-
Sayın "eski"
Eskiden benim için değerli olan bi garaj üyesine burdan bi açıklama yapmak istiyorum, lütfedip de burasını okursa eğer.
O kendini ve geçirdiği güzel zamanların kıymetini bilmez kişi, 40 saat önce yolladığım mesaja, bu kadar zaman sonra ÇOOOOOOOOOOOK büyük lûtfederek profiline "îmalı" bir mesaj çakma nankörlüğünde bulundu. Ki attığım mesajın içeriği şudur: "Ben kasımda askere gidiyorum, haberin olsun istedim." Ama kendisi, ona "yamanmaya" çalıştığımı düşünmüş olacak ki bana böyle bi zamanımda profilinde açıkça "git başımdan" mesajı veriyor...
Allah herkese vefalı, kıymet bilen insanlarla tanışmayı nasip etsin...
NOT: Bu mesajı burdan yazmamın sebebi, kalan son kontörümü de benimle geçirdiği zamanda hissettiklerini yalanlayıp, "harcanmış" olarak yorumlayan birine harcamak istemememdir. Geçmiş olsun.
-
eheh.
o yağmurda feci üşüdüm ben ya :D
Bu arada kim buraya mesaj atsa derdimi dinlediğin için teşekür ederim diyo :))) Kimse benim derdimi dinlememiş anlaşılan :D Gelince "Tuncay abla" danışma hattı açıcam. ibanetze'nin dediği gibi saçlar kısa olucağı için bi de peruk ayarlarız :D
Yalnız biizm evde kuzeye bakan cam yok Gönül, güneye bakan camlardan doğuya dönsem? :D
-
aynen neyseki baş ağrısıyla kurtuldum ben hasta oluruz sanıyodum ama:)
"tuncay abla"..iyiymiş:D
güneye bakan camdan doğuya dönsen de olur...orda da böyle birsürü mor bulut arasında beyaz var bir tane,fincana benziyo...onu istiyorum:)
-
Askerden açılmışken konu:p
Arif'in herrrrkese çoooookkk selamı var çocuklar..
Nöbetteydi ehehe hediyemi istiyorum diye tutturdu yine:D
8,5 ay sonra ona süpeeerrr bi karşılama töreni yapmamızı emretti:p
..
Flütist sağlam biyerden duyduğm kadarıyla 2006 dan itibaren 24 yaş itibariyle hatunlar (sanırım gönüllü) asker olabilecek..
..
Tuncayy dertlerini dinlemekten bıktım hehehhh Tuncay ablaymışşş:p
-
dilek hanım buyurmuşlar ki:
Tuncayy dertlerini dinlemekten bıktım
OHA! Diyene bak! :P
Gecenin bi yarısı beni Kadıköyde sıkıştırıp kendi dertlerinle kafamı ütülüyen sen diilmiydin? :P
(Yoksa ben mi tuttum seni ? :P)
Acaba? :PPPppPPppPPpppPPppppPpppPPPppppppp (dilim kopsun)
-
can çıkmayınca huy çıkmazmış......
-
Tuncay buluşmalara gelmediğim çok zaman oldu ama eğer 2 ekimde istanbulda olursam ki olmak için elimden geleni yapacağım...mutlaka bu buluşmaya geleceğim...bu arada saçların kesilmiş haldeyken seni görmek isterim..ya da istemem ama saçsız ahalini çok merak ediyorum...:):) hayırlı teskereler...Allah bir dert sıkıntı vermezse 2 ekimde görüşürüz...
-
Tuncay bey saçmalamış ki;
OHA! Diyene bak! :P
Gecenin bi yarısı beni Kadıköyde sıkıştırıp kendi dertlerinle kafamı ütülüyen sen diilmiydin? :P
ayıp ayıp vay bee:) giderayak yaptıgına bak:D tabi işin bitti ne de olsa buralarda şimdilikk unutma döneceksin sen oradannn hıhh :p
-
:))))))
İşin bitti ne demek ya :))) Naptım ben :P Durun daha yeni başlıyoruz :D:D:D
Canım sıkıldıkça çarşı izinlerini netcafelerde geçiririm zaten benden o beklenir :)) Kolay kolay kurtulamazsınız benden! Arif gibi 1 saat durup çıkmam bu sefer siz kasıcaksınız beni dinlemeye.
Bu arada bana dert yanmak için 1 şişecik şarap bitirip ondan sonra konuşan arkadaşlar var, anlattıklarını hatırlıyolar mı bilmem. Ama ben herşeyi biliyorum! (Nihahahahaha!)
-
hhahhah ee bu ne demek yani şimdi ne demek istiyosunn :p
Yalnız şuraya dikkatt.. "Canım sıkıldıkça çarşı izinlerini netcafelerde geçiririm" yani canının sıkılmasını beklicez hı?
biz garnitürüz yaani hı ??? :D ayy amma yaptım gece gece