-
Şu anda kanal d de naklen rockncoke yayınlanıyor. cezadan önce çıkan ve çok soğuıkmuşcasına 3 iplik montlarla sahneye çıkan hiphopcular aynen şunu dedi :
_biz buraya müzik için geldik ama aranızda bazı terbiyesizler var biz rockcu arkadasları seviyoruz ama sizler saygısızsınız
arkasından ceza çıktı şarkıya başladı ve millet orta parmağını çıkartınca ceza da
_ o orta parmaklarınızı alın eve götürün dedi
maç devam ediyor bu arada şarkılarının sözleri bayağı terbiyesiz ve müzik ise az komik
izlemeye devam harbi komedi yavs savaş çıkarsa şaşırmayın
-
ben de izliyorum.ceza haketti bunu.hiç sevmiyorum kendisini zaten.herkes kendi parmağını zaten evine götürecek ama ceza bütün parmakları eve götürecek.beklediğim bi tepkiydi ve çok iyi oldu.
-
Lan rock festivalinde senin ne işin var ?
acaba düğün salonlarınıda çağrılsalar giderlermi hani sıra gecelerine felan :)
-
bu herif ne kadar çelişkili yaw?! özgürüz bilmem ne petrol falan diyip rock'n coke a çıkıyo.. kafam karıştı..
küfredip duruyo seyircilere.. bunun da topuklarına bi iki sıksam mı acaba??
-
ya bosverin yaaa;)adam sahene oncesi; seyirciler isterlerse arkalarını donsunler gene sahneye cıkarım dedi...
-
dakikalardır tanıtım giriyorlar bi türlü bitmedi reklamları acaba saklıyorlarmı tv den küfürleri neler oluyor çok merak ediyorum açıkcası
-
öyleyse ne diye bizi dinleyenler dinlemeyenlerden daha fazla saygılı olun diyo?? çelişkili herif bu konu kilitlenir birazdan
-
ya herif M_L iste zorlamayın!ama sorunum rap degil!baslica ceza!!!!ne zaman görsem aynı sortu giyiyo:)mavi jordan!
-
insanlara emperyalizm karşıtı görüntü çizip fuck you lan die bağıran adam işte..insanlarn tepkisi baya iiydi:Dbi daha gelmez inş. aaamin
-
ulan hadi cezayı geçtim birde bir dünya soytarı çıkmış oraya arkada atlıyo zıplıyor felan.sus lan kes lan felan ne iş ya...ceza işte alahın bize vermiş olduğu bir ceza...