-
Yaklaşık 6 ay önce falan garaj forumlarında yazmadığım topic kalmamıştı..Forumlarda devamlı gördüğüm 3-5 kişiden biridir ktulu hep derdim bu adamlar yemek yemez tuvalete gitmezmi diye :))..HAyırlı teskereler orda ihtiyaçlarını karşılaman dileğiyle ;) ..Garaj forumlarını yalnız bırakma deyim ne diyim...Şu buluşma olayınıda hiç tasrif etmiyorum belirtiyim :))Ben oraya gelsem en az 15 kişiden dayak yerim herkez beni buluşmaya çağırıyo dövmek için yalan değil :))
(ulan belkide şu garajda birini kalaylamadan yazdığım ender yazılardan biri oldu :D )
-
Üyelik tekrar aktif.
hhehehe.
Helal gitarTELi'm :)
Arkadaşalr, ilginiz için çok sağolun. Dediğiniz gibi geçen seneden beri çok güzel zamanlar geçirdik.. Bugün de mini çaplı bi garaj buluşmasından geldim diyebilirmi şuan :) X-Lombardo (şimdiki Shit Happens) ve _DEATH__ ile buluştuk, Kadıköy Zeus'ta saatlerce headbang yaptık :)))
Bu arada Shit Happens'a bi lafım var:
"Oğlum sen gittikten sonra Ahmet abi geldi ve başta Slayer olmak üzere, Pantera, Kreator, Satyricon, Kalmah, Bodom, Ensiferum, Amon Amarth, Dark Tranquillity.... ne varsa dinledik ve deliler gibi headbang yaptık :D Sabahki trafikte sırtımdan akan terin 2 katını orda döktüm! :D niahhahahahaha! Oh olsun, satar mısın bizi böyle! :D:D:D"
Öhöm öhöm...
Neyse devam edelim.. :)
Buluşma gitarTELi'nin de dediği gibi 1 ekim'e alındı konser öncesine. Sonra isteyen konsere de gelir zaten..Kimseyi zorlamıyoruz, ben sadece güzel bi buluşma olmasını istiyorum. Gelmek istemeyen ya da gelemeyen arakdaşların bahane bulmalarına gerek yok. Biraz daha zamanım var sonuçta. Görüşmek isteyenler için ben büyük ihtimalle kasım sonuna kadar burdayım..
İlginiz için gönülden çoooooooook büyük teşekkürler.
İnsanlık sağolsun.
(Bu arada üyeliğim kendi yazdığım bi söz/nota yorumu için dondurulmuştu 3 günlüğüne. Sevdiğim bi parçayı biraz abartarak övmüşüm sanırım :) Neyse geçti. Sağlık olsun..)
-
inşallah güzel bir buluşma olcak...
ktulu geç kaldın oğlum ben x-lombardoya söyledim bile:))))
ama adam s... medi bile..:)))))
KaRaBuLuT
-
ehuehue geldim lam... yeni üyeliği bu beyler.. bekçi shit happens ı da uygunsuz ve hakaret içeren bi yazıdan dolayı iptal etti.. tabi özür yerine başka şeyler yazdığımdan.. =))
lam bari sattı demeyin beah.. zorunlu gittik =) slayer dinlerken headbang de kafa patlatmayı kim istemez..! =) tamam bir çok kii istemez.. slayeeeeeeeeeer laaaaaaaaam...
bu site
X-LoMBaRDo nun lanetinden kurtulamiycak...
ehhee.. bekçi sanada selam canım.. =))
-
nofxxxxx... NO WAY PUNK!
seni dövmek isteyenler.. moahah.. sen o listenin başına beni koy.. =)) nihahaha..
X-LoMBaRDo
-
Buluşmayı istediğin kadar tasvip etme, başbakan değilsin sonuçta, milletin toplanmasından sana ne?
Bi daha oraya bu şekilde uygunsuz yazılar yazmazsın umarım. Yoksa gelirsen dediğin gibi seni sevmeyenler ordusu orda olur mutlaka.
İnsan kazanmak marifettir Nofx, insan kaybetmek değil. Sen daha insanları kazanmadan kaybediyosun. Bu topicte de bu konuyu açma bir daha.
Hadi kolay gelsin.
-
3000. mesaj
GaRaJ forumlarındaki 3000. mesajımı kendi topicimde kullanmak istiyorum....
1 Ekimde hem doğum günüm, hem de çok büyük ihtimalle 15 aylık askerlik sürecim içinde katılmış olucağım tek GaRaJ buluşmasına herkesi bekliyorum. Beni tanıyan-tanımayan...
Garaj'a hayatımda bana yaşattığı en "dolu" ve belki de bana şu ana kadarki yaşantımda en çok tecrübe kazandıran, ömrüm için kısa, ama bana hayat kadar uzun gelen 1,5 yılı yaşattığı için teşekür ediyorum.
Eş-dost listemde olan olmayan herkese bana kazandırdıkları için teşekkür ederim...
6Black6Heart6
Affedilmeyen
aina_fea
almora_
amiino :/
andresson
ARTİLLERY
AYŞA
baranthalas
begum
black__world
cc_baran
chazy_chazzz
ChoseN
cokobon
Colthron
dilek
flomak
flütist
FREeDom_____
Futureal
GaRaJ Arabası
GaRaJ Bekçisi
gitarTELi
gitist
grupmulanbu
guardofheaven
Infusion
jackal_musty
Jokerguitarist
jubei
kalMah
Kanpp
kan_KOkUsU
KILLER
klavyeci
Ktulu ;)
kyakuz
Küçük Çocuk
leeryan2911
Legend
Lethe
lorien21_
Lucifer77
Mavinci Gün
Medalist
MeDuSa_62
micky_mouse
mohr
MrsHetfield
nazmiyyeaah
Nem
neo_barbarian
Nightwish
Paşam
pengelens
pesimist
preoccupied
Ragnar
reporter05
Reporter_05
Scarlet Witch
Serpent_King
Silvermage
Sirin Baba
souls_for_rent
StJackson
the_ibibic
TurkishMetal
WhiPLasH666
witchking
Yiaa
-
3000. mesaj
GRJ duygusal mekân abi.. Baksana Tuncay ıma! =)) Adam direk ağlamış burda.. bööhüüü :'(
-
3000. mesaj
sus lan zibidi ! :D
anaa ben seni yazmamışım oraya :D:D:D
-
hocam hayırlısiyla biter insallah :)