Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1 ayda 6000+ üye... , geçici veda...

• Ktulu • 6 Eylül 2005 12:46 • #484241
    Yaklaşık 1 aydır çok nadiren giriyorum siteye... Bıraktığımda 30.000 civarı üye vardı, akşam baktım 36.000'den fazla olmuş sayı..

Geçen yaz Temmuzda 6000 kişiydik... :) Her geçen gün daha da hızlanıyo büyüme... Beraberinde kirlilk de geliyo ama eski ortamdan olanlar şimdi birbirlerinin aile sırlarını biliyolar. Kardeşten öte. Hatta beraberlikler,, ayrılıklar, entrikalar da cabası...

Beni tanıyanlar bilir, kim olduğumu, nasıl biri olduğumu, garajdaki durumumu vs..

En sonunda artık askere gidiyorum arkadaşlar, kurtuluyosunuz benden.. :) Çok güzel zamanlarımız geçti, kelimlerle tarif edilemeyecek kadar güzel şeyler yaşadık, bir o kadar kötüsü de oldu ama hepsi bizim için güzel birer tecrübeydi, hayata ayaklarımızı daha sağlam basmamızı sağlayacak. İnanması zor ama yüzlerce arkadaş edindik burası sayesinde. Onlarca buluşma yaptık, haftanın 2-3 gününü garajdan insanlarla, günümüzün ise tamamını garajda geçirdik, sohbet odası kapanmadan önce sohbet ederek sabahladık, konserlerden çıkıp sabahladık, buluşmalardan çıkıp sabahladık, içtik, sıçtık, eğlendik, güldük, ağladık, aşık olduk, ayrıldık, birleştik, en yakın arkadaşlarımızı askere yolladık...

Şimdi ben de gidiyorum. Kasım celbinde yine burdaki en aktif üyelerden karete ve Kannp ile (Mehmet ve Selçuk, kardeşlerim, üzmeyin birbirinizi, üzerim sizi...).

Bunun için bir buluşma düzenlemek istiyorum. Şimdiye kadar üzdüğüm, kırdığım, arkadaşlarım oldu (hatta kız arkadaşlarım da...) Bunun için herkesin birarada olduğu, 14 ay önceki garaj ortamının olduğu bir buluşma istiyorum yeniden. Beni bu günde yalnız bırakmıycak arkadaşlarımın olduğunu biliyorum burda; güvenimi sarsmayın...

Buluşma tarihi olarak doğum günüm olan 3 Ekim'den 1 gün önce 2 Ekim Pazar günü uygun bence. (3 Ekim ptesi olduğu için değiştirdik) Gelicek arkadaşlar buraya kimlerle geliceklerini yazarlarsa iyi olur. Liste çıkartır ona göre bir yer ayarlarız.

Bir de herkes gitmek istediği yeri yazsın ki çoğunluğa göre karar verelim. 19'una kadar nerde olucağına da karar verelim.

Arkadaşınız Ktulu

• leeryan2911 • 6 Eylül 2005 12:53 • #484242
    canımın içi
    öyle güsel uğurlarız ki sen merak etme
    yokluğun hissedilecek fazlasıyla ama
    bekleyeceğiz biz seni...
    geldiğinde de bomba gibi olcan
    saçları da dert etme kaynak yaptırıcaz :D

seni çoooooook seviyoruzz!!

mügüşünn taxim dio ;)
    taximde neresi olursa :P
  • kyakuz • 6 Eylül 2005 13:02 • #484243
    Tuncayım Askerdede Msn Kullan Emi :) OGO denen Bi Alet Çıktı Haberin vArmı Bilmiyorum Ondan Alalım Sana Bitane Msn Kullanırsın . İrtibat Kesilmez Yani.

Benden Sana Tavsiye Kaç Benim Gibi Askerden Olsun Bitsin .
    Ama Uğurlamaya Geliriz Bizde.

