-
ÖZENTİ
özentiler aptallara denir...
Genelde 14-18 yaş arası kızlardan we 17 yaşına kadar olan erkeklerden oluşur...Müzik adına 3-5 grup dinleyipte ortada dolaşan züppelerden oluşur...Erkek arkadaşlarına özenen kızlar...kızlarla çıkmak isteyen erkeklerden oluşur...
gel amele metal müzige başka bi numarası yok..sorsan 2 şarkı söleyemez....
hee birde eli her gitar tutanın kıçıda rahat duruyo degil...
gitar çalmak çok büyük iş degil...gitar çalıyorum diye dolaşan metal müzik özentilerinden de sıkıldım artık...adam gitar çalıyo daa 5 grup üstüne çıkamamış...yazık..
özentiler işte garajda bi dünya var uzaklara bakmayın :))
-
ben getirecem şimdi
niye böyle bir söz söyleme gereği duydun anlamıyorum...forumdakileri kızdırmak için söylemişsin belli ama sen bu sözlerinle özenti olduğunu kanıtladın...TEBRİKLER
-
ben getirecem şimdi
biri sana b*k attığında onu temizlemeye çalışırsın..
işin çok zor valla kolay gelsin ne diyim...
-
ÖZENTİ
ya ne kadar boş insanlarsınız siz, bilip bilmeden konuşuyosunuz. ben tam 7 yıldır profesyonel özentiyim; özentilik üzerine istiklal caddesinde yüksek lisans master ve doktora yaptım. boynumun sağ tarafında kireçlenme var, günde dört beş kez o gitarı sırtına as istiklalde volta at... hamallık yapsam daha iyi. ama özentilikte benim gibi kariyer yaparsınız acayip gaz bi meslek olduğunu anlarsınız, bi kere sizden küçüklere ''aaa san o gurubu bilmiyomusaaan?'' demek var ya ... oha süpar bişi yani anlatamam çok gaz falan yani.
-
ÖZENTİ
komik!!! genellikle aooo su çok özenti, 1yyghh su özentiye bak1n diyen biri kesinlikle özenen biridir..ya tabi ki biseylere özenerek baslars1n özentilik o kadar da kötü bi kavram degil ama abartanlar dikkat çekiyolar
-
ÖZENTİ
Çoğumuz metal dinlemeye birilerine özenerek başladık. ve zamanla bu müziği benimsedik. bence özenmenin kötü bir tarafı yok.biz metal dinlemeye yeni başlayanları özenti diye aşağılayarak, insanları uzaklaştırıyoruz.toplumun bizde kurduğu baskıyı bizde onlara kuruyoruz.bırakalım da gerçekten bu müziği, yaşam tarzını inceleme ve benimseme fırsatları olsun.
metal dinlemek bir tarzdır ve müzik,tavır ve kıyafet bütünlük göstermelidir. ama kimseyi sen pembe giymişsin metalci olamazsın şeklinde yargılayamayız. siyah giyene de giymeyene de, özenti olduğunu düşündüğümüz yeniyetmelerede saygı göstermek gerek.
Ayrıca birinin özenti olmasından niye rahatsız oluyoruz ki. bırakın olsun ne zararı var.
-
ÖZENTİ
hepimiz ilk dinlemeye başladığımızda özentiydik orası doğru.
yani ben 12 yaşlarımda yabancı pop dinlerdim sonra linkin park dinlemeye başladım sonra da metallicayla tanıştım. 11 yaşlarımda abim bana nirvana yı ve bon jovi yi öğretmişti baya yararı olmuştu tabi.
Neyse zamanla oluyo bu işler yani kimse children of bodomla death le falan başlamıyo müzik dinlemeye. vardır tabi de abi abla tavsiyesi ya da büyük istisnadır.
Herkes özenti olarak başlar ama önemli olan kısa sürede kendini geliştirip daha iyi şeyler dinlemektir. Eğer birisi 3 yıldır bıkmadan aynı şeyleri dinliyorsa gerçekten müzik dinleyicisi demek zor o insana.