-
Nedir bu
Haklısın abicim.
Teşekkür ederim.
Herşeyi önyargısız eleştirdiğin işin.
Saygılar.
-
Nedir bu
Haklısın. Yani bu dünyada en sağlam müzik ne? Deep Purple, Led Zeppelin, Jimi Hendrix. Eee onları tanıyan milyonlarca insan var.
Napcaz şimdi???????????
-
Nedir bu
aaa onları tanıyolarsa dinlemem benn :p
-
Nedir bu
Başarılarının devamını diliyorum.
teşekkür ederim........
-
Nedir bu
Yani bu dünyada en sağlam müzik ne? Deep Purple, Led Zeppelin, Jimi Hendrix
herkese göre değişir en sağlam müzik. ben yukardakilerin hiçbirini dinlemiyorum, dinlemeye de niyetim yok. her neyse, benim popüler şeylere karşı alerjim vardır. peki neden? dinlediğim müziğin underground kalmasını isterim çünkü özenti bebelerin dinlediğim müziği ağzına almasını istemem
-
Nedir bu
haklısın. Sağlam müzik kişiden kişiye değişir tabi konumuz o değil.
underground kalarak da olmuyo ki. yani kalıyor da o adamlar da para kazansın ki müzik yapmaya devam etsinler. Çok para kazanınca da popülerliğe kayılıyo. Ortası da pek olmuyo be. Başarabilen varsa tebrikler.
-
Nedir bu
popüler olanı dinlemem diye bi şey yok benim için ama yeni yeni popüler olamaya başlayan yeni yetme gruplar genelde bi şeyleri tekrarlıyorlar,yani kendine has bi şeyleri olmuyor onu bunu taklit ediyorlar kendi müziklerini falan yapmıyorlar eee durum böyle oluncada dinlenmiyor bence böyle...
en azından ben dinlemessem bu yüzden dinlemiyorum....
-
Nedir bu
müzik kalitesizse zaten istediğini söyle, eleştir, dinleme. Burda sorunumuz gerçekten "kaliteli" olan ama sırf "popüler" diye dinlenmeyen gruplar zaten.
-
Nedir bu
Bu konuyu ben de garaja ilk geldiğimde açmıştım. Şimdi düşünüyorum da değmez bile... Bu, herkesin dinlediği şeyi dinlemem, özentilerle aynı şeyi dinlemem diyenlerin hepsi de yapacak birşeyleri olmayan, olgunlaşamamış insancıklar. Tartışmayı bile gerksiz buluyorum onlarla. Bir çoğu 20li yaşlarında ama hala 12 yaşında çocuğun beyninin işleyişine sahipler. Anlayacağın re-arranger, zihinsel bir hastalık bu, tedavisi zor. Şimdi üzerime "vay sen kim oluyorsun, bebe" diye üstüme saldıracak olanlar da bu hastalığın yaşayan kanıtları...
-
Nedir bu
basit insanlar basit seylerle ilgilenir.herkesten sana ne bosver onları;)sen senle mesgul ol,onlar bir süre sonra siliniyorlar zatee:)
saygılar...