Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nedir bu "ben popüler olan şeyleri dinlemem" hastalığı???

• re-arranger • 1 Eylül 2005 14:25 • #483783
    Nedir bu

zihinsel hastalık değil de daha çok kendini ispatlamaya çalışma olayı, yani gerçekten rocker ya da gerçekten metalci olduklarını ifade etmeye çalışan insanlar var bu şekilde davranan.

yani popüler birşey dinleseler bile öğrenilmesini istemeyenler çünkü ortamda karizma çizilebilir o hesap. ortamdan atılma, dışlanma korkusu da olabilir. o zaman benim gibi insanların ortamlarına gelmek durumunda kalırlar ki onlar bizi "ezik" olarak gördükleri için zaten öyle birşey yapmazlar.

ama belki de eve gittiklerinde çaktırmadan dinliyorlardır.

Kim bilir...
  • dexter_holland • 1 Eylül 2005 14:38 • #483785
    Nedir bu

Bilemiyorum. Ben Robbie Williams'ı, Christina Aguilera'yı çok seviyorum. Ve hiçbir zaman da dinlediğim için utanç duymadım ki asıl duyması gereken insan benim diye düşünüyorum. Çünkü klasik müzik eğitimi almış insanlardan pop (pop derken popüler, yani metal ve rock dediğiniz türler de giriyor içine) dinlenmesi beklenmez. Yine de güzel olanı dinliyorum ve diğer türlü insanlarla arkadaş bile olmuyorum. Yani dinlediği müzikte bile kasıyorsa o insanın karakteri ne kadar sağlam olabilir ki?
  • re-arranger • 1 Eylül 2005 15:34 • #483798
    Nedir bu

bi süre sonra siliniyor olsalar niye uğraşıyım. Yani burda birkaç kişiye de olsa birşeyleri hatırlatabilmek amaç. o insanları da basit diyerek geçmek pek mantıklı değil bence. ama senin düşüncen. saygı duyarım.
  • erdyy • 1 Eylül 2005 15:43 • #483799
    Nedir bu

siliniyolar sen merak etme...sen kendine misyon ediydiysen asıl bn saygı duyarım.ama nafile bir amac!inan seni z_klemiyolar.kim ustuen alınır ki burda,herkes asmıs...
  • re-arranger • 1 Eylül 2005 15:55 • #483803
    Nedir bu

z_klemeyen z_klemesin kardeşim burda konuştuğum, tartıştığım insanlar var işte sen varsın o bana yeter. aşan da aşsın bana ne "aşmak" denen şeyin de bisürü yönü var o da kişiden kişiye değişiyo zaten
  • erdyy • 1 Eylül 2005 16:01 • #483804
    Nedir bu

onlar heryönlü asmıs;)garaj kesmiyor!aama....