Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Black Metal bir trend degil, tarikattir

• ArchangeL666 • 21 Kasım 2005 19:28 • #489191
    sanırım bitakım özentilerden dolayı açılmış bi başlık bu.. yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama benle yaşıt olup dikkat çekmek için vahşi gözükmeye çalışan biçok arkadaşım var.. çoğu da gotik, black dinliyo..

tamamiyle zevkine bağlı, düşündüklerinin arkasında ve de sadece bir türden giden insan sayısı o kadar az ki.. dünün manga dinleyen 13 yaşındaki çocukları bugün dark tranquillity dinleyip bize kafa tutmaya çalışıyolar.. ben dinlemesinler demiyorum, ama bu kadar özenmek ve toplum içerisinde dikkat çekmeye çalışmak insanların ne kadar silik olduklarını gösteriyo bana..

ben tam anlamıyla doğruyum demiyorum, ama herkesin bu derece çok bilmiş olmasından bıktım...
  • Nofx • 21 Kasım 2005 20:12 • #489192
    benimde bi arkadaşım var nickinin sonuna 666 yazıp ben satanistim metalciyim her şeyi ben bilirim havası yaratıyor doğru diyosun var böyleleri..
  • Serpent_King • 21 Kasım 2005 20:22 • #489193
    lafı başka yerlerinizden anlamayın sadece distortion hakimiyetinin clean çalmaktan zor bişey olduğunu söyledim , biraz fazla gaz olmuşunuz siz her şeye atlıyosunuz . pagannini sadece bir örnekti string skippinglerin bol olduğu için örnek verdim.Ayrıca paganini teknik olsun diyerek müzik yapmamış elbette ama kafasındaki müziği ancak da teknikle yapabilmiş bu açıdan bakarsan bazı insanlar kafalarındaki müziği teknik olmadan yapamayabilirler.Ha eren gibi "michael angelo" yu örnek alırım derseniz de işte akrobasi kısmına geçersiniz müziğin...
  • ner • 21 Kasım 2005 22:12 • #489204
    kötü bir niyetim yok, ama "string skeeping" değil, "string skipping"
  • ner • 21 Kasım 2005 22:12 • #489205
    kötü bir niyetim yok, ama "string skeeping" değil, "string skipping"
  • Serpent_King • 21 Kasım 2005 22:22 • #489206
    evet dalgınlıma gelmiş :) skipping
  • ArchangeL666 • 21 Kasım 2005 22:37 • #489207
    burdaki görüntüm sadece benim sana vereceğim verilerle kurabileceğin bi hayaldir.. gerçekte nasıl olup olmadığımı bilemezsin..

normalde metalden hiçbi şey anlamayanlar monitörün karşısında çok yıllık metalci sanarlar kendilerini..
  • kilisli • 22 Kasım 2005 01:31 • #489213
    Black Metal Trend Degil Tarikat!!!!!!

Hanginizin haberi var: Hakkaride neler oluyor,Paris'te isyan,Afrika'da acliktan olen insanlar.
    Hepinizin haberi var: Tarkan'ın cikardigi son album,Deniz Akkayayi kim dovdu,Milli takimın durumu.

Sansanli Dunyanin ısıgından kacmak icin karanlık muzik dinliyorum.(Bu sozu anlayan anlar)Ve de dinledigim bu muzik oyle basit bi trend degil.Bir Tarikat.Yasam tarzi.Her yonuyle bir tarikat...

Afrika'da bir koye Ismini vermek istemedigim bir ulke'den yardim arabasi gelir.Bu araba da yemek icecek ilac gibi seyler mevcuttur,Bunlardan faydalanmak isteyen bir anne cocugunu yere birakir ve yemek icin arabaya kosar.Cocuk ise buyuk govdesine ragmen gucsuz kalmis bacaklarindan dolayi yuruyemez ve oldugu yerde yatar.Ve olumu bekler.Bu sırada bir les akbabasi onun etrafında dolasmaktadir.
    Ben bunu izledikten sonra black metal dinleyerek kendimi olayın icine atiyorum.Bu nedenle black metale tarikat diyorum.

Aslina bakarsan bunu bu siteye de geyik olsun diye yaziyorum,,popcularin sitesinde sansanli bir ortamda zaten bulunamam.Benim yerim hazir...

Bu arada bu yazıyı yazarken Kirk Hammet'in kalp krizi geciridigi haberi geldi,su an durumu iyimis.Gecmis olsun bi krali daha kaybetmeyelim o bizi kaybetsede..
  • ner • 22 Kasım 2005 01:37 • #489216
    hani bilmesek yiceksin bizi. senin blackmetal dediğin oluşumun yaratıcıları olduğu gibi aryan feşitisti, beyaz ırk düşkünü, iskandinav ırkçıları. adamlar arasından siyah enstrümanı diye "gitar" çalmaktan vazgeçen tipler bile mevcut, örnek; büyük blackmetal kahramanı, nutkumun tutulmasına yol açan yüce insan varg vikernes. bi avuç ırkçı, faşist iskandinav zibidisiyle afrikada açlıktan ölüme mahkum edilmiş yüzbinlerce insan arasında nasıl bir bağ kurulur bilemiyorum. muhtemelen sen de bilemezsin, takıl işte.
  • Nofx • 22 Kasım 2005 08:57 • #489224
    yaa sen onu boşverde müzeyyen senar vardı bi ara n'oldu ona??