-
ne diyon sen yaw. ne kulturu. ben senin sert cıkısına biraz guldum o kadar. o insanları savunduğumu mu sanıyorsun?
-
yorumsuz
-
ikisi de özenti ötesi..
defolup gitsinler istemiyorum onları ülkemde..
demişsin betrola. ben de emredersiniz dedim. şimdi eğer biz demokratik bi devlette yasıyorsak senin kimseyi kovmaya hakkın yok sen sevmiyon istemiyon ama demekki isteyen var. boyle bişeyi istese istese devlet baskanı ister. ki bence o bile isteyemez. ben de buna takıldım seni kızdırmak istemedim.
-
Beğenmiyorsanız izlemeyin. Abazalar kadın görmek istiyor televizyonda. İstemiyorsanız açmayın o kanalları. Dream tv'de Offspring weekend dışında birşey izlemem hayatta. Hoş zaten dream tv yok bizde...
-
öyle deme bence bazen iyi şarkılar çalıyolar.
tabi her kitleye ulaşma adına arada bööööle ossuruktan şeyler de çıkıyo..
ya ayşe hatun mudur nedir hiç güzel değil ki be.. bu erkekler ne garip şeyleri seviyolar yaa...
hepsi için demiyorum ama..
-
ya ıyy...
mor ve ötesi muse un tırnaaa bile olamaz bee...
hayır eğer benzemeye çalışıyolarsa bile olmamış yaniii..
muse gibi olamazlar imkanı yokkk!!!
-
ya ıyy...
mor ve ötesi muse un tırnaaa bile olamaz bee...
hayır eğer benzemeye çalışıyolarsa bile olmamış yaniii..
muse gibi olamazlar imkanı yokkk!!!
demiş arkadaş
çok mu hoşunuza gidiyo mor ve ötesi ni ezmek. artistik yapmış oluyosunuz dimi ben popüler şeyleri dinlemem diye.
kolay gelsin
-
yoo benim öyle bi havam yok sen sadece biraz kızgınsın bugün;
aslında gözümüze giren gerçeğide bu yüzden göremiyosun...
muse ve more ve ötesi'nden bahsediyoruz...
evet ben bu m.v.ö pek sevmem ama ezmek gibi bir niyetimde yoktu.. zaten ezilcek bir yanlarıda yok!!!müzikleri kötü değil piyasaya bakıldığında...
-
gül geç ;)
delidir ne yapsa yeridir...
-
yahu millet niye bu kadar gergin?!?!?!?! herkes birbirinin aptal bi laf etmesini beklermişçesine tetikte.. biri birine bi laf etti mi hemen atlıyolar.. kardeşlerim bu kadar sazan olmayın.. düzgünce anlatın anlamıyolarsa da bırakın gitsin.. eğer burda ters bi tepki alırsam ben de öyle yapıcam mesela.. işe yarar bi taktik.. en azından kendini germiyosun