-
baya tartışmışsınız valla helal olsun...iyi müzik yapıyolar ben dinliyorum..gerisine de karışmam..ama türkler ve köpekler giremez die bi sloganları var sanırım
-
hey! bu forumdakiler! eger müzik bilginiz ve egitiminiz varsa sizin de takdir etceeniz üzre müzik evrenseldir! onların yaptıı sacmaliii siz yapıp da irkçi vatandaş moduna bürünmeyin ! ermenileri hiç sevmem ama onları dinliyorum! isterse türklere kfr etsinler onların demesiyle mi olcak..
-
sakın oyle bır seyın talebinde bulunma cunku yapmıslar ,onemlı olan adamlarım ırkcı olması veya turklerden nefret etmesi degil .önemli olan system dinleyen herkesin aynı kefeye konması ,yaptıkları onları ilgilendirir bizi degil bizde onlardan farklı dusunmuyoruz acıkcası farklı dusunsen iste ozaman adama kor.sacma bir tartısma bu
-
System dinliyorum ,dinlemeyenede saygım var ,fakat grubu eleştirmek ile gruba küfretmenin arasındaki ince çizgiyi göremeyipte eşeğin kulağına su kaçıran forumdaşlarım olmuş...Kınıyorum...
Şimdi grubun düşüncesine karşı çıkanlar okusun ,ondan sonra kendileri karar versinler:
-Bir ortam düşünün ,doğuyorsunuz ,büyümeye başlıyorsunuz yavaş yavaş ,okullarda başka bir milletin sizin milletinizi katlettiği ve sizin ırkınıza soykırım yaptığı öğretiliyor...
-Evde aileleriniz o ırktan nefret ediyor ve sizede bir şekilde aşılıyor ,zaten okullarda duyduklarınız ile çevrenin konuşması sizde bir nefret oluşuyor
-Biraz daha büyüyorsunuz ,bu sefer dünyadaki devletlerin dediklerine kulak kabartıyorsunuz...Bütün devletler sizin devletinizi haklı görüyor fakat karşıdaki devlet 'Biz soykırım yapmadık ,onlar bizim insanlarımızı katletti' şeklinde açıklamalar yapıyor...
Şimdi tarafsızca durup düşünün...Böyle bir ortamda büyüseydiniz ve onların yerinde olsaydınız bunları kafanızdan hemen bir kenara atıpta 'Biz haksızız onlar haklı' diyebilirmiydiniz? Sanmam...
Tamam bir Türk olarak yaptıkları açıklamaları (ki eğer gerçekten yaptılarsa tabii) beni üzüyor...Fakat onların yerinde olsaydım 'Türkler Haklı' diyebilir miydim?Diyemezdim ,milletimin tarafını tutardım bütün dünya gibi ve bize soykırım yaptıklarını sandığım için nefret kusardım...
Okuyup düşünmeniz dileğiyle,
Saygılar...
-
system dinlerim müzie siyaseti karıştırıp ermenileri hiç sevmememi onların yaptıı müzige küfrederrek onlara küfrederek belirtmiyorum ama bnde milliyetçiyim ama ırkçı degilim müzik evrenseldir arkadaşlar uyanın..
-
müzik evrenseldir arkadaşlar uyanın..
yerim ewrenselliği...adam TURKLER GİREMEZ diyecek bn muzik ewrenseldir dicem.yok ya sokarom bole ewrenselliğe o zman..
-
bi arkadaş göstermişti systemin fotosunu...
türk bayrağını yakmışlar ve onun önünde resim çekinmişler...
bu görünce yani....
-
bi arkadaş göstermişti systemin fotosunu...
türk bayrağını yakmışlar ve onun önünde resim çekinmişler...
bu görünce yani....
-
bak sen terbiyesizlere çıh çıhh...
yaa şu aptal konuya yazmayım yazmayım dedim dayanamadım ...
yok efendim neymiş soad vokalinin babası kayserili bi herifmiş
yok neymiş konserlerinde türkler ve köpekler giremez yazmışlarmış
ya zaten soad grubunun işi gücü yok hep türklerle uğraşıyolar. Dinliyosanız dinleyin işte kurcalamayın sanki evleneceksiniz geçmişini karıştırıyosunuz!! zaten hangi biriniz gidipte soad'ın albümüne para veripte aldınız..
-
prenses sana katılıyorum.rezil kepaze bir grup bunlar.ama maalesef herşeyi bir kenara itip bu şahsiyetsiz insanları dinleyen bazı rock dinleyenler de var.ben şahsen dinleyenlere sağduyulu olmaya davet ediyorum bir dakika durun ve düşünün.