Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rockncoke da ceza şoku nıhahaa

• Holy_Bastard • 6 Eylül 2005 00:53 • #484224
    'Kıraç halk konserinde gidin orda dinleyin'
    -CEZA

'?*'^!^'!%+^&%+/&%&/%(/&)(/)(/'
    -BİZ
  • Paşam • 6 Eylül 2005 05:37 • #484229
    sahnedeki sunucu gruba alkış istediğinde herkes alkışlamış fakat kolaya alkış isteyince herkes yuhalamış.
    yani ordaki insanlarda bilinçli festival boyuna böğürtmeye gerek yok insanları . insanlar kendinden bilinçli çok bilmiş kardeşim benim
  • hcancik3 • 6 Eylül 2005 13:48 • #484252
    Korn için Ceza'yı dinler misiniz?

korn için cezayı dinlemeye gerek yoktu çünkü kimsenin ayakları çekmiyodu yani en öne rahatlıkla geçiliyodu(pogolarda da öne geçilebiliyodu)

ceza o parmakları da hak ediyodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jonathan25 • 12 Eylül 2005 14:42 • #484906
    ya bilmiyorum ama bence bi ROCK festivaline ceza yı çağırmak hiçde akıl karı değil..yani ozman ismi ROCKncoke diilde müzik kardeşlii falan olsun:D sonuçta ordaki insanlar oraya rock dinlemeye gidiyolar sorada sahneye ceza çıkıyo ondanda olabilir tepkileri..ama madem biliyolar ceza nın geldiini we yapacakta 1şiileri yok ozaman dinlemeyedebilirlerdi hakaret etmelerinede gerek yoktu....amaaann neyse takılın:D
  • sdqantaris • 12 Eylül 2005 15:27 • #484907
    Ya öf amma uydurmuş çoğu kişi. El hareketi yapanlar dinleyenlerin 1/100'ü kadardı taş çatlasa. Onlar da lafı yiyip oturdular veya ezik ezik kendine görev edinmiş gibi konserin sonuna kadar el hareketi yaptılar. Benim gözümde de kompleksli bebe imajından başka bir şey çizemediler, şunlara bak bunlara n'olyor ki diye de geçirdim içimden bolca oturduğum yerde. Çoğu kişi normal vaziyette dinledi, sevdi sevmedi veya eğlendi eğlenmedi ayrı konu.

Rock'n Coke rock festivali midir değil midir, öyleyse Ceza'nın orada ne işi vardır ayrı bir tartışma konusu ama burada yapılanlardan, olanlardan bahsediyoruz.

Sevmeyebilirsin, ama bu sana saygısızlık etme hakkı doğurmaz. Dinleme, uzaklaş. Sanki sana orada işkence ediyorlar zorla gelip iki elini arkadan bağlayıp sahnenin oraya oturtuyorlarmış gibi.

Adam bir kere söyledi.

- "Terbiyesizlik etmeyin lütfen, biz size saygı duyuyoruz ama bize saygı duymayan insanlar var arada" dedi.

Bir daha söyledi.

- "Arkadaşlar parmak hareketi yapanlar evlerine götürsün onu" dedi.

Bir daha söyledi.

- "Biz aynı ülkede aynı sorunları yaşayan insanlarız, farklı tarzlarımız olabilir ama buraya müzik için geldik, kötü bir şey yapmıyoruz lütfen" dedi.

Hala devam etti saçma sapan hareketler.

- "Siktirin gidin" dedi.

Rap dinlemem, sevmem de öyle ama adam müziğini yapıyor. Sen el hareketiyle siktir çekersen o da siktir git der sonunda. Gayet normal.

