Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rockncoke da ceza şoku nıhahaa

• irritate1 • 13 Eylül 2005 17:02 • #484979
    ters bi durum yok arkadaşlar büyütmeyelim.

amaan kardeşim ne bu ya rock başlığı altında cezamı gelmiş takmayın...kimi dinlemeye gittiysen onu dinle...tamam cezaya da iyi yapmışlar ama cezada laf koymuş(salla) takılmana bak ya eğlen... ayrıca bu kadar büyütülüp uzatılmaya değer bi ceza olduunuda sanmıyorum... adam ne olursa olsun sahne ne b.kunu yapıyosa yaptı gitti... önemli olan gruplarda harikaydı ne takılıyosnuz onun bunun rapçisine herkes ne dinliyosa onu dinlesin... parmağa bile lüzum yok:D
    korn ve cure sahnede harikaydı bu yetmezmi bea:D
  • re-arranger • 13 Eylül 2005 23:18 • #484998

kim neden memnun ne açıdan?
    orada cezayı izleyen veya hareket çeken vs. kimse orada çok eğlendi ve amaç buydu zaten. ben senin benim gibi istisnalar hariç kimsenin bu tür şeylerle kafayı bozup keyfini kaçıracağını zannetmiyorum. Yani kimse oraya o kadar para verip sonra rap'tir rock'tır, ceza nın müziğine saygı duyalım, uslu uslu oturalım demez bence. Herkes eğlencesine bakar ve verdiği paranın son kuruşuna kadar eğlenmeye çalışır ya da anladın işte.
    ceza'ya sorsak "çok iyi oldu, amacımı belli ettim, reklamımı yaptım, artistiğimi koydum, itibarım arttı, para kazandım" demez herhalde. Ama bence öyle düşünüyordur.
    Korncu?
    Tamam korncu veya zartçı zurtçu tabirlerini sevmem. Sen de oraya korn için giderek korncu olmassın. Düzeltelim. korncu değil de konumuz olan festivale sadece kornu dinlemek için gelenler diyelim daha doğru olur. Teşhisimin de yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü konser biter bitmez birçoğu kaçtı zaten ve cure'u fazla takmadılar.
    velet olayını da anlamış durumdayım.
    teşekkürler.
  • sdqantaris • 14 Eylül 2005 00:00 • #485003

Anladım memnuniyet mevzusunu ok.

Korncu muhabbetinden de ne kast ettiğni anladım ama açıkçası hala çok geniş bir sıfat olarak görüyorum o hareketi yapanları bir müzik grubunu dinlemeye gelenlerle bağdaştırmayı. Neyse bakış farklılığı diyelim.

Saygı, sevgi.

Onur
  • arca_death • 14 Eylül 2005 02:57 • #485007
    offspring çıkmasın korn çıkmasın kim çıkcak bu sahneye???
  • kilisli • 14 Eylül 2005 09:08 • #485010
    Rock festivalinde Ceza'nın ne işi var????Rap festivallerinde acaba metal grubu çıkıp çalsa ne olur???Bu iki zıt muziği bir birine benzetenler bence muzikten anlamayan insanlar....Rock festivalinde Ceza Meza olmamalı...
  • grungeforever • 14 Eylül 2005 13:40 • #485018
    Türkiyede rock festivallerine en çok katılan adamın ceza olması çok acayip
    RTN hariç son 2 yıldaki bütün festivallerde çıktı herif
  • JordanRudess • 14 Eylül 2005 20:44 • #485052
    1- Ne demek ne işin vardı rock'n coke da? Adamı çağırmışlar belli bi kitle tarafından seviliyor diye ve adamda gelmiş.. Sevmezsen dinlemezsin, izlemessin..! Eğer bununla bir sorunun varsa git ona rock'n coke'a çıkmayı teklif edenlerle görüş.!

2- Adam oraya madem çıktı, onunda belli bir dinleyici seyirci kitlesi vardır. Sen onun müziğini sevmesende saygı göstermek zorundasın.!!!

3- Adam oraya çıkıp 50cent gibi bomboş konuşmuyor, ülkendeki sorunlarını, ülkenin durumunu anlatıyor, ama senin gibiler ne kendini ne de ülkesinin durumunu bilir.. KoRn RuleZ, gerisi bomboş..

4- Hayır bende ceza dinlemiyorum, sevmiyorum ama ne tür olursa olsun müziğe saygım var.! Ve sizin gibi özenti olup orda adama orta parmağımı! gösterip sabah akşam korn dinleyeceğime ceza dinlemeyi tercih ederim.! Adam en azından ne yaptığının, nereye gittiğinin farkında..!!!!!!!