-
süperman yoksa kardeşim bingo fabrikasındamısın burada aynı olay olduda sendikaya üye olan işçiler çıkarıldıda..
-
abi harbiden de sapmış iyice münazaraya dönmüş de...burada konu milletin sevişmesi değil..bir gram rocktan anlamayan birisi bilke sırf ortam olur sevişiriz diye festivale gidiyor!!!tabii ki hippiler cinel özgürlük için rock müziğe sardırdılar ama onların istediği cinsel özgürlük böyle bişey değildi...
-
bu yaptığınız nedir?
bu yaptığınız ne abi. Ben gidemedim diye kimse gitmesin mi istiyosunuz. ya da gitmek istediniz, gidemediniz "nasıl olsa rock dan anlamayan adamlar gidiyo" diye kendinizi teselli etmeye mi çalışıyosunuz.
bunları diyen arkadaşlar korn konserinde en ön sıralarda bulunsalarmış keşke. O coşgunluğu, milletin zıplamasını birbirinin üstüne çıkmasını görselermiş, o burun direğini kıran ter kokusunu içlerine çekselermiş keşke. O sağanak yağmurda geriye bir adım bile atmayan insanları görselermiş keşke.
Ya da sadece Jonathan Davis'i görebilmek için ezilmeye katlanan kızları görselermiş.
Keşke bunları yaşayıp da foruma birşeyler yazsalarmış.
O yiyişmeye gelenlerin ne kadar önemsiz kaldığını anlasalarmış.
Keşke.
-
bu yaptığınız nedir?
wish i was there
-
herkese
benim sevdiğim bi the cure vardı oda öyle süper fanı değildim yani. sevdiğim bi grup olsaydı giderdim ne pahasına olursa olsun yoksa öyle bilmeden tanımadan gidenlere şaşıyorum deymez yani banane skinden dandik offspringden adamlar 10 senedir başka akor öğrenememiş zaten hep aynı. bana ne vaad edebilirki korn another brick in the wall çalmış da süpermiş sanki 30 yıl uğraşsa öyle bi şarkı yazabilcek denyolar ki yazılmış bi solonun bile hakkını veremiyo çalarken...
-
herkese
o 10 senedir başka akor öğrenememiş senin ezdiğin Offspring'in milyonlarca fanı var. Dua et onlar senin bu yazdıklarını okuyup seni ezmesinler.
sevsende sevmesende dünyada müziği değiştiren Nirvana'nın şarkıları 3-4 akordan oluşur.
korn sana ne vaad edebilir?
ordaki korn t-shirt'lü yüzlerce kalıplı 1.90 herifler görmesin bu yazdıklarını.
ve benim düşüncem.
sus
bidahada başkalarının zevklerine burnunu sokma.
-
ordaydım... ve hiç rock la alakası olmayn insanlar yoktu!!eft çoluk çocuk çoktueft bayramlıklarını getrende çoktu ama benm ve bizm gb rock dinleyicileride vardı ve çok eğlendk burn sahnesine sadece 110u dinlemeye gittiler mesela sevglm ve arklarım... cure beni hayal kırıklıına uğrattı ama sölediim gb öyle abatrı kötü diildi rock dinleyenler istedklerini aldılar ve buda bize yeter!!!
-
ARKADAŞLAR KİMSE SÖYLİYECEKLERİMİ ÜZERİNE ALINMASIN
rockn coke acaba deyince aklıma gelenleri yazayım dedim.
coca cola firması bilindiği üzere haziran-temmuz-ağustos cirosunu israile hibe etti.neden?israil daha çok silah alsın filistinlileri vursun.barış sağlasın diye??????
cocacola amerikanın simgesi amerika silahlansın ırak'ıafganistanı vursun diye.verdiğimiz tüm paralar bir şekilde savaşlar aktarılıyor.kapital düzenin işlemisi için bir çarkta biz oluyoruz.
