Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK N COKE,acaba???

• paradigm_shift • 7 Eylül 2005 19:07 • #484416
    ha giden arkadaşlarıma da hak veriyorum

-TeUFeL-

abi sen de güzel demişsin ama bu söylediğine katılımıyorum.bizim kadar zora gelemeyen bi ülke yok,elin suriyesi bile kafa tuttu amerikaya,kapadı kapıları,kafa kafaya geldi.kişi başına düşen yıllık gelirleri bizden fazla.sokaktaki adam giyinemiyor adam gibi,çıkan en son model telefonu kullanmıyor,kredi ile araba alamıyor ülkemin gtünü sıkamayan vatandaşları gibi,yani zora giriyor anlaşılan.zora gelseydik biraz türk gençliği olarak,satılmasaydı 50 bin bilet,sadece 600 tane ecnebi takılsaydı dönüm dönüm havaalanında,batsaydı organizasyonla birlikte coca colanın türkiyedeki itibarı fena mı olurdu?atatürkümüz gençliğimize boşuna mı hitab etti?alın işte gençler üzerinden zincirler kırılmaya çalışılıyor.bu görev-organizayonu pç etmek- bizimdi.ve türk gençliği bir görevinde daha başarısız oldu.rock'n coke'a giden her türk gencini tebrik ederim!!

saygılar
  • re-arranger • 7 Eylül 2005 19:48 • #484420
    cola.
    Türkiye'nin Amerika'dan ithal ettiği malların çok çok ufak bir kısmı.
    ya da rock n coke festivali. bizim o festivale verdiğimiz parayla g.tlerini silerler belki.
    eğer rock n coke a gitmeyerek
    bu sömürge durumumuzdan kurtulacaksak.
    ben varım.

ama bence sen önce bi babanın altındaki arabaya bak.
    Sonra kasanı açıp bilgisayarına bak.
    sonra altındaki pantolona bak.
    Yediğin içtiğin şeylere bak.
    Girip forumuna bişeyler yazdığın sitenin niteliğine bak, anasayfasına bak.
    Sonra gel konuş dinleyelim