Onur

Not: "İsyankar rockçı" veletlere sözüm de şu: Adamın lirikleri oraya çıkan bir çok rock grubunkinden daha siyasi, isyankar ve duyarlıydı. Bunu fark ediyor olmanız lazım. Ha Rock'n Coke'la çelişir mi o ayrı bir yazının konusu olur ancak.
  • man_on_fire • 12 Eylül 2005 17:07 • #484909
    ya evet dinlemeyen gitsin bi yerde otursun baska seylerle ugrassın ceza sahnedeyken. size ne adam cıkmıs bişeyler soyluyor. ayrıca rashit de savasa hayır mesajlı sarkı soyledi orda niye kimse ona bu festivalle celişmiyor musun demiyor . merak ediyorum. ordaki kendine rocker diyen tipler var ya bok yediklerinden basları ağrıyor. olay budur. şımarık veletler.........
  • gokcen • 12 Eylül 2005 20:05 • #484914
    şu veledi bi yerlerde bi görsem...
    yerleştircem osmanlı tokadını...ha birde orta parmağı..
  • re-arranger • 12 Eylül 2005 22:43 • #484924
    ters bi durum yok arkadaşlar büyütmeyelim.

Ya öf amma uydurmuş çoğu kişi. El hareketi yapanlar dinleyenlerin 1/100'ü kadardı taş çatlasa. Onlar da lafı yiyip oturdular veya ezik ezik kendine görev edinmiş gibi konserin sonuna kadar el hareketi yaptılar. Benim gözümde de kompleksli bebe imajından başka bir şey çizemediler, şunlara bak bunlara n'olyor ki diye de geçirdim içimden bolca oturduğum yerde. Çoğu kişi normal vaziyette dinledi, sevdi sevmedi veya eğlendi eğlenmedi ayrı konu.

Rock'n Coke rock festivali midir değil midir, öyleyse Ceza'nın orada ne işi vardır ayrı bir tartışma konusu ama burada yapılanlardan, olanlardan bahsediyoruz.

Sevmeyebilirsin, ama bu sana saygısızlık etme hakkı doğurmaz. Dinleme, uzaklaş. Sanki sana orada işkence ediyorlar zorla gelip iki elini arkadan bağlayıp sahnenin oraya oturtuyorlarmış gibi.

Adam bir kere söyledi.

- "Terbiyesizlik etmeyin lütfen, biz size saygı duyuyoruz ama bize saygı duymayan insanlar var arada" dedi.

Bir daha söyledi.

- "Arkadaşlar parmak hareketi yapanlar evlerine götürsün onu" dedi.

Bir daha söyledi.

- "Biz aynı ülkede aynı sorunları yaşayan insanlarız, farklı tarzlarımız olabilir ama buraya müzik için geldik, kötü bir şey yapmıyoruz lütfen" dedi.

Hala devam etti saçma sapan hareketler.

- "Siktirin gidin" dedi.

Rap dinlemem, sevmem de öyle ama adam müziğini yapıyor. Sen el hareketiyle siktir çekersen o da siktir git der sonunda. Gayet normal.

Onur

Not: "İsyankar rockçı" veletlere sözüm de şu: Adamın lirikleri oraya çıkan bir çok rock grubunkinden daha siyasi, isyankar ve duyarlıydı. Bunu fark ediyor olmanız lazım. Ha Rock'n Coke'la çelişir mi o ayrı bir yazının konusu olur ancak

abi sonuna kadar haklısın.
    benim düşündüklerimi yazmışın aynen.

ama şu gerçeği ıskalamayalım.
    orda cezaya hareket çeken ekip tamamen korn cuydu.
    ben hareket çeken adamların bikaçıyla konuştum.
    yani korn'un yaptığı müzikte de rap var.
    istisnaları bilmem ama birçoğunun cezanın yaptığı müziğe saygısı vardı.
    içlerinde ben de varım.
    orda amaç sadece eğlenmekti.
    yani ordaki herkes "bana ne kardeş ceza gelmiş hareket çekelim, bağıralım küfredelim, pogo yapalım, eğlence olur. o kadar para verdik zaten." mantığındayı.
    biz de, cezayı destekleyenler de köşede kendi halinde oturan olaya uzak insanlardan daha çok eğlendik.
    ceza da millete küfretti, karşılık verdi, amacını söyledi, itibarı arttı,reklamını yaptı, parasını da aldı bizim ceplerimizden.
    yani sizin gibi arkadaşlar dışında herkes olaydan memnun aslında.

ayrıca velet dediğiniz insanlar 20 yaşında.
    bidaha böyle bir yanlışa düşmezsiniz umarım.
  • sdqantaris • 13 Eylül 2005 00:45 • #484933
    ters bi durum yok arkadaşlar büyütmeyelim.

