Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"özenti" kavramına açıklık lütfen...

• NAZİ • 28 Ekim 2005 22:37 • #487969
    .

metal müzik dinlkeyenler için sölemiyorum reksin önünde duran binbir türlü asilik ve marjinallikle kendini metalci zannndenler için sölüyorum başımdan o kadar komik hikayeler geçti ki...
  • Mr_Crowley • 29 Ekim 2005 13:41 • #487984
    .

akadaşlar isteyen inanmayabilir ama beeftechin bahsettiği benim . O grupta gitar çalanda kill em all üstüne kot montta giyen benim.Kendisi bana b.k atmayı pek sever.De ne alaka özenti .. İyice bu özenti lafı sakız oldu ağızlara ne alaka yani? ota b.ka özenti.Hangimiz % 100 orjinal ev yapımı?Metallica coverlamanın nesi özentilik? O zaman dünyada kafa sallayan 1 tane, pogo yapan 1 tane ,gitar çalan 1 tane insan olsun.
  • Nofx • 29 Ekim 2005 14:48 • #487985
    Mantığa gel...

O zaman dünyada kafa sallayan 1 tane, pogo yapan 1 tane ,gitar çalan 1 tane insan olsun.

Senin yürüttüğün mantığa ben.........

Bu arada metallica tşörtünü versene bi gün takılıyım??
  • SimsiyaH • 29 Ekim 2005 21:56 • #487996
    .

O zaman dünyada kafa sallayan 1 tane, pogo yapan 1 tane ,gitar çalan 1 tane insan olsun.

bencede..katılıyorum;)
  • beeftech • 29 Ekim 2005 22:40 • #488001
    .

simdi ben o arkadasa cok pis .ok attım hala daha atıyorum..
    özenmek ayrı
    orijinallik ayrı
    taklit ayrı bi kere...
    eğer birinin yaptığını kendinden bi sey katmadan aynen yapıyorsan sen özentisin demektir..
    hala anlatamadım ama ortam malı olmaktan bahsediyor bana hâlâ...

"diyorum ki eğer kendi istediğim müziği çalarsam belki beni 1-2 kişi dinlicek ama mutlu olucam,eğer sırf başkalarının hoşuna gitsin diye kendimden taviz verirsem o bana işkenceden başka birşey değil"

hoşuna gitmek ayrı "hoşa gitmek" ayrı, ortam malı olmak ayrı...

ee siz ne dersiniz??
  • -TormentoR- • 29 Ekim 2005 23:19 • #488003
    .

ben özentiyim.
  • ArchangeL666 • 30 Ekim 2005 17:50 • #488027
    şu anda insanlar tamamiyle önyargı dolu.. birbirlerine ilk başta özenti gözüyle bakıyolar gerçek oldukları ya da olmadıkları pek belli olmuyor..

sebebe gelince sanırım insanların felsefeyi görsellikle karıştırmış olması..eskinin sağlam heavy metalcileri ile şimdinin metalci vizyonunu karşılaştırın.. biri belki hem görsel hem de felsefeyken diğeri tamamiyle görselliğe dayalı.. ha arada yok mu gerçek sanki derseniz tabi ki de var.. bunlar da zaten işin müzik kısmıyla ilgilenenler..

her ne kadar müzik günümüzde fazlasıyla piyasalaşmış olsa da olması gereken gerçek içeriğinden hiçbi şey kaybetmemiş türler de var.. ve bunları takip eden insanlar..

özenti kavramı bence sadece görselliğe önem veren, sanki kendi aklı yokmuş gibi ya da o aklını kullanamıyomuş gibi bi sürünün peşinden koşan, gündemde ne modaysa (müzik alanında bahsediyorum) ona göre şekillenen, kendi tarzını bulamamış ve kendini bi alana ait hisseden ya da o alana sokmaya çalışan kişidir..

bence önemli olan müziği aklımızla dinlemektir.. giysilerimizle değil..
  • beeftech • 30 Ekim 2005 20:56 • #488037
    işte özenti budur

"kendi tarzını bulamamış ve kendini bi alana ait hisseden ya da o alana sokmaya çalışan kişi"

+çok
  • -TormentoR- • 30 Ekim 2005 21:01 • #488038
    işte özenti budur

ben özenti değilmişim.
  • -TormentoR- • 30 Ekim 2005 21:02 • #488039
    işte özenti budur

ben özenti değilmişim.