Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rockncoke da ceza şoku nıhahaa

• drug_on • 3 Eylül 2005 20:23 • #484021
    Rakınkoka rock konseri rock festivali vb diyene kızılcık sopasıyla girişirim anladınızmı arkadaşlar!

saygılar...
  • dexter_holland • 3 Eylül 2005 20:27 • #484023
    Ya, iki tane hiphopçı çıktı diye ş'aapmayın yaaa...
    Sabahtan beri dua ediyorum umarım Dexter Holland bütün Türk halkına küfür eder konser berbat geçer diye. (Bunun şaka olduğunu anlamayacak kadar kazma olanlara söylüyorum; BU BİR ŞAKADIR) Nefffret ediyorum Offspring'i izleyecek herkesten.
  • drug_on • 3 Eylül 2005 21:03 • #484027
    yok ondan diğil, offspring de korn da rock diğil ... kim var kim yok bilmiyorum ama o bi rock festivali diğil; bence bunu protesto etmeliyiz!
  • dexter_holland • 3 Eylül 2005 21:09 • #484028
    Ne? Offspring rock değil mi? Ya, adamlar rock diyorlarsa illa adı sanı bilinmeyen underground death metal gruplarını mı çıkartacaklar? Offspring'e laf yok. Kavga çıkarırım yeminlen...
  • nefretimsin • 3 Eylül 2005 22:02 • #484035
    ama harbi komik oldu yaa:)) ee cezayada böyle iyi bi CEZA olsun işte.. en azıdan prensip meselesi diyip cıkmayabilirdi de... böyle bi şey olcaa belliydi.. cok iyi oldu.. gülsemmi aglasammı:))
  • miami_karpuzu • 4 Eylül 2005 02:52 • #484058
    ya rockncoke a 50 cent cikmis varmi otesi.nil sugababes falan adamlar.ceza ya cok sasirdim.rock adi altinda yapiyolar sadece rock icin yapmiyolar ki.yow demi yow.iste geldi sana ceeza miydi neydi.
  • muzo867 • 4 Eylül 2005 08:24 • #484062
    cıkar da eder de küfürünü allalla. sen dinlemiyorsun diye hiç kimseye hakaret etmeye hakkın yok lan. adam olun adama televizyonların onunde parmak cıkarırlarsa adam da kufur eder. biraz empati lutfen. ordaki parmak cıkaran kendine rocker diyen ozenti tiplerin hepsi terbiyesiz saygısız insanlıktan nasibini almamıs yartıklardır. dinlemezsen dinleme ne diye adama hakaret ediyon.

condom yok bana baba diyeceksin .........CEZA

yerler lafları oyle işte....

bu konuyu kapatın insanlığınızı bulun. o adam kaliteli müzik yapmıyor olabilir hatta müzik bile değil onunki diyebilirsiniz ama o da bişeylere cabalıyor. rap isyan dır.dinlemiyorsan ozenti tipler gibi bok atma canınız cehenneme özenti tipler..

İSMİAL
  • Paşam • 4 Eylül 2005 09:32 • #484063
    lan ?
    enteresaannnnn :)
  • bir_kermit • 4 Eylül 2005 11:20 • #484069
    lan ismail hehehehe
    ulan ne ezik oluyo bu rapçiler... hueuheuh
  • Holy_Bastard • 4 Eylül 2005 11:55 • #484074
    Ezmeyinnnn !!! Ezilmedim , Ezilmedim!!!

-CEZA , 3. Tekerlemesinden sonra