonra kaç kere mezarını ziyaret ettiniz?bayramlarda aile büyüklerinin ziyaretine kaç kere gittiniz?ihtiyacı olana kaç kere yardım ettiniz?annanize babanıza kaç kere saygıda kusur etmediniz?misafirlerinize ne kadar izzet-i ikramda bulundunuz?sizin gib müzik dinlemeyen sizin gibi giyinmeyen kendi öz halkınızı kekolukla kırolukla suçlamadınız mı?ananız babanız kız erkek arkadaşlarınıza karıştığında geri kafalılıkla suçlamadınız mı?sonra yok müzikmiş yozlaşıyomuşuz zartmış zurtmuş.geçin bunları be
bırakın artık isteyen yozlaşsın isteyen yozlaşmasın.siz mi kurtaracaksınız lan türkiyeyi?hadi ordan.siz sadece vır vır edebilmeyi başarırsınız o da sanal ortamda.
bu toprakları yoz olsa da olmasa da seviyorum.ama sırf bu ülkeyi bu dili bu insanları sevdiğim için bu ülkenin kültürünü paylaşmam gerktiğini düşünmüyorum.
yaşasın hür irade.yaşasın kendini ifade edebilme özgürlüğü.
-
Peki.
-
ya bizim sanatçılarımız hemde en iyilerinden olanlar batıda yaşayıp orda kaset ıkarmak içn hemde batı diliyle kendilerini parçalıyorlar !!!!ayrıca sen hiç metallica dinlmeyan bi genç gördn mü acaba ben görmedm,gelçekten!!! dinlemeyi bırak herkez(türk grupları,grup olomaya bişiler yapmaya çalışan gençler)onlar gibi sert müzik yapmak için uğraşıyor!!bnce önce bizim ana türk müziklerimizi(türk sanat türk halk müziği)dinlememiz gerek !!!!
-
yozlaşma ya da yozlaşmama
bak sende farklı bir noktada haklısın...düşüncelerin güzel
[i]son zamanlarda girdiğim en iyi topic
-
çok haklısınnn mesela ben 6.maddedeki şeyi yapmıyorum türk kültürünü yansıtan müzikleri dinlediğime inanmıyorum
-
ıssız bi adaya gidip bi hindistan cevizi ağacına aşık olmak istiyorum
-
sen bi bak bakalım orda hakaret içeren kelime var mı diye. bul sonra bana da yaz bende bileyim sana nasıl hakaret ettiğimi.
şaşkınsınız ya bir de boyunuzdan büyük konularda yorumlar yapıyorsunuz.
komiksin!
saygılar
U K J