Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"ben müziğin her türünü dinlerim.."

• sauron • 28 Kasım 2005 18:27 • #489610
    HAYIR HAYIR HAYIR

evet güzel bi yaklaşım bencede:)))
    ama sanırım demek istediği linkin park böyle daha sert ya ibrahim tatlısesten falan... ben çok yönlü bir insanım falan demeye çalışıyor.:)
  • da hui • 28 Kasım 2005 18:58 • #489618
    Valla öyle saçma, iğrenç müzik türleri var ki dinlenecek gibi değil. Ama "ben sadece death metal dinlerim", "ben sadece rock dinlerim", "elektrik süpürgesinden başka müzik dinlemem" gibi yaklaşımlar da bence sakat. Ben mesela bana hoş gelen, adam gibi yapılmış her müziği dinlemeye açığımdır ama bu genelde rock ve metaldir o ayrı. Caz da dinleyebilirim, kime ne? Ama mp3 çalarda ibrahim talıses, ricky martin, petek dinçöz, britney spears filan bulundurmam tabi(oha, bi de bulundursaydım :)
  • zeyna007 • 29 Kasım 2005 13:21 • #489652
    ben müziğin her türünü dinlemem

her türlü müziği dinlerim diyenler zaten müzik dinlemezler.sadece sağda solda çalanı duyarlar dolayısıyla her türü dinlediklerini zannederler.
    ayrıca bunlar metal müzikle tanışmamıştır. her tür müzikten kastettikleri de metal,rock,blues,caz ya da klasik müzik değil,arabesk ve poptur.onlar bütün müziğin bunlardan ibaret olduğunu düşünen zavallılardır.ve bence kişilikleride gelişmemiştir.sadece sunulanı alırlar yeni bir talepleri yoktur.
  • paradigm_shift • 30 Kasım 2005 04:24 • #489682

"-ben her türK gibi her tür müzik dinlerim....mesela serdar ortaç dinliyorum,serdar ortaç'ı da severim,sora serdar ortaç var,lisedeyken serdar ortaç gibi şeyler de dinlemiştim..şimdilerde de serdar ortaç(okunuşu serdır ortıç) diye yeni bi grup çıkmış,çok beğendim.siz dinlediniz mi?"
    herkesin geçmiş thanks giving'i mübarek olsun..

serdar ortaç
  • Serpent_King • 30 Kasım 2005 05:14 • #489686
    yauuuuuuuu

yau bırakın isteyen istediğini dinlesin alla alla .. cık cık
  • seboist_b • 1 Aralık 2005 00:36 • #489708
    ..

o soru zaten hangisi ağırlıkta yani en çok neden etkileniyosun anlamında sorulur zaten. asıl rock ve metal dinlerim dersin ama hani arada pop şarkılar da var sevdiim dersin mesela ama pop dinliyo olmassın bence.. abi soruyosun ne dinliyosun diye metal diyo ee hangi grup metallica başka bi tek o ne komik insanlar var yaa..
  • jubei • 1 Aralık 2005 19:43 • #489717

Bunun neresi garip onu anlamadım.Müziği seven bir insan illa tek bir tarza mı bağlı kalmalı? Ben de kulağıma güzel gelen herşeyi dinlerim.Bana kişiliği oturmamış diyenin de aklından şüphe ederim.Örnek olarak az önce Bonnie Tyler dinledim,şu anda Jimi Hendrix dinliyorum.Neresi garip bunun biri bana açıklasın lütfen.Dinlediğiniz tarzın en bi mükemmel,süper ötesi olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz?Yapmayın arkadaşlar,bunlar çok gereksiz tartışmalar.Hatta tartışma bile değil.İsteyen istediği şeyi dinleyebilir.Başka müzik dinleyenler metalle tanışmamıştır diyen arkadaş daha funkla tanışmamış.Hadi buyrun ben de bunu söylüyorum.Müzik evrenseldir.Patagonya'da da müzik yapılır isteyen dinler.Sadece tek bir tarzı dinleyenler kendilerine o yolu seçmişler,ne mutlu onlara.Bu sadece metal için değil blues,jazz vs vs hepsi için geçerli.Ama onların tek bir tarz dinliyor olması kulağına güzel gelen herşeyi dinlemeye çalışan insanlara kişiliksiz diyebilme hakkını vermez..

kendinize iyi bakın.
  • death_glory • 2 Aralık 2005 00:33 • #489718
    ben müziğin her türünü dinlerim

ilginçtir; herkes onaylamış bunun bi saçmalık olduğunu, bi babayiğidin çıkıp da bunlara bir dur demesi ne güzel;) 'malesef' mi desem 'ne mutlu bize ki' mi desem; sonuç olarak 'müzik türleri' dediğimiz, bizim bildiğimiz pank, rak, metal, pop vs ile sınırlı değil. teorik olarak zaten bir insanın tüm müzik türlerini dinlemesi için ömrünü harcaması gerekir heralde; tabi burda anlatmak istediğiniz ciddi anlamda tüm müzik türleri değil. ancak bence; midesizlik olan; saçmalık olan bir insanın yalnızca belli bi türe takılıp kalması. ciddi anlamda müzikle ilgilenen bir insan için söz konusu olamaz zaten; geriliktir bu... ya arkadaşlar metalci olmak meziyet diğil yaa:D
  • ArchangeL666 • 2 Aralık 2005 00:50 • #489719
    ben müziğin her türünü dinlerim

müzikle ilgilenen bi insan zaten biçok tür hakkında fikir sahibidir..

benim belirtmek istediğim şuydu: insanın düşünceleri, kendisinin olaylara yönelişini belirler.. bi anlamda tarzını belirler.. bi konu hakkında iki farklı görüşe sahip olamazsınız.. bu zaten kendinizle çeliştiğiniz anlamına gelir.. dolayısıyla insanın sadece bir tarzı vardır ve bence bu tarz üzerinde gitmelidir gerek müzikte gerek başka konuda.. çift yönlü gidiyosa bu işin içinde çelişki vardır..

aradığım şey, bi görüşünüz varsa tamamiyle onun arkasında durmak..
  • Nofx • 2 Aralık 2005 09:37 • #489723
    rere rörö

yaoww hakkten ne dinlediğini söyleyince noluyoo??Vıdı vıdı ötmedikten sonra pek bir önemi yok.. bir insan ben metalciyim derken ne kazanır???bu övünülecek bir şeymidir ki?? şu garajdaki infoların yarısında ben metalciyim kafa sallarım yazıyoo?? zaten arkadaşın dediği gibi ben her tarz dinlerim diyenler pop dinleyenlerdir.Gayet normaldir,herkez özgürdür,kendi zevkidir..Ama kesinlikle bu demek değildirki bir adam jazz dinliyorsa rock dinlemez..

rererörö bir yaklaşım olmuş...