-
valla en iyisini bilmem ama tarz olarak ray charles
-
ehe bence de Ozan Tügen. dostum bence bu forum iş yapmaz. Kaç kişi ilgileniyo klavyecilerle. mesela bi europe vardı ya hani "it's the final countdown" falan diyodu mesela ben o şarkıyı dinledikten sonra klavyeden tiksindim. Ama Bon Jovi de klavye güzel, Anathema'da süper. yani daha çok kim olduğu değil de bulunduğu grup önemli. Yani solo arkadaşları bilmiyorum tabi.
-
o bu değilde bu kadar cok başlık açmanın ve hepsininde anket olmasının mantığını anlamadım. eh bari forumla alakalı olarak cevap vereyim en iyisi bence şeref atak. şimdi mutlumusun. bunu ne olarak alırsan al bu tepkim başlıklarının hemen hemen hepsinin ankete dönüşmesi seviyeyi düşürmeyin.
-
cengiz kurtoğlu'dur..
-
klavsen için yazdığı şeylere bakarsak ve klavyeci tanımına uyan kişilerin çoğunun kendisinden esinlendiğini göz önüne alırsak;
J.S.Bach
-
Jon Lord ?
Konu eğer Rock müzik ve türevlerini kastederek açıldıysa derim ki Deep Purple'ın efsane klavyesi Jon Lord...
-
Tartışmanın anlamı yok Dimmu Borgir'den Mustis..dünya üstüne geçicek biri yok!!!
-
en iyi klvyeci, grubunuzda sizinle çalan ve paraya tarza önem vermeyen klavyecidir :D
-
klavyeci-Chick Corea
piyanist-Sergei Rachmaninoff
-
Ray Manzarek.