Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK N COKE,acaba???

• wallace • 3 Eylül 2005 22:16 • #484037
    abi şimdi rock n coke bu gün tam olarak başlamış bulunuyor....peki gidenler???bence rockncoke a gidenlerin çoğu rock müziğin felsefesiyle alakası olmayan insanlar...millet bayramlıkları çekmiş gidiyor..sizce bu doğru mu?*benim canlı örneğim var mesela...bi arkadaşım sırf hatun kaldırırız ayağına gitti hezarfen e...sırf daha çok bilet satmak için CEZA'nın sahneye çıkması ve BURN sahnesi kurulması doğru mu???herkes rock n coke a gidiyor ama bunları düşünen arkadaşlar??nerede......
  • dexter_holland • 3 Eylül 2005 22:54 • #484038
    Felsefe? Rock felsefesi? Yapmayın arkadaşlar, rock dinlemenin sizi daha iyi göstermesi için yeni terimler uydurmayın. Hoş haklısın, düşündükçe sinir oluyorum. Sırf yiyişmek isteyenler gidiyor da, Dexter Holland'ın dünyadaki en büyük hayranlarından biri olan ben evdeyim. Daha önce dediğim gibi lanet olsun hepsine. Sırf onlar yüzünden babam bana izin vermiyor. Hepsinden nefret ediyorum.
    Bu arada kimsenin "Hacım lan, Ceza varmış, gidelim" diyecek kadar salak olduğunu sanmıyorum Ceza'yı bedava izlemek varken. Amaç daha çok bilet satmaktansa boşluk doldurmak. Burn sahnesi ise mantıklı geliyor. Bilemiyorum...
  • Paşam • 4 Eylül 2005 09:35 • #484064
    abi temiz giyinmemnin renkli giyinmenin tek renge mahkum kalmamanın müzikle ne alakası var ?
    ben beyazıda severim siyahıda maviyide giyerim hepsini.
    sadece cenazeye renkli cicili bicili gitmem
  • metalkuzucuk • 4 Eylül 2005 10:02 • #484065
    wallace dostuma hatun kaldırmak için gidiyorum fikrine katılıyorum hatta biraz daha detaya girip ne de olsa içki su gibi akacak dengesiz insan (KIZ)çok olacak bizde fırsattan istifade götürelim felsefesi hakim olacak tabi ayrıca bi de şarkıların verdiği coşkuda had safhada olunca ne olcak bayan arkadaşlar coştukça coşcak ve bir bakmışsın tanımadığı birinin kucağında...bu benim yorumum katılın katılmayın ...
  • Paşam • 4 Eylül 2005 10:29 • #484067
    hee aynı zamnda esrarlar sarılıp havaya girilecek. hatta grup yapılacak. öğleden sonra banyolar yapılacak temizlenilip yeni kucaklara kucak açılacak.
    çok fazla sex and the city seyretmeyin bünyeye zarar
  • metalkuzucuk • 4 Eylül 2005 10:32 • #484068
    lan paşa alemsin ha dalga geçiyon ama gerçekler acıdır...banyo yapmaz bunlar be...
  • wallace • 4 Eylül 2005 11:36 • #484070
    abi nasıl rockın felsefesi olmas ya...rock müzik akımı oluştuğunda millet savaşlardan,açlıktan,haksızlıktan şikayet ediyordu ve rock müziğin kimlometre taşları bu konularla ilgili şarkı yapıyorlardı ve genelde baş kaldırıyordu...şimdiki rock n coke çuların bundan haberi yok...varsa yoksa piyasa,vurdu;kırdı vs....:P
  • dilek • 4 Eylül 2005 12:21 • #484084
    Röportajlarda çoğunluğu cevap bile verememiş zaten "rock müziğin başlangıcı" soruldugunda "abi bilmiyorum başlamış iyi de etmiş dinlicez eğlenicez işte" gibi cevap veren tipler. Kimse diyemez tabi rock müziğin para için kullanıldığını orada. Diğer Festivallere de olduğu gibi buna da bol bol içmek ve kızarkadaşıyla birlikte olmak hatta abartıp dediğiniz gibi "manita" yapmak amaçlı gidenler çoğunlukta. Kız erkek ayırmıyorum. Gerçi yiyişmek kelimesi çok kaba geldi sevmedim. Üzücü olan Korn, Ş. Ferah, Cure,.. gibi sevdiği grupları bir arada görebilmek için gidenlerin arada kaynaması.. Ve 2. gün çıkacak gruplar için üzülüyorum katılan MÜZİKSEVERlerin birçoğu baş ağrısından dinleyemeyecek bile. Anne babalar haklı yani bi bakıma. Ben de olsam izin vermezdim sanırım. Gitsin özel konserine alla ala:) Ufak tefek gruplar için iyi ama referans olacak onlar için!..
  • jamais_vu • 4 Eylül 2005 15:24 • #484088
    rock müzik de diğer müzikler gibi seksapelliğin kurbanı oldu olacak. aslında bir bakıma arz talep meselesi parası olan ve rock kültürü edinmemiş kesim rockın bu şekilde gelişmesine prim verince bu gibi festivaller heba olur işte! bizim gibilerde evden izler! rock müzik eskiden; yapılan yanlışlara, açlığa, dengesizliğe vb. bir baş kaldırıydı ama şimdiki kuşak çükünü kaldırıyor.... bence herşeyin amacından saptığı ve ya siyasete ya da sekse kurban olduğu bir dünyada rock müziği nasıl koruyacağız onu tartışalım şimdiden cıbıldak karıların oynadığı birkaç rock klibi dönmeye başladı bile... hayırlısı olsun ne diyelim!
  • asphyxiater • 4 Eylül 2005 15:46 • #484091
    aslında olay basit. rock müzik abd'nin işine gelmeyen şeyleri söylüyo. o da "bişeyi yozlaştırmanın en kolay yolu popüler yapmaktır" ilkesini uyguluyo. hem para kazanıyo hem de yozlaştırıyo. her zamanki gibi kişiliği eksik özenti salaklar da balıklama atlıyo.