Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AMATÖR GRUPLAR

• sauron • 3 Aralık 2005 16:15 • #489762
    türkiye'de çok iyi amatör gruplar olduğunu duydum biçok kişiden... bana önerebilecekleriniz varsa sevinirim....
  • Nofx • 3 Aralık 2005 17:42 • #489767
    yanlış duymuşsun..

yaoww şimdi herkez kendi grubunu yazar buraya!!
  • paradigm_shift • 4 Aralık 2005 00:50 • #489782
    manga var.iyi bir amatör grup olarak..
    kötü bir profesyonel grup için(bkz. çilekeş)
  • Nofx • 4 Aralık 2005 01:02 • #489783
    kötü bir profesyonel grup için(bkz. çilekeş)

çok doğru çilekeş ne kadar profesyonel gibi bir grup olarak gözüksede amatör bir grup..Röpörtajlarında çocuk gibi değilde adam gibi konuşmayı öğrenmeliler..İyidir veya kötüdür ayrı...
  • Serpent_King • 4 Aralık 2005 02:58 • #489784
    türkiyedeki tüm amatör grupları dinleyip de yanlış duymuşsun diyen arkadaşı tebrik ediyorum mükemmel bir arşivi olmalı.

courtyard , distopia şu anda albümü olmayan yama yakın zamanda olması muhtemel amatör gruplardan ve benim sevdiklerim arasında olanlar.
  • death_glory • 4 Aralık 2005 23:38 • #489805
    yanlış duymuşsun diyen arkadaşın her söylenenin aksini iddia etmek gibi bir refleksi var bakmayın ona. tabii ki henüz albümü olmayan ama 15 albüm yapmış heriflerden çok daha iyi gruplar var; müzik sitelerini, forumları dışında, azıcık bi gezseniz tozsanız, fazlaca bilgi edinebilirsiniz. ben de çok fazlasını dinlemiş değilim ama heavy thrash death ve black bunlar dışında rock alternatif blues adına iyi kötü berbat ya da süper büssürü büssürü grup var. mesela crossfireın albümü çıktı; oldu baya uzun bi süre, bi çok konserde de boy göstermekteler zaten, dethrone ve feather fallı birlikte dinlemiştim dethroneu daha çokçok sevmiştim. soul sacrifice da süper, soulitary var bi de onlar biraz hardcore-thrash arası; crossover tarz olarak pek sevmesem de şarkıları sağlam bi iki şarkısını dinledim, serenade of w a r çok güzel. obstinacynin no reason şarkılarını indirmiştim, zaten linkini buraya koymuşlardı, gerçekten muhteşemdi uzun bi süre ağzıma takıldı o şarkı. conchadors afyonlu heavy metal grubu, overkill seviyosanız onları da seversiniz:) altus ultionis vardı pure black metal içimizden biri onların davulcusu olcaktı ama müjdeli haber gelmedi henüz:) e tabii sabhankra var yahu ailecek severek izliyoruz.
  • Nofx • 5 Aralık 2005 08:54 • #489812
    covercı amatör gruplardan bol ne var türkiyede??
  • noktasız_üye • 5 Aralık 2005 11:40 • #489813
    death_glory nin saydığı gruplar cover olayını çoktan aştılar haberin olsun.biraz araştır istersen
  • Birol • 5 Aralık 2005 11:48 • #489814
    Kharon gurubu dağılmaz da beste çalışmalarını sürdürürse eminim dünyayı ele geçirecektir zamanla :)

ben üyesi değilim ama olmayı çok isterdim...malesef dehşet bi gitaristleri ve gitarda çok iddalı bi vokalleri var :)
  • Birol • 5 Aralık 2005 11:58 • #489815
    bi de 17ohm...

sen de git şarkısını dinleyin bence baya güzel bi şarkı...

gelecek vadediyolar ama daha küçük bunlar galiba,daha zamanları var yani,bi demoları var da klipte küçük görünüyolar :))