-
kilisli yalan yanlış konuşuyosun.kendine uydurduğun sentetik ahlakla kendini tatmin ediyosun.afrika'daki çocukları,insan olduğunu hissetmek ,dolayısıyla egonu tatmin etmek için öne sürüyosun.
ayrıca hakkari'de neler oluyor falan diyosun da,ben kimsenin o kadar da şuğursuz olduğunu düşünmüyorum.herkes az çok haberler serediyodur.magazin basınının takibedilmesi de,çok haklı bi sebebe dayanır.insanlar dünyada gelişen olumsuz olayları seyreder,bilir fakat müdahale edemez.bundan dolayı ruh hastası olup,dünyaya bi ruh hastası daha eklemektense kaçmayı tercih ederler.tabi kalitesiz magazin basınından dolayı daha bi hasta olurlar ayrı konu.
yalan anlış ahlakınızla etrafı sürekli yargılayıp durmayın.sıkıyosa kendini yargıla.
-
evet mukemmel yorumlarını bizlerle paylasan arkadasların profiline baktigimda 16 yaslarında olduklarını anlayabiliyorsunuz.
Isıktan kacmak icin Karanlık muzik...................
sen iyimisin.iste bu kadarsın sen.muzigi yasla karıstıracak kadar muzikten anlamıyorsun.senin dedigin blackci insanların gercek hayatta ne oldugunu umarım biliyorsundur.AILE BABASI.klip izleyipde insanların karsısına gecip elestiremezsin.tarikatıda muzikle karıstırma.filmlerde gorursun belki.ama gercekte oyle degil.muzik insanın ruhuna hitap eden huzur veren varlıktır.kus seside bir muziktir.zaten ortalıkta linkin park dinleyipde kendini heavy metal bilgini olarak tanımlayan ( evlerine gidip dale don daleyi dinlerler ama caktırmazlar )bir suru yalaka var.ustune ustluk sizde ortalıgı karıstırmayın.
AMA SU YAS ISINE BEN TAKTIM KAFAYI.YA BU YETENEK DEGILMI.16 YASINDA BIR COCUK MUZIK YAPAMAZMI.
ULAN SOyLE MUZIKLER DINLEYIP,GAZA GELIP INSANLARI ELESTIRME.MUZIGIN KALITESINE BAK OK????DO U UNDERSTAND ????*
-
İsviçreli bilimadamları hangi yaş grubuna hangi müziğin gideceğini belirledi.İşte sonuçlar:
0-8 çocuk şarkıları
8-12 pop
12-14 grunge
14-18rock/metal (yaş büyüdü sertleşmek lazım)
18-23 bırakın rocku falan en aşağı heavy metal
23-30 trash/speed
30-40 hardcore tabi tabi sert
40+ artık blackiydi deathiydi hepsini dinliycek kapasiteye ulaştınız
aman rock'n roll'a falan hiç bulaşmayın ipnelerin müziğidir!
-
İsviçreli bilimadamları hangi yaş grubuna hangi müziğin gideceğini belirledi.İşte sonuçlar:
0-8 çocuk şarkıları
8-12 pop
12-14 grunge
14-18rock/metal (yaş büyüdü sertleşmek lazım)
18-23 bırakın rocku falan en aşağı heavy metal
23-30 trash/speed
30-40 hardcore tabi tabi sert
40+ artık blackiydi deathiydi hepsini dinliycek kapasiteye ulaştınız
aman rock'n roll'a falan hiç bulaşmayın ipnelerin müziğidir!
-
ne alakası var be...ben 8 yasında bu sitedeki her davulcuyu sallayacak davulcu gordum webde....o topluma baglı...sen kral tv izleyen bir ailede yetisirsen tabi basit olursun..ya da arkadas cevresi(tabi bole durumda olupta farklı muzik dinleyen kisiler haric ).....
o zaman garaja yas sınırlaması koyulsun!!!
-
___firat___ demiş ki:
ben 8 yasında bu sitedeki her davulcuyu sallayacak davulcu gordum
gaza gelmeyin diyen adama bak :)
yok abi var gerçekten 8 yaşında bi çocuk sanırım denis chambers ın öğrencisiydi, tabi şimdi 20 li yaşların ortalarında ya da sonunda filan olması lazım yanılmıyorsam , ama onun öğrencisi olduğu için mi öyleydi yoksa yetenekli olduğu için mi bilemicem..ya da her ikisi :P. gerçi bu sitedeki her davulcuyu nasıl görmüş izlemiş arkadaş orasını dabilemicem :))
-
Ben de onu diyorum ya. 45.000'e dayanmış üye sayısı. Bunlardan 1000 tanesi bile davulcu olsa hepsinden iyi olduğunu iddia ediyo eleman.. Gazötesi yani diycak başka hiçbişey yok :)
-
hehe millet hala sidik mi yarıştırıyor burada:D
bazı şeyler hiç değişmiyor:D
Black metale gelince pek sevmem açıkcası ve saç uzatıp siyah giyinmek black metale özgü bir şey de değildir ilk yazan arkadaşın yazdığı gibi bu sorular saçma ama black metale özgü değildirler!
-
hakketen sıktı artık metal dinliyosan psicopat bakıcan
simsiyah giyincen heryerin dilik deşik olcak ne ya
böyle bakınca tarikat hawasına bürünüyo
kimse karışmasın kardesim..