ha giden arkadaşlarıma da hak veriyorum adam gibi bir firmada kalkıp böyle bir organizasyon güzenleyemiyor.festival yapıldıda biz mi gitmedik misli.(karşıt festivalleri saymıyorum arkdaşlar)
gençlerimizin %90'nında kapitalizmin en iğrenç sözü olan bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var.gençlerimiz boş gençlerimiz sığ...amerika zaten ülkeyi elegeçirmiş.tayyip amerikaya gitti başbakan oldu geldi.incirlik amerikan üssü oldu.önemli sanayilerimiz özelleştirilme adı altında satıldı hibe edildi.bir ülke demir çelik fabrikasını özelleştirir mi.osmanlının son dönemi gibiyiz ticaret artık yabancıları elinde adamlar tarihten ders alarak bu sefer akıllı adımlarlla ilerliyorlar böyle festivallerle hem para kazanıyorlar hemde gençlerimizi törpülüyorlar.sizce bir çanakkaleden daha çıkarbilir miyiz.yavaş yvaş namlular bize dönmeye başladı türk kürt laz çarkez ayrımı başladı istanbulun onlarca yerinde olaylar çıktı dağlardakiler şehirleimize indi.sokmuşum cure felan parsellendi topraklarımız artık kola mı kalmış mcdonald mı kalmış...sömürgeci düzenin sömürgesi olmuşuz...inşallah tüm gençlerimiz bir an önce akıllanır.çok geç olmadan.b yaşadığımız düzen düzen değil.önümüz karanlık hanginiz geleceğinizi rahatça kestirebiliyorsunuz ki...fuckncokelar bunlr hepsi aldatmaca göz boyama...biz bu garaj forumlarında bile it gibi dalıyoruz birbirimize gerisini düşünmek istemiyorum
toparlıyalım rockncoke bir aldatmacadır.vurulan garibanlara sıkılan bir merminin parasını ödemektir.atılan her bombada imzamızın olması,her damla gözyaşında küçük bir bedduadır.AMERİKANIN GÖLGESİDİR GİDEN ARKADAŞLAR MSAKIN YANLIŞ ANLAMASIN BU GERÇEKTENDE BUDUR.MÜZİK GÜZELLİĞİ SAFLIĞI TEMİZLİĞİ ALTINDA FARKINDA OLMADAN KİRLİ EMELLERE ALET OLMAKTIR
SAYGILARIMLA AHMET EMİN MALATYALI
-
Ülkemizdeki fabrikasında sendikaya üye oldukları için işçilerinin hepsini işten çıkaran,emperyalizmin en önemli sermayelerinden biri olan,ülkemi kapitalizmin kuyruğu olamaya zorlama politikası ile sömürücü amerikianın bir çocuğu olan coca-cola(emperyalizm suyu)'nın ana sponsorluğunu yaptığı bir rock festivaline giden 50 bin türk genci,gelecekte belki kendi belki de torunlarının kafasına b52 lerden bomba yerken,3-4 eylul 2005'te amerikaya verdikleri destek ve yardıma lanet edebilecek bilince sahip mi acaba?
paradigm_shift aslında son sözü söylemiş.
-
bu yaptığınız nedir?
abi haklısın he.....ben gidemedim konsere.fakat dream tv den yayınlayabildiklerini kaçırmadım...rock konserini siyasete taşımanın ne alakası var.ya da karı kız için gidenleri eleştirmenin manası ne?herkezin bir zevk anlayışı var.bazısı sevişmek için bazısı müzik için oraya gidiyorsa bunun eleştirilecek bi tarafı yok.yaşım 25 arkadaşlar.9 senedir rock müzik dinliyorum.türlü konserlere gittim geldim...sevişeni, içeni bağıranı, çoşanı ve dahası içip içip azanı ve sızanı gördüm.fakat tek bir ortak nokta vardı.o da MÜZİK....olay budur.giden arkadaşlar şanslıdır...rock n coke u sadece para ve siyaset için değerlendirip burada bunun üstüne basıp konuşmanın ne alemi var.rock müzik anlayışı herkesin aynı olacak diye bir düşünce kabul edilemez.