Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AMATÖR GRUPLAR

• Nofx • 5 Aralık 2005 12:54 • #489816
    ben o gruplar cover yapıyor diye bir şey söyledimmi??İyi gruplar tabiyki var ama abartılacak kadarını bırak parmakla sayılacak derecede.Elimde internet,arkadaştan v.s topladığım bayaa kabarık bir demo arşivim var laf olsun diye konuşmuyoruz..
  • Serpent_King • 5 Aralık 2005 22:33 • #489834
    iyide bu topiği açan adam türkiyedeki tüm amatör gruplar mükemmel diye birşey mi söyledi ? adam sadece güzel gruplar var dedi sen de kalktın yok öyle bişey dedin şimdi de tersini sölüyosun...

kasma bence bu kadar.
  • Nofx • 5 Aralık 2005 22:57 • #489837
    türkiye'de çok iyi amatör gruplar olduğunu duydum biçok kişiden

Bişey söylememe gerek yok galiba.ilk önce okuma yazma bilmek lazım tabe..
  • Serpent_King • 6 Aralık 2005 00:58 • #489839
    :) koç sen ciddi kasıyosun adam tüm gruplar mı diyo orda süper diye ? :) gayet de iyi amatör gruplar var neyse sen bende mp3 cd filan var diyosun zaten o şekilde bi yere varamayız , kaç tane grubun konserine gidip izledin diye sorsam mesela ne cevap verirdin merak ediyorum ayrıca grupların isimlerini de bi rica etsek :)
  • absinth • 6 Aralık 2005 08:10 • #489842
    doğru tespit denilen durum bu olsa gerek
  • noktasız_üye • 6 Aralık 2005 16:53 • #489869
    cover dan öteye gidemediler.... şeklinde bi cümle kurdun.anlama bi bakıver arada fark var mı?
  • noktasız_üye • 6 Aralık 2005 17:05 • #489871
    covercı amatör grup ne oluyo peki?
  • Nofx • 6 Aralık 2005 17:14 • #489873
    covercı amatör grup ne oluyo peki?

şu oluyoki efendim nasıl siz garajı protesto etmek için ince zekanız ile noktasız alttan çizgi üye nickini almış olmanız sizin anarşist ve antisosyal bir yapıda olduğunuzu gösteriyorsa covercı gruplarda sırf piyasaya oynamak için çaldıkları aptal şarkıları çalmaları onların ince zekasını gösteriyor...
  • Serpent_King • 6 Aralık 2005 19:41 • #489877
    haa anlaşıldı sen barlarda flian program yapan alternatif rock gruplarını söylüyosun :) merak etme onların arasında da besteleri olan gruplar var fakat diğer tarzda müzik yapmaya çalışan grupları da bir dinleyip gözden geçirmen gerektiğini düşünüyorum.
  • NAZİ • 6 Aralık 2005 23:00 • #489897
    altus ultionis vardı pure black metal içimizden biri onların davulcusu olcaktı ama müjdeli haber gelmedi henüz:)

Altus Ultionis tek kişilik bi proje davulcu olarak oraya değil elemanın diğer grubu DAGON da olucaktı henüz grupla ilgili gözle görülür işler yapılmadığında şu an için bişey sölemem yalan olur bekleyip görücez...
    ayrıca Badragath,Pogrom da unutulmaması gereken iyi işler yapan(Pogrom) (Badragath ın biraz da zamana ihtiyacı var) gruplar...ayrıca
    The Sarcophagus(kanada ya gitarist gönderdiler)
    Aradın Azun
    Secropiagor
    aaaarrghh
    bişeyler yapmış ama şu sıralar pek ortalıkta görünmeyen gruplar hepsine başarılar