-
warriors of the world united diyorum,nedense bayılmaktayım şarkıya..ama koloniye katılıcak kadar çok bilgim yok 3 albümünü biliyorum topu topu,o da tamamen değil..dinlediğim bütün şarkılarını çok severim..
-
ya arkadaşlar koloni reklamı yapmaksa amacım hertürlü küfürü edin razıyım benim kızdığım nokta 1 senedir bu kolonideyim manowar kelimesi duymadım sadece rocknationa gelcekleri zaman duydum...bi arkadaşım yazın önerdi iyi ki önerdi ben diyorum powermetalin babası ya çok süper parçaları var ve iddaa ediyorum biçok insan dinlesin aşık olur bu gruba ne cevherler varmışta biz bilmiyormuşuz eric adams 7 oktav ses ayrıca bu grup hiç cover yapmadan bugünlere gelmiş yani ama dinleyin eminimki seveceksiniz...amacım sadece bu grubun adını duyurmak..
-
cover:))
adamlar harika sen nediyon yaa.eric adams muthis bi insan zaten.opera egitimi almis bi insan.deri kiyafetlerle motorla opera solylermis zamaninda=))
"other bands play, manowar kill"
bu slogan falan komik geliyo bana kaslar cikmis. biz kraliz falan. ben sevmiyorum pek de kesinlikle babadırlar.
-
heyt be ben konserine gitmiş adamım:))
konserin sonuna kadar eric in joey a al pacino demesini bekledim demedi bi de heart of still çalmalarını bekledim o da olmadı hepsi içimde patladı:)))
-
bilemiyorum abi aslında seviyorum ama pek dinlemek nasip olmadı.cekici gelmedi belki tam olarak bilemicem neden fazla dinleyemedigimi.ama en kısa zamanda kesfetcem mano yu
-
menovır menovır dağlarda gezeeeerrrr...
diye başlayan bi türküleri vardır :D ahaha
-
the kings of metal!!!! manowar iyidir yaws..severim kerataları..metal işaretini gene kabl buyurmuyo forum :S
-
ya böyle manowar seven gördükçe göğsüm kabarıyo götüm kalkıyo ya sağolun sağolun sağolun ...
-
hail and kill derim baska bisi demem, üstüne tanimam
-
".amacım sadece bu grubun adını duyurmak.."
oğha manowar'ın adı duyulmamış mı şimdi?manowar blmeyen yok ki.abartıyosunuz.