-
Geçici süre servis dışı üye : Ktulu
Ulan ne bu yaa! hatıra defteri gibi olmuş ha! erkek olup askere gidesim geldi, kıskandım.
bana saçların kadar temiz bu topikte yer verdiğin için teşekkür ederim tunjayciim.
bak tuncay deyince aklıma, üye olduğum ilk günlerde forumlarda hadi herkes resmini yayınlasın diye bişeyler konuşurken senin resimine link verip kendini bizlere göstermen geldi. yani sen yüzünü gördüğüm ilk üyesin. GitarTELinin gördüğü ilk üye de ben olduğum gibi. malum ben halası olarak:)) sonra ben forumlardan elimi eteğimi çekince bizim yeğenoviç müptelası olmuş. sonra msn de muhabbet etmeye başlamışsınız. dedim kerata kimlerle konuşuyo? merak ediyorum. beni bigün msn ye davet etti. (usta ölcekmişsin gibi konuşuyorum ama kusura bakma :)) bi de sapık diyoki bana, adamın saçları çok güzel. buluşunca ilk işim saçlarına dokunmak olucak. dedim saçmalama lan halan değilim o zaman senin. tanımıyorum seni. neyse o ekim günü kadıköyde buluşuldu. biz gitarteliyle (neresi büyük yazılıyosa gelsin kendi düzeltsin:))) seni bekliyoruz iskelede. nihayet Tunjaycim tek tabanca halinde gelip bizi buldun. bizim yeğen de ilk olarak saçlarını elledi lavukyus :)) tuncay dedik mi, direk namaz + bira, melankolik, gerçek aşkı arıyorum diyen, kafferengi saçlı elf modelinde bi amca yerleşiktir şuurumda :))) ancak elfler sarı saçlıdır ve sakalları bıyıkları çıkmaz anladın sen anladın ;)) :Pp
evet sen bi dön de bütün kızlar toplanır sana kişi başı 10ar adetten kafa kılı hediye eder saça kaynak mevsusunda yardımcı olmaya çalışırız: sarı siyah kızıl mor.. hoş bi aranjman oluşacak ama kel kabak kafadan iyidir :)) ha bi de komşu kızına selamlar :))(nebilim bi asker türküsünde varya, ben pek tanımam aslında). şapa oturma şaapamzmışsın diyolar. ben anlamam asker literatürüne yabancıyım. ne diyosam kulak dolması. hadi koçum yaylalar yaylalar... ben daha fazla geyik yapmadan kaçayım:)
-
Geçici süre servis dışı üye : Ktulu
uehueh. Nazmiye'cim uzun ve güzel yorumun için çooooooooooook içten teşekkür ederim.
İlk buluşma anında napıcağımı şaşırmıştım birazcık affedersin artık ;) Ama biz senle gitarTELi(böyle yazılıyo)'nden önce konuşmaya başlamıştık msn'de falan...
Yalnız o namaz + bira değil namaz + şarap - vodka olucaktı :P onu bi düzeltiyim önce :) Gerçek aşkı arıyodum ayrıca, ama elim ıslakken tutmuşum kaydı gitti sabun gibi... ki o kazadan sonra Zeus'ta sizin yanınızda salya-sümük olayının bokunu çıkardığım günü de çookkkk çokkk iyi hatırlıyorum. Size de o gün beni yanlız bırakmadığınız için binlerce kere teekür borçluyum...
Gelelim saç mevzusuna... :D
Saçları gitmeden önce kestirip saklıycam. Gelince de Seda Sayan gibi kaynak yaptırıcam :D Yani şu andaki gibi 50-55cm'lik bi saçım olmasa da en azından epey "uzun" demilebilicek kadar bi saçım olucak :) Ordayken fotoğraflarımı da yollarım size ama garaja koyarsanız ÖLÜRSÜNÜZ! :D (+ mor saç istemiyorum! Anladınız siz anladınız.....)
Şap konusunu hiç açma bi kere bana dokanmaz şap falan :D
Komşu kızı mevzusunu anlamadım yalnız. (Kulak dolması yollayın bana :P)
-
Geçici süre servis dışı üye : Ktulu'ya mini dipnot : )
ya nebilim "komşu kızını zapteyle yaylalar yaylalar" diyolarya, ya da diyceksinya.. o bakımdan demiştim.
kulak dolması boksör vardıya mike tyson, onun rakibinde görüp ısırdığı kulak dolmasıydı işte. sonra Amarigada ısırılmış kulak şeklinde çikolatalar da çıkmıştı piyasaya.
kulaktan dolma yaa aman sen de be tuncay :D:D
-
Geçici süre servis dışı üye : Ktulu'ya mini dipnot : )
heaaaa öyle komşu kızı :)))
Ben de noluyoruz dedim benden habersiz yine dedikodu mu çıktı :)
Kulak dolmasının muhteviyatı ne olursa olsun yollayın bana orda adam gibi yiyemem zaten iyice kilo vermiyim :P
-
teşekkürler Ktulu
gitarTELi(böyle yazılıyo)
-
teşekkürler Ktulu
bütün mesajları teker teker okudum valla gerçekten çok sevenin var tuncay benim de aralarında olduğu gibi moda da içtiğimiz güzel şarapların hayrında doom günün de de sabhalara kadar içelim tuncay tamam mı
-
teşekkürler Ktulu
vatan sana
kızlar bize emanet ktulucum
hayırlısıyla git,hayırlısıyla dön
Allah sakınsın seni yurdumun adi düşmanlarından ne diyem daha çok duygulandım çook...
-
geç üye oldum ama 2004 yazından beri takip ediyorum garajı seni pek de tanımasamda hayırlı tezkereler ktulu . kaç ay askerlik tam 15 ay değildir heralde?? böyle garajda arkadaşlık dostluk böyleymiş ya gerisi yalan diyorum... müzik ve garaj nelere kadir... duygulanıyor insan
saygılarımla
sağ salim dönersin inşallah
-
kısa saçlı girme abi nete
peruk bul,öyle gir :))
şaşırmayalım :))
-
(bunu okuduğun sırada kuzeye dönük camdan baktığında en sağdaki file benzeyen bulutu cebime sokmak istiyorum:))
çok uzun zaman olmadı tanışalı,ki tesadüf eseri tanışmıştık,ama hayatımdaki "normal"(biliyosun sen) ender insanlardansın...bıkmadan usanmadan beni dinlediğin için sağol..:)
15 ay buralarda olmayacak olman kötü tabi...ama senin adına mutluyum,böyle olması iyi senin için ...(kızları bıraksalar bende gitsem ne güzel olur ya..:))sen git gel bi kere daha ıslanıp üşüycez olmaz yani:)hem daha ablamla tanışcaksın(göz kulak olurum merak etme:P) ohooo çook işimiz var:)
doğumgünü buluşması konusuna gelince, dersanede öğlenci olmadığım takdirde(umarım olmam) yanındayım..neresi olduğu önemli değil....