Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MANOWAR seveniniz yokmu?

• garajcıl • 22 Kasım 2005 09:46 • #489225
    hehe süper sloganlar devam edelim manowar sevgisini aşılayalım gençlere...ahauahaaa..
  • lost word • 23 Kasım 2005 19:56 • #489335
    evet evet! nedir bu gencligin hali ! yok hande yener yok gülben ergen ! kim onlar be! insanlık namına bişeyler yapalım !:PP sahsen ben bnm arkadasıma metallica dinleterek başladım :D
  • NAZİ • 23 Kasım 2005 20:01 • #489338
    obaaaa ben manowarcıyım yaşasın hail and kill
    obaaaa ben maidencıyım yaşasın fear of the dark
    obaaaa ben metallicacıyım yaşasın one
    ohaaaa ben neciyim sahi???
  • lost word • 23 Kasım 2005 20:05 • #489340
    hakkaten sen ne oldun şimdi melez cocuk cx cz cx..ossun en azından hepsi metal :P
  • lost word • 23 Kasım 2005 20:06 • #489341
    hakkaten sen ne oldun şimdi melez cocuk cx cz cx..ossun en azından hepsi metal :P
  • lost word • 23 Kasım 2005 20:06 • #489342
  • anaemics • 25 Kasım 2005 13:46 • #489427
    sevmezmiyim be abi rock the nations hayatımın olayıydı tek başıma gittim herkes sattı beni konser çıkışı cebimde 1,5 ytl vardı yürüyerek zeytinburnuna gittim önüme birisi çıksa keserdim o gazla.. çok sağlamdı dostum konser başındaki o ses arkadan gelen halleluja di
    ye bağıran karı falan herif bunun üstüne ladies and gentilmens from united states america manowar diye bir girdi bitti olay.. yeahhh..
  • Kheldarr • 25 Kasım 2005 14:17 • #489431
    king of yhe king of the king of the king:)))Yürü be Allah Allah Allah metal kardeşiliği:P
    hehe severim kendilerini ama bazen kopartıyor beni hehehe ne gaz bi gruptur bu yaa:D
  • Nofx • 25 Kasım 2005 16:23 • #489436
    metal kardeşliği lafını ne zaman duysam,okusam ilk sefer ne kadar güldüysem o kadar gülerim..bakınız gülüyorum :))
  • anaemics • 25 Kasım 2005 16:58 • #489437
    brothers of metal..

senin gibiler anlayamaz nofx.. sana rock the nations ta başımdan geçen olayı anlatıyım.. bi kıyafetim var herkül ün üstünde olan cinsten işte deri gibi ama deri değil neyse ben bunu boyadım ayakkabı boyasıyla(pek zekice bi hareket olmadığını anladım sonradan ama ne fayda).. sonra konserde yağmur başladı manowar da sırılsıklam oldum her yerim siyah.. sonra konser bitti ben gittim üstünde içilmez yazan bi çeşme var zindanların orada üstümü çıkardım girdim altına boyaları çıkartmaya çalışıyorum herkes de bana bakıyor sonra iki eleman geldi biri diğerinden sigara istedi diğeri de yok abi sigaram dedi.. sonra duruma ben el attım dur abi ben vereyim ne de olsa brothers of metal dedim işte abi biz buna thats the spirit diyoruz.. sen anlamazsın..