-
bu garaja girdim gireli manowar lafı açılmadı ya bu grup gibi grupmu var dünya tarihine geçmiş grup ben koloni kurdum herkesi beklerim
koloni4150.htm gelin paylaşalım manowar sevgimizi
-
hail kardeşim.. eric adams'a aşığım..
-
manowar seveni degilim mayaıııyım yeterli mi?:) simdi direk koloniye gelioyorum zaten bu konuyu dile getirdigin içinde çok tesekkur ediyorum sana...da en iyi sarkısının Hail an kill oldugu konusunda bi itirazın olmadıgı sürece tabi :)
-
manowar seven yok!! manowar ne bilen de yok!!
sen desene kolonimin reklamini yapiyorum kolonime gelin diye.
-
Doğru demiş manowar gibi bi grubun adı bilen anılmıyo bu sitede.Hail and Kill diyen arkadaşa 'Heart of Steel'de onun kadar iyidir derim.Manowar da çok iyidir.
-
aga bakın bu garajda lütfen manowarcılar çıksın meydana ya hatta sentencendcilerde
-
arkadaşlar, garaj 'müzik' biriminde müzik dinleyen biri var mı diye sorsanıza... b*k atmaya sıra gelince kimse elimize su dökemez tabii; adam manowar demiş ya...
şahsen özellikle dinlemem manowarı; ama bilirim ki, babadırlar; yaptıkları müzik de hayyvan gibidir; hatta fazlaca hayvan gibidir belki bu yüzden dinlemiyorum:)
black wind, fire and steel şarkısının 03.40-04.10 dakikaları arasındaki haykırtıyı(:P) iyi dinlemenizi öneririm, ancak dinlerken boğulma tehlikesi yaşayabilirsiniz;) bi de the gods made heavy metal; ilahidir zaten olmassa olmaz.
-
manowar i cok seviyoruuum.hail and kill i de cok seviyorum.yasasin manowar.manowar sevelim sevdirelim.
b*kumu geri almis oldummu??
iste benim kafam bu kadar calisiyo.
bi grup sevilmez ben sana oyle soylesem.
neyse ya bos ver.ben sadece hertarafa b*k sacarim.
-
:)ben başlığa ve başlığın altındaki mesaj sayısına bakarak yazmıştım yukardakileri; kim ne yazmış okumadım bile, üstüne alınmışsın. ve farkındaysan birinci çoğul şahıs kullandım kendimi de dahil ediyorum bu b*k atmada eline su dökülemeyecek olanlara yani. manowar sevmek zorunda diğilsin bak ben sevmiyorum ne güzel. ben garajda başkalarını aşağıya iterek kendini yüksekte gören 'biz'lerden bahsettim; burası müzik forumu-ydu eskiden... şimdi ne b*k olduğu umrumda da diğil ya neyse benimki de laf...
-
bende tam burasi muzik forumu dicektim.
simdi bura habire sallaniyo deprem falan sinirlerim bozuldu.saldirasim var ona buna.