-
yanlış konu tartışılıyo..
hayır benim değindiğim tek nokta barlarda çalan tüm grupların profesyonel grup olarak söylenmesiydi.
onun dışında da profesyonellik malesef türkiyede yanlış biliniyor hatta tdk.gov.tr de bile yanlış anlatılmış malesef.profesyonel bir insan işini para için yapmasının yanı sıra , profesyonelliğin bazı getirilerini ve götürülerini kendi dünyasında idrak edebilme özelliğine sahip olabilmelidir.yani para profesyonelliğin aracı diğil bir getirisidir.
-
evet malesef türkiyede profesyonellik böyle şeylerle değerlendiriliyo...
-
kızgın adam bigbooots :)
-
Serpent_King says:"yani para profesyonelliğin aracı diğil bir getirisidir"
"az profesyonel" veya "çok profesyonel" gibi kavramlar olmadığını biliyoruz..yani diyebiliriz ki profesyonellik bir kişinin nasıl çaldığını değerlendirmek için bi ölçüt değildir..
evinde çılgınlar gibi gitarını çalan sapından bal akıtan süper çalan bi insana profesyonel diyemeyiz..
barda program yapan, kolay ama çaldığı şeyleri temiz çalan kendi halinde bi gitaristede amatör diyemeyiz..
hata veya eksik bulursan düzeltirsin Serpent kardeş..
-
barda program yapan, kolay ama çaldığı şeyleri temiz çalan kendi halinde bi gitaristede amatör diyemeyiz..
sen dersin ama senin gibi dicek çok fazla insan olcağını sanmıyorum.ya da şöyle sölim malesef türkiyede öyle...ve öyle olduğu için de malesef müziğimiz geri kalmış vaziyette.
-
eskişehir..
2 eylül kampüsüne sebnem ferah konserine gitmiştim
ön grup olarak Yeniharman cıkmıştı bence iyiler..
-
bence sen amatör grubun ne olduğunu bilmiyosun.Ben kısaca anlatayım Türkiye de albümü olanlar profosyenel olmayanlar amatör olarak değerlendiriyor bu bir.
İkincisi MANGA amatör olmuyo bu durumda.Ayrıca MANGA ve ÇİLEKEŞ süper iki grup önce bi dinle istersen sonra kararını ver........
-
MAT www.matonline.net
Kim ne düşünür bilmem, ilgilenmem ama ben çok severek ve beğenerek dinliyorum.. Tavsiye ederim..
-
şu an için çok iddalı olarak söylüyorum ankarada benim eski gitaristimin kurduğu DERHBERHS grubu en iyi amatörler diyebilirim tek sorunları bassçıları 17 yaşında ama köpek gibi çalıyo çocuk. ve (anti parantez) hayın Faruk bizi bıraktı ve bu grubu kurdu. ne varsa sanki o kadar tartışak... :)