-
takfimde manşet:::
1 ekim 2005 de bir grup genç yardımlaşarock adını verdikleri organizasyonda, insanların iyi niyetlerini suistimal etmenin verdiği iğrenç hazla kendilerinden geçti...
biri satanist(kanpp) diğeriyse masum görüntüsüyle göz boyamaya çalışan (garaj arabası) dj'ler dj kabinine birlikte girdi; kabinden şok görüntüler sayfa x'de...
mekana giren gencecik yavruların yüzünde satanizmin vahşi lekesi vardı; siyah t-shirtleri, birbirine girmiş saç ve sakallarıyla adeta satanizmin esiri olmuş; uyuşturucu ve alkolün etkisiyle morarmış gözlerindeki asi ve yırtıcı bakışların altındaki yardım çağrısı tüyleri diken diken ediyordu.
müzik dedikleri korkunç gürültü başladığında gençler kendilerinden geçti ve kafalarını hızla sallayarak birbirine vurmaya başladılar; saçları birbirine düğümlenen 3 genç olay yerinde traş olmak zorunda kaldı.
-
yok yaa televole de yayınlansın abi konser...
yardımlaşarock'ın değişmez ismi X bu sene de yürekleri hoplattı...
metalika tişörtünün derin göğüs dekoltesi altındaki seksi kıvırcık kıllarıyla tüm gözleri üzerine çeken Xin eskimiş siyah kotu; bu yıl çok trend olacağa benziyor. kolların dirseklere kadar deriyle sarılması ve belden diz kapağına kadar inen zincir muhteşem bir uyum içinde; saçlardaki, yıkanmamışlığın verdiği doğallık; sakal, bıyık ve kaşların birleşmesiyle sert ve asi bi hava vermiş X'e... ancak o da ne' X naaptın? bu kıyafetin altına o konversler giyilir mi? X'e 10 üzerinden 666 veriyoruz...
uff ya işim yok oturdum döktürüyorum gene:D
-
zuahahha :D
-
Elvis rock yapmıyordu yanlızca sevgilisine şarkı yazıyordu..
-
pelin sen öldün!!!
-
Harbiden yapsanıza öyle bişey.Fonda da gülşen çalın.Yok yanlış oldu gulSHEn olacağıdı.
-
death_glory diyo ki:
saçları birbirine düğümlenen 3 genç olay yerinde traş olmak zorunda kaldı.
moahahahah! Bana headbang yaparken yaklaşmayın valla traş mraş olmam! Askere gitmeme 1 ay kalmış zaten bi de sizin yüzünüzden bok etmiyelim :D
-
TAKVİM DİYE BİR GAZETE
LANET OLSUN TAKVİM GAZETESİNE...
SPORUNA DA...
MAGAZİNİNE DE...
diğerlerini söylememe gerek de yok zaten...
HAKKI YALÇIN.... SANA DA... SEN MUTLU OLMAK İÇİN O DEDİĞİN DELİ SAÇMASI ŞEYLERİ HERGÜN YAPIYORMUSUN...
MİLLETİ KARALAYARAK SATAN GAZETE...
BİR HAYLİ BAĞNAZ... BAĞNAZLIKTAN GERİ KALMAZ AMA BOY BOY MANKEN FOTOGRAFLARINI DA EKSİK ETMEYEN TÜRKİYENİN EN ÇİRKİN GAZETESİ...
HAKKI YALÇIN.... SENİ YİNE LANETLİYORUM... SEN MUTLU OLMAK İÇİN O DEDİĞİN DELİ SAÇMASI ŞEYLERİ HERGÜN YAPIYORMUSUN...,? SANMAM... neyse bayaa rahatladım yahu..
-
o değilde o haberin sayfasında Cure'un vokali var.. Nası kilo almış o adam öyle yaa. Helal olsun..
DipNot : http://www.takvim.com.tr/2005/09/05/gnc109.html
-
Off, hala şu takkeli nurcuların laflarını tartışıyosunuz ya.
Oturup ciddi ciddi şu abuk subuk adamların abuk subuk gazetelerindeki abuk subuk manşetleri konuşuyorsunuz, öhh.
Bırakın ne derslerse desinler. Kendinizi onlara beğendireceğinize ölün daha iyi.