Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK N COKE,acaba???

• fibonacci • 4 Eylül 2005 19:24 • #484096
    Giden gider. Gitmeyen gitmez. Kimseyi gidiyor diye suçlayamayacağınız gibi sizin gibi olmayanları öyle olmadıkları için suçlayamazsınız.
  • superman • 4 Eylül 2005 20:34 • #484097
    "rock müzik de diğer müzikler gibi seksapelliğin kurbanı oldu olacak. aslında bir bakıma arz talep meselesi parası olan ve rock kültürü edinmemiş kesim rockın bu şekilde gelişmesine prim verince bu gibi festivaller heba olur işte! bizim gibilerde evden izler! rock müzik eskiden; yapılan yanlışlara, açlığa, dengesizliğe vb. bir baş kaldırıydı ama şimdiki kuşak çükünü kaldırıyor.... bence herşeyin amacından saptığı ve ya siyasete ya da sekse kurban olduğu bir dünyada rock müziği nasıl koruyacağız onu tartışalım şimdiden cıbıldak karıların oynadığı birkaç rock klibi dönmeye başladı bile... hayırlısı olsun ne diyelim!"

arkadaşım rock müzik camiden mi çıktı,naaptın ya?çiçek çocuklar değil miydi cinsel özgürlük isteyen?amerika ve avrupa da rock tarihi boyunca cinselliğe serbest yaklaştığı için aileler tarafından reddedilmedi mi?bırakın ya cinsellik rock ın içinde zaten fazlasıyla varı,hiç ac/dc dinlemedin mi yav?!hayır yani şimdi ac/dc de mi pop olucak bu yüzden?

fazla ahlakçısınız,bırakın yiyişen yiyişsin,sizin sevgiliniz omladığı sürece sizi
    ilgilendirmez.

cinselliğin sömürülmesi ise rock müziğe dair bişey değil,rock müziğe yapılan bi kötülük değil,daha geniş bi olay.her şeyi rock üzerinden düşünmemek lazım.
  • dexter_holland • 4 Eylül 2005 22:18 • #484103
    superman, yakında evlenme teklifi edeceğim sana. Aşırı haklısın. Belki çoğu kimse Christina Aguilera'yı sevmiyor ama çoğunun sevmeme nedeni "çıplak geziyor" olması. Harbi bu yüzden geri kalıyoruz biz ülkece, bu yüzden bir kız mini etek giyip çıktığında hayvanlar gibi bakıyor herkes. Sözde bir de modern olduklarını söyler bu insanlar.
    Yiyişmek konusuna gelince, sorun şurada, çoğu anne baba bu yüzden yollamıyor çocuklarını bu festivale. Adı üstünde müzik festivali ama seks festivali haline gelmiş. Gidenlerin çoğunluğu onun için gidiyor.
  • paradigm_shift • 4 Eylül 2005 23:37 • #484108
    Ülkemizdeki fabrikasında sendikaya üye oldukları için işçilerinin hepsini işten çıkaran,emperyalizmin en önemli sermayelerinden biri olan,ülkemi kapitalizmin kuyruğu olamaya zorlama politikası ile sömürücü amerikianın bir çocuğu olan coca-cola(emperyalizm suyu)'nın ana sponsorluğunu yaptığı bir rock festivaline giden 50 bin türk genci,gelecekte belki kendi belki de torunlarının kafasına b52 lerden bomba yerken,3-4 eylul 2005'te amerikaya verdikleri destek ve yardıma lanet edebilecek bilince sahip mi acaba?
  • paradigm_shift • 4 Eylül 2005 23:40 • #484109
    bence herşeyin amacından saptığı ve ya siyasete ya da sekse kurban olduğu bir dünyada rock müziği nasıl koruyacağız onu tartışalım

helal jamais_vu.
  • jamais_vu • 5 Eylül 2005 00:45 • #484113
    abi sağol da olayı yine saptırıyorlar yav ac/dc yaptığı hakkında bilgim yok ve bilgim olmayan konularda konuşmayacak bilgiye sahibim onun yanında christina a. nasıl giyinmesi konusunda görüş belirtecek durumda değilim ben hala rock müziğin ilerlemesinden yanayım ve özde müzik kadın görselliğinin amacından saptırılarak kullanıldığını ve bunun rock müziği de bozacak düzeye geldiğini belirtmeye çalışıyorum kadınlarla herhangi bir derdim yok kliplerle kadın görselliği kullanılmasın demiyorum ama işin yanlış amaçalara kullanılmasından dert yakınıyorum......
    sürçü lisan ettiysek affola!
  • superman • 5 Eylül 2005 01:06 • #484114
    kendi mesajımı sildim,konuyu saptırdığı için.
  • metalheart • 5 Eylül 2005 03:19 • #484117
    Arkadaşlar Iraklı,Afganistanlı binlerce insanın kanı üzerinden para kazanan bi yerde rock beklemek ne kadar doğru..Ya da oraya destek vermek ne derece insanlığa sığar..Yorum sizlerin..
  • Shit_Happens • 5 Eylül 2005 09:28 • #484120
    bi ilk mesajlara baktım bi de son mesaja.. yine konu sapmış :))o zaman şöyle söyliim ben dostlar..

FUCK'N COKE!!!
  • Tequila_666 • 5 Eylül 2005 09:29 • #484121
    hahahhaa kesinlikle:))))