-
allahım ihoşlandığım cocuk bu metalicayı seviyoo nolur onun hakkında bilgi yazz
-
allahım ihoşlandığım cocuk bu metalicayı seviyoo nolur onun hakkında bilgi yazz
sen hemen bi gitar edin ve nating else medırs çal metalikacı adamın kalbine giden yol burdan geçer, bi de sana bi metalika tişört lazım. ama tişört alma bak şimdi onların badileri var hatunlar için atlastaki köstebekin yanında tüşörtçü amcaya git orda opeth badileri var, böyle belden oturtmalı çok güzel, bi de siyah ya ince gösteriyo tabi. metalika olanlarını görmedim ama sor bakalım yinede. e olması lazım canım metalci kızlar ne giycek diymi ama. bak unutma metalika tıreşin kurucusu, metalika en iyi tıreş grubu tamammı bunları ezberliceksin. metalika lessons by death part 1.
-
evet böyle düşünen arkadaşlarıma bi çatı açtım ben..
Metallica Kolonisi hepinizi bekler :D
-
Her ne kadar thrash sevmesemde metallica'ya ayrı bi sevgi ve saygı besliyorum... (çünkü metallica uzun süre thrash yapmadı)
-
ya yannış adres verdim galiba tüşörtçü amca halepte dilmiydi? neyse bulursunuz ya:PpPp
-
bence metallica adını moneylica olarak değiştirsin piyasa ötesi oldular iyice:(keşke o kazada cliff yerine lars dallaması geberseymiş!!
-
Lan oğlum nasıl en büyük metal grubu, tamam ben zaten her yerde kötülerim bu grubuda sizde çok coşmuşsunuz.Metallica zaten Cliff'le birlikte öldü ama o ayrı bir konu.. Adamlar o kadar büyük değil, coşmayın..
-
Metallica'yı ne Lars nede James kurdu
kimin kurduğu devlet sırrı
zıh söylenmez :)
metallicaTELi
by gitarTELi
-
[136 kez okundu]cc_baran
11 Aralık 2005 Pazar / 15:06
sıkıldık artık
+1000000²
gitarTELi cevap sana değill :) bunu açan arkadaşa...lütfen yauu
ulan gelmişsin orda tarihçeyi yazıyosun...ben netten de bulabilirim onu..hadi bakalım
-
HMMM hala metallica tartışılıyo..şu an ciddi ciddi metallica dinliyen varsa bana özelden yazsın bi çift sözüm olcak onlara,burdan sööleyemem!!!!!!!! küfür değil acı sözler bunlar