-
Haklısın zaten "davulist 35" yazdıklarıyla seni haklı çıkarıyor. sürekli aynı şeylerin tekrarı ve hakaret...
-
ya git be ilk hakaret eden sendin bana zeyna.üst tarafları oku ve gör.hayretliksin yani.
siz kızlar hep böyle paranoyak olmak zorundamısınız !!!
-
anlamiyoruom kardesim adamlarin dedikosu cikti yok turkler we kopkler konserimize giremez falan die...simdi herkeste bi onyargi olustu...ispatlasinlar bi ilk oyle dediklerini soora konussunlar...
-
ırkçı birine ırkçı demek hakaret değildir.
-
hayır ben o lafına demiyorum xena.hani ben onlara serefsiz dedim sen ondan sora bana YA SEN diye mesaj yolldın.bunu kastediyorum anladınmı, xena 007 james bond ?
-
ee önce "şerefsiz" diyen ben değilim yani.bana yapılan bir hakareti kastetmedim ki genel olarak ilk hakareti eden sensin. üstelik ben sadece "ya sen?" dedim
-
ilhan iremmmmmmmmmmm
-
bu forumu okumadan önce gidin bundan önce kapanan ve soad dinlemenin yanlış olduğu kanısıyla bitmiş olan 4 tane forum başlığını bulun okuyun sonra gelin burada daha sağlıklı konuşalım.hep aynı şeyler dönmesin çünkü...
-
neyse xena özür ya.gerek yoktu demi bu kadar.bayramında kutlu olsun bu arada :)
-
evet çıkıyomuş diye duydum bende. zaten albümleri iki CD şeklinde çıkıcaktı bu da ikincisi işte...yakında çıkıcakmış