Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system!!!

• davulist 35 • 22 Ekim 2005 10:14 • #487680
    olum bu ermenilerden ve rumlardan hep gözeticen kendini.bunlar en olmadık anda adamın .... korlar.bunlar kadar serefsiz milletler varmı ya.ha birde yahudi israillilerde var tabi.
    yanlıs anlamayın asla ırkcı takılmam ama gercekten bunlar böyle dostum,bi an güvenipte arkanı dönersen bunlara akraba olursunuz.
  • zeyna007 • 22 Ekim 2005 10:23 • #487682
    olum bu ermenilerden ve rumlardan hep gözeticen kendini.bunlar en olmadık anda adamın .... korlar.bunlar kadar serefsiz milletler varmı ya.ha birde yahudi israillilerde var tabi.
    yanlıs anlamayın asla ırkcı takılmam ama gercekten bunlar böyle dostum,bi an güvenipte arkanı dönersen bunlara akraba olursunuz.

Hakikaten ırkçı olmadığın belli. bu yazıyı okuyup kimse ırkçı olduğunu söyleyemez.ayrıca hiçbir millete şerefsiz deme hakkın da yok.beğenmiyorsan dinlemezsin o kadar.
  • davulist 35 • 25 Ekim 2005 10:33 • #487821
    evet zaten dinlemem pek,müzikleri iyidir ona sözüm yok ama biz degil onlar ırkcı.onlara bi an dostum diye arkanı dön,OYARLAR!!!
    napsın adamlar,allah onlarıda böyle serefsiz yaratmıs.
  • zeyna007 • 25 Ekim 2005 16:01 • #487830
    ya seni nasıl yaratmış
  • man_on_fire • 25 Ekim 2005 16:05 • #487831
    Onlar aslında sadece birer maşadır günümüzde...Şu anda dünyayı yöneten ırk yahudiler ve dünyadaki bütün pislik onların başının altından çıkıyor...Zaten kışkırmaya dünden razı olan ermeni ırkı da hemen olaya atlamış bulunmuaktadır..Zeyna sana da şunu söyleyeyim onlar bize karşı ırkçılık yapmadığı sürece biz de onlara karşı ırkçılık yapmayız..Yeter ki onlar istesin dünyada barışı...
  • zeyna007 • 25 Ekim 2005 16:16 • #487832
    Türkler milliyetçi ya da ırkçı olabildiği gibi Ermeniler ve diğer ırklarda milliyetçi veya ırkçı olabilir. önce bunu kabullenmek gerekiyor. Bir yerli gurup çıkıp herhangi bir ırka küfretse kaç kişi rahatsız olur? çoğunluk gaza gelip birlikte küfreder.
    yapacağımız şey bizim için hangisinin önemli olduğuna karar vermek SOAD'ın müziğimi, fikirlerimi? bunlardan herhangi birinden, ya da ikisindende hoşlanmayabilirsin ve bu durumda yapabileceğin en mantıklı şey onları dinlememek. ama isteyen dinler.buna da kimse karışamaz ya da bu yüzden hakaret edemez
  • man_on_fire • 25 Ekim 2005 16:30 • #487833
    Lan şimdi senin boğazına mı yapıştık onu dinleyemezsin diye..Adamlar senin suratına karşı anana bacına küfretsin sen de onlara kafa salla..Sen devam et..Benim söylediğim şeyi başka bir tarafından anlamışsın galiba...Sen durup dururken hangi Türk ün bir başka ırka küfrettiğini gördün hangi Türkün bir başka ırkı krımaya çalıştığını veya başka bir ırkı sindirdiğini gördün...Aklınızı başınıza toplayın bilip te konuşun eğer Osmanlı devleti, zamanında dediğim ve bizansın yapmış olduğu sindirme hareketlerini yapsaydı bugün bütün avrupa Türktü...Rumlar ırkçı dır çünkü adamların zaten politiksaı oydu..Önce işgal et sonra hristiyanlaştır...Ama Osmanlı ve Türkler hiç bir zaman bunu yapmadı aksine o ırkçı heriflere fazladan haklar tanıdı...
    Dünya üzerinde ırkçılık yapan Bizden önce bir sürü ırk var bunu unutma..Ve biz de hayatta kalmak istiyorsak bize ırkçılık yapanlara karşı onlar gibi davranmalıyız...Ha sen yapma suratına edilen küfrü hazmetme yollarını aramaya devam et...
  • zeyna007 • 25 Ekim 2005 16:46 • #487834
    ben ırkçılık yapan başka millet yok demedim. ama "onun yaptığı ırkçılık kötü", "benim yaptığım ırkçılık iyi", ya da "benim ırkçılığım kendimi savunmak için" mantığı komik.ırkçılığın en büyük kozu kendini tehlikede hissettirmektir zaten. sen hayatta kalmak için ırkçılık yapmaya devam et.
  • SoadTrFanSite • 27 Ekim 2005 01:18 • #487891
    Boşuna parmaklarını yorma bu önyargının arkasına hangi fikir sızmayı becerdi ki bugüne kadar?Bir yerlerden duydukları yalan dolanı ısıtıp ısıtıp forumlara sunanlar malesef sonsuz döngüye giriyorlar bir süre sonra.Her tezlerini çürüttüğün anda yine en başta söyledikleri lafı ısıtıp sunuyorlar.Kısacası bilmedikleri bir konu hakkında tezler üretip,bu tezlerini çürüttüğün anda da hakaret vb... şeylere sığınıyorlar...
  • davulist 35 • 27 Ekim 2005 09:57 • #487898
    dur bak bu soykırım iddası sonradan basımızı agrıtacak.onlarda biliyo böyle bişe olmadıgını ama işlerine geliyo dünyayı arkalarına almak.bak türkün bitane dostu bile yok,herkes soykırımı akın akın tanıyo.
    milletimizi katleden ermeniler,soykırım diye suclanan biz.
    insanları tek tek ele aldıgımızda bişe yok ama onlar birleşince zaten fitne fesat oluyolar :)
    ben asla onlara kötü bakmak istemiyorum ama ülkemiz için böyle olmak zorudayız.sadece rumlara ermenilere karsı degil diger milletlerde aynı.bi çogu yani.
    zeyna sana bişe demiyorum seni herkül paklar :) hohahoha