Ogonun Resimi : http://images.google.com.tr/images?q=tbn:1vLVlfeZ7XoJ:www.geekblue.net/images/Handheld/ogo.jpg
  • Ktulu • 6 Eylül 2005 13:07 • #484244
    Abi resmi güzel de bu alet su mu yakıyo? :) Şebeke-ücret olayı nasıl :) Neyse msnden anlat bana burda yazmıyalım.
  • Nightwish • 6 Eylül 2005 13:36 • #484248
    Vay be zaman ne çabuk geçiyo,,, geçen yıl 2 ekimde Yardımlaşarock'ta beraberdik,,, sonra sabaha kadar dışarda oturduk eğlendik,,, üstünden nerdeyse 1 yıl geçti,,, bence bu yıl da 2 ekimde yapalım,,, o gün uğurlaalım kardeşlerimizi(Hem 2 Ekim Pazara denk geliyo,,, hafta içi olması katılım için olumsuz olabilir),,, Tuncay haklı Garaj bi ara hayatımızın en büyük parçasıydı,,, keşke herşey eskisi gibi olsa... Ama yinede burdan edindiğim dostlar için bu siteye minnettarım...
  • leeryan2911 • 6 Eylül 2005 13:39 • #484249
    :)

tuncayı yollamaya ne gün olursa olsun gelinir yaa :)
  • Ktulu • 6 Eylül 2005 13:46 • #484250
    Buluşma tarihini 2 Ekim olarak belirledik. Ben gününü düşünmemiştim, 2 Ekim Pazara denk geldiği için o gün daha iyi olur. Tabi bi mekanı kapama ihtimalimiz sıfır olucak mecburen..
  • Shit_Happens • 6 Eylül 2005 13:49 • #484253
    2 ekim olması daha uygundur heralde...

ben orda olucam buna şüpheniz olmasın.. yanımda _DEATH___ de olucak.. önceleri olmasada şu an için konuşiim.. tuncay ı gerçk bi dost olark görüyorum.. hem eğlence hem de hüzünlü olduğumda çok şeyi paylaşabiliyorum onunla.. gerçekten sıkı bir dost..

bu bir son değil.. saçma sapan konuşmayın =))) yola devam...

X-LoMBaRDo dan sevgiler..
  • dilek • 6 Eylül 2005 14:29 • #484255
    Üff Tuncay bi gidemedin sen de :)) Kaç ay önce de böyle bi topic açılmıştı. Git artık rahatlayalım aaa:p
    Canım arkadaşım demek tecil olmadı. üzüldüm. Ama olsun biran önce git gel de kurtul :)
    Büyük bir aksilik olmazsa yanındayım ben de..
    Ama buluşma yeri konusunda şunu söyleyebilirim, o kadar çok fikir ortaya atılacak ki en sonunda yine ortakahveye kalıcaz:)) Ama yemek de yiyelim.. Orası da büyük ihtimal Hayri Usta olur hahahh klasikler olsun :p
    Şaka biyana uyarız neresi olursa..
    (with my gothic friends :p)
  • Ktulu • 6 Eylül 2005 14:50 • #484258
    Orta kahve çok kasvetli geliyo bana gerçi... Ama benim için fazla faketmez, yeter ki sevdiğim, görmek istediğim insanlar gelsinler.

Orta kahve kalabalık kaldırabilmesi açısından iyi, kadıköy zeus da olabilir ama üst katı şu anda ne durumda bilemiyorum. 2 gün önce gittim ama yukarı çıkmadım. Koltuklar falan gelmiş diyolar. Mayday hiç olmasın :) Rock stop olabilir, Kemal'in çalıştığı yer olabilir, do rock, pulp olabilir... Aklınıza gelenleri buraya yazın, beraberce seçelim, hiç olmazsa dilek'in de dediği gibi orta kahve yaparız. Ama bu sefer pasta falan almayın :)))) Çok ciddiyim hiç gerek yok. :)

Geçen seneki doğum günüm geldi aklıma Yıldız Parkı'nda süpriz yapmıştınız bana :) Canlarım ya. 1,5 aydır göremiyorum çoğunuzu. Çok özledim valla...

26 Eylül 2004 Pazar:
    http://img380.imageshack.us/img380/5228/00008055ot.jpg