Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1 ayda 6000+ üye... , geçici veda...

• Nofx • 16 Eylül 2005 22:37 • #485167
    Yaklaşık 6 ay önce falan garaj forumlarında yazmadığım topic kalmamıştı..Forumlarda devamlı gördüğüm 3-5 kişiden biridir ktulu hep derdim bu adamlar yemek yemez tuvalete gitmezmi diye :))..HAyırlı teskereler orda ihtiyaçlarını karşılaman dileğiyle ;) ..Garaj forumlarını yalnız bırakma deyim ne diyim...Şu buluşma olayınıda hiç tasrif etmiyorum belirtiyim :))Ben oraya gelsem en az 15 kişiden dayak yerim herkez beni buluşmaya çağırıyo dövmek için yalan değil :))
    (ulan belkide şu garajda birini kalaylamadan yazdığım ender yazılardan biri oldu :D )
  • Ktulu • 17 Eylül 2005 22:10 • #485237
    Üyelik tekrar aktif.

hhehehe.

Helal gitarTELi'm :)

Arkadaşalr, ilginiz için çok sağolun. Dediğiniz gibi geçen seneden beri çok güzel zamanlar geçirdik.. Bugün de mini çaplı bi garaj buluşmasından geldim diyebilirmi şuan :) X-Lombardo (şimdiki Shit Happens) ve _DEATH__ ile buluştuk, Kadıköy Zeus'ta saatlerce headbang yaptık :)))

Bu arada Shit Happens'a bi lafım var:

"Oğlum sen gittikten sonra Ahmet abi geldi ve başta Slayer olmak üzere, Pantera, Kreator, Satyricon, Kalmah, Bodom, Ensiferum, Amon Amarth, Dark Tranquillity.... ne varsa dinledik ve deliler gibi headbang yaptık :D Sabahki trafikte sırtımdan akan terin 2 katını orda döktüm! :D niahhahahahaha! Oh olsun, satar mısın bizi böyle! :D:D:D"

Öhöm öhöm...

Neyse devam edelim.. :)

Buluşma gitarTELi'nin de dediği gibi 1 ekim'e alındı konser öncesine. Sonra isteyen konsere de gelir zaten..Kimseyi zorlamıyoruz, ben sadece güzel bi buluşma olmasını istiyorum. Gelmek istemeyen ya da gelemeyen arakdaşların bahane bulmalarına gerek yok. Biraz daha zamanım var sonuçta. Görüşmek isteyenler için ben büyük ihtimalle kasım sonuna kadar burdayım..

İlginiz için gönülden çoooooooook büyük teşekkürler.

İnsanlık sağolsun.

(Bu arada üyeliğim kendi yazdığım bi söz/nota yorumu için dondurulmuştu 3 günlüğüne. Sevdiğim bi parçayı biraz abartarak övmüşüm sanırım :) Neyse geçti. Sağlık olsun..)
  • _DEATH___ • 17 Eylül 2005 23:10 • #485250
    inşallah güzel bir buluşma olcak...

ktulu geç kaldın oğlum ben x-lombardoya söyledim bile:))))

ama adam s... medi bile..:)))))

KaRaBuLuT
  • dıırrşkk • 18 Eylül 2005 00:08 • #485258
    ehuehue geldim lam... yeni üyeliği bu beyler.. bekçi shit happens ı da uygunsuz ve hakaret içeren bi yazıdan dolayı iptal etti.. tabi özür yerine başka şeyler yazdığımdan.. =))

lam bari sattı demeyin beah.. zorunlu gittik =) slayer dinlerken headbang de kafa patlatmayı kim istemez..! =) tamam bir çok kii istemez.. slayeeeeeeeeeer laaaaaaaaam...

bu site X-LoMBaRDo nun lanetinden kurtulamiycak...

ehhee.. bekçi sanada selam canım.. =))
  • dıırrşkk • 18 Eylül 2005 00:12 • #485260
    nofxxxxx... NO WAY PUNK!

seni dövmek isteyenler.. moahah.. sen o listenin başına beni koy.. =)) nihahaha..

X-LoMBaRDo
  • Ktulu • 18 Eylül 2005 15:37 • #485301
    Buluşmayı istediğin kadar tasvip etme, başbakan değilsin sonuçta, milletin toplanmasından sana ne?

Bi daha oraya bu şekilde uygunsuz yazılar yazmazsın umarım. Yoksa gelirsen dediğin gibi seni sevmeyenler ordusu orda olur mutlaka.

İnsan kazanmak marifettir Nofx, insan kaybetmek değil. Sen daha insanları kazanmadan kaybediyosun. Bu topicte de bu konuyu açma bir daha.

Hadi kolay gelsin.
  • Ktulu • 19 Eylül 2005 19:39 • #485468
    3000. mesaj

GaRaJ forumlarındaki 3000. mesajımı kendi topicimde kullanmak istiyorum....

1 Ekimde hem doğum günüm, hem de çok büyük ihtimalle 15 aylık askerlik sürecim içinde katılmış olucağım tek GaRaJ buluşmasına herkesi bekliyorum. Beni tanıyan-tanımayan...

Garaj'a hayatımda bana yaşattığı en "dolu" ve belki de bana şu ana kadarki yaşantımda en çok tecrübe kazandıran, ömrüm için kısa, ama bana hayat kadar uzun gelen 1,5 yılı yaşattığı için teşekür ediyorum.

Eş-dost listemde olan olmayan herkese bana kazandırdıkları için teşekkür ederim...

6Black6Heart6
    Affedilmeyen
    aina_fea
    almora_
    amiino :/
    andresson
    ARTİLLERY
    AYŞA
    baranthalas
    begum
    black__world
    cc_baran
    chazy_chazzz
    ChoseN
    cokobon
    Colthron
    •dilek•
    flomak
    flütist
    FREeDom_____
    Futureal
    GaRaJ Arabası
    •GaRaJ Bekçisi•
    gitarTELi
    gitist
    grupmulanbu
    guardofheaven
    Infusion
    jackal_musty
    Jokerguitarist
    jubei
    kalMah
    Kanpp
    kan_KOkUsU
    KILLER
    klavyeci
    Ktulu ;)
    kyakuz
    Küçük Çocuk
    leeryan2911
    Legend
    Lethe
    lorien21_
    Lucifer77
    Mavinci Gün
    Medalist
    •MeDuSa_62•
    micky_mouse
    mohr
    MrsHetfield
    nazmiyyeaah
    •Nem•
    neo_barbarian
    Nightwish
    Paşam
    pengelens
    pesimist
    preoccupied
    Ragnar
    reporter05
    Reporter_05
    Scarlet Witch
    Serpent_King
    Silvermage
    Sirin Baba
    souls_for_rent
    StJackson
    the_ibibic
    TurkishMetal
    WhiPLasH666
    witchking
    Yiaa
  • dıırrşkk • 20 Eylül 2005 09:46 • #485512
    3000. mesaj

GRJ duygusal mekân abi.. Baksana Tuncay ıma! =)) Adam direk ağlamış burda.. bööhüüü :'(
  • Ktulu • 20 Eylül 2005 12:28 • #485519
    3000. mesaj

sus lan zibidi ! :D

anaa ben seni yazmamışım oraya :D:D:D
  • erdyy • 20 Eylül 2005 13:19 • #485536
    hocam hayırlısiyla biter insallah :)