Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MANOWAR seveniniz yokmu?

• Nofx • 25 Kasım 2005 17:09 • #489438
    brothers of metal..

Puhahhaa................

Yihahahaaaaaaaaaaaaa.....

:))))

koptum yarıldım daha ne efekt varsa ondan oldum çok sağolasın çok sağol :)) bütün stres gitti..allah razı olsun.. ehwhsjhskh
  • anaemics • 25 Kasım 2005 17:28 • #489443
    brothers of metal..

kes be dostum anlamazsın dedik ya sen böyle şebelek şebelek gülersin.. git işine forum mu yok olm gir başkasına bok at ya da adresini ver bothers of metal olarak senin bi güzel üstünden geçelim..
  • Nofx • 25 Kasım 2005 20:54 • #489454
    brothers of metal..

ok adresimi vereyim ben,gelde bizim evdeki bütün paltoları ayakkabı boyası ile boya.Yaa tamam kendimden utandım şimdi kimlerle laf kalabalığı yapıyoruz tamam pardon özür dilerim metalcisin herşeyi kesersin biçersin sen ama daha liseye gidiyosun ilk önce mezun olman lazım;)
  • wampiria • 26 Kasım 2005 01:51 • #489468
    var tabi niye olmasın ama konuşulmasın bırak sonra metallica gibi ortalık malı olur
  • anaemics • 26 Kasım 2005 19:14 • #489495
    nofx ciddiyim adresini ver olm seni gebertsem allah günah yazmaz ne gerzek bi herifsin sen liseymiş şimdi açtırtma ağzımı liseyi bitireli iki sene oldu şimdi de evi terk ettim eskişehir e gidiyorum allah bilir sen hala annenlerle yaşıyorsundur.. "garaj bekçisi dostum eğer beni engelliyceksen herifin yaptığı gerzekçe muhabbeti bi oku derim"..
  • conversion • 27 Kasım 2005 00:21 • #489503
    brothers of metal..

ya yeter abi şu nofx e bı bakın yaaa butun baslıklara salak salak şeyler yazmış abi bu nası bı ınsan yaaa herkese bok atıyo kendı bı konu yazıp tartışsa yaaaanca metal muzığe laf etsın allahın clubber ı
  • superman • 27 Kasım 2005 00:43 • #489505
    neis varmış lan anneyle yaşamanın?eskişehir'e giden adam mı oluyo?komediye bak,hayret bişey bi insan nası oluyo da böyle düşünüyo onu anlamıyorum.hadi bi olsa neysse,bi kişi de değil.

şu forumda en adam akıllı yazan nofx.
  • conversion • 27 Kasım 2005 01:03 • #489506
    sen nofx a adam akıllı yazıyo dıyosan sana diyecek bişey yok abı yaaa sen adamın bı yazdıklarını okusana butun baslıklarda bı tane adam akıllı var mı
  • superman • 27 Kasım 2005 01:09 • #489507
    var.ulan siz bi kendinize gelsenize ya,yok manowar mış bilmemneymiş..arkadaşım bak hayat güzel,allah'ın amerikalısına tapıcam diye boşa vakit geçirmeyin.eğlenin ,yaşayın,kendiniz olun bi.
  • Holy_Bastard • 27 Kasım 2005 15:47 • #489525
    var tabi niye olmasın ama konuşulmasın bırak sonra metallica gibi ortalık malı olur

La havle vela...Ne konuşacaksın peki burada??Tuğba Ekinci'mi?!?Bıkmadınız mı ayrıca Metallica'ya da bok atmaktan laf arasında?!?