Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MANOWAR seveniniz yokmu?

• garajcıl • 9 Ekim 2005 12:38 • #486920
    bu garaja girdim gireli manowar lafı açılmadı ya bu grup gibi grupmu var dünya tarihine geçmiş grup ben koloni kurdum herkesi beklerim
    koloni4150.htm gelin paylaşalım manowar sevgimizi
  • alakasızchsu • 9 Ekim 2005 13:54 • #486923
    hail kardeşim.. eric adams'a aşığım..
  • BARAKA_team • 9 Ekim 2005 14:18 • #486925
    manowar seveni degilim mayaıııyım yeterli mi?:) simdi direk koloniye gelioyorum zaten bu konuyu dile getirdigin içinde çok tesekkur ediyorum sana...da en iyi sarkısının Hail an kill oldugu konusunda bi itirazın olmadıgı sürece tabi :)
  • miami_karpuzu • 9 Ekim 2005 15:49 • #486935
    manowar seven yok!! manowar ne bilen de yok!!
    sen desene kolonimin reklamini yapiyorum kolonime gelin diye.
  • grungeforever • 14 Ekim 2005 14:09 • #487120
    Doğru demiş manowar gibi bi grubun adı bilen anılmıyo bu sitede.Hail and Kill diyen arkadaşa 'Heart of Steel'de onun kadar iyidir derim.Manowar da çok iyidir.
  • garajcıl • 16 Ekim 2005 05:29 • #487205
    aga bakın bu garajda lütfen manowarcılar çıksın meydana ya hatta sentencendcilerde
  • death_glory • 18 Ekim 2005 06:17 • #487353
    arkadaşlar, garaj 'müzik' biriminde müzik dinleyen biri var mı diye sorsanıza... b*k atmaya sıra gelince kimse elimize su dökemez tabii; adam manowar demiş ya...

şahsen özellikle dinlemem manowarı; ama bilirim ki, babadırlar; yaptıkları müzik de hayyvan gibidir; hatta fazlaca hayvan gibidir belki bu yüzden dinlemiyorum:)
    black wind, fire and steel şarkısının 03.40-04.10 dakikaları arasındaki haykırtıyı(:P) iyi dinlemenizi öneririm, ancak dinlerken boğulma tehlikesi yaşayabilirsiniz;) bi de the gods made heavy metal; ilahidir zaten olmassa olmaz.
  • miami_karpuzu • 18 Ekim 2005 14:52 • #487360
    manowar i cok seviyoruuum.hail and kill i de cok seviyorum.yasasin manowar.manowar sevelim sevdirelim.

b*kumu geri almis oldummu??
    iste benim kafam bu kadar calisiyo.
    bi grup sevilmez ben sana oyle soylesem.
    neyse ya bos ver.ben sadece hertarafa b*k sacarim.
  • death_glory • 18 Ekim 2005 15:26 • #487365
    :)ben başlığa ve başlığın altındaki mesaj sayısına bakarak yazmıştım yukardakileri; kim ne yazmış okumadım bile, üstüne alınmışsın. ve farkındaysan birinci çoğul şahıs kullandım kendimi de dahil ediyorum bu b*k atmada eline su dökülemeyecek olanlara yani. manowar sevmek zorunda diğilsin bak ben sevmiyorum ne güzel. ben garajda başkalarını aşağıya iterek kendini yüksekte gören 'biz'lerden bahsettim; burası müzik forumu-ydu eskiden... şimdi ne b*k olduğu umrumda da diğil ya neyse benimki de laf...
  • miami_karpuzu • 18 Ekim 2005 17:39 • #487368
    bende tam burasi muzik forumu dicektim.
    simdi bura habire sallaniyo deprem falan sinirlerim bozuldu.saldirasim var ona buna.