Sevgili Hakan;

Öncelikle sevmediği şeylere de saygı duymayı bilen insanlar olduğunu görünce sevindim yazını görünce. Bunu belirterek başlıyım.

Kim neden memnun ne açıdan, tam olarak anlayamadım o konuyla ilgili sözlerini. Açıklarsan cevap verebilirim aşağıdaki konularda olduğu gibi...

Onun dışında "korncu" ne demek onu da anlayamadım. Anlıyorum ama sağlıklı bir sıfat olmadığını düşünüyorum daha doğrusu, açıklayayım. Ben oraya Korn'u dinlemek için gittim ama bu beni "korncu" yapmıyorum sanırım. İnsanları yargılamak için bir genelleme yaparken betimlemeler iyi seçilmeli kanımca. Ben bu betimlemeyi yaparken, o hareketleri yapanları "terbiyesiz, saygısız ve kompleksli" olarak tanımlıyorum örneğin. Bu kişiler Korn dinlesin, Cure dinlesin benim için fark etmez. Neticesinde bir grubu dinlemeye gelen kişilerin de homojen bir yapıya sahip olduğunu düşünmüyorum anlayacağın, böyle bir şey olamaz. İnsan var insan var ama korncu diye bir sınıf yok. Şucu bucu değil mesele yani.

Yine başka bir konu; biz o paraları vererek gönüllü bir ütülme yaşadık zaten değil mi? Bunun ahlaki irdelemesi başka bir yazıya.

Son olarak "velet" ve "bebe" sözlerimi yanlış anlamanı normal karşılıyorum. Belki daha önce herhangi bir yazımı okumamış olabilirsin, yine açıklayayım. Bu sözleri, dahası "minik" ve "cücük" gibi sözleri de yaşla orantılı kullanmıyorum çok fazla. Benim akranım veya senin akranın veya onu da geçtim 30 yaşında biri de benim bu laflarımdan nasibini alabilir. Yapılan hareketin akla uymazlığı ve saçmalığı beni bu lafları kullanmaya itiyor, kişilerin yaşı kaç olursa olsun. Yaş değil yani kast edilen anlayacağın. Dolayısıyla benimki yanlışlık değil, bakış farklılığı. Alınma veya ben bir daha kullanırsam bunları ne kast ettiğimi bu yazıdan hatırla.

Saygı ve sevgilerimle.

Onur

Eklenti: "İsyankar rockçı" betimlemem de yanlış anlaşılır şimdi. Onu da açıklayayım. İsyankar insanlar müzik dinlerler, isyankar olmayanlar gibi. Rap de dinlerler rock da dinlerler türkü de dinlerler ve benzeri.

Kastım şu; müzik dinlemekle isyankar olunmaz. Saç uzatmakla isyankar olunmaz. Küpe takmakla isyankar olunmaz. Ceza'ya el hareketli çekmekle hiç olunmaz. İsyanı da geçtim (geniş bir laf) bunları yapmakla siyasi ve felsefi ideolojik görüş sahibi de olunmaz. Ama bilgi ve fikir sahibi olan insanlar bunları yapabilir, saçını uzatır kestirir vesaire. Olaya tersten bakmak lazım yani. Anlatabildim mi?

Malesef bu ülkede saçını uzatıp, küfredince ya da ilginç bir kıyafet giyince "isyankar" olduğunu sanan çok velet var. Neye isyan, neyle isyan? Ne kadar boşaldı tanımların içi, bunun ironik bir irdelemesi benim "isyankar rockçı" betimlemem... Hayır, bilgi ve fikir o kadar yüzeysel edinilebilseydi hepimiz büyük birer "düşünce adamı" olurduk en fazla 1 yılda...

Kastım bu, o laf da nereye gidiyor anlaşılmıştır sanırım artık.
  • punk_girl_punk • 13 Eylül 2005 15:40 • #484971
    :))))