-
of offf gece saat 4 olunca uykulu gözlerle bakınca kimin ne dediğini kimin ne fikri olduğunu ne iddia ettiğini anlamak ta zorlaşıyor tabi.
-
zenci veya şoparsanız gerek yok..
+10000....Zuhahahahhahha ,yarıldım yaaa
:)))))))
-
nota bilmek müzisyenin işini bir bakıma kolaylaştırır , çabuklaştırır.ama nota bilmek bir insanı müzisyen yapmayacağı gibi , müzisyenin olmazsa olmazı da diğildir.
-
puhaha sacmalama ya madem 6 saat tum gtarı calmana yarıyacaksa cok basıt bı ıs olmalı ben direk bas la baslad ım ve nota bılmeden manowar iced earth inflames calıyorduk ve calmaya baslıyalı 2 ay olmustuu soradan ogrendım ama bılmedende calıodum ve sahne alıoduk olur olur
bashbash
-
Sevgili Ofidifan, nota bilmekle gitar çalmak aynı şey değil, istersen biraz daha dikkatli oku. Ayrıca In Flames çalmak seni müzisyen yapmaz. Öyle olsaydı binlerce müzisyen olurdu bu şehirde.
her neyse, nota bilmekle okumak aynı şey değil. Nota bilmek demek sesi duyduğun zaman hangi nota olduğunu anlamak demektir. İki ayrı nota arasında kaç ses olduğunu bilmek demektir. Sonra insan, harmonik, melodik, tonik, dominant ne demek bilmezse nasıl beste yapacak ki?
-
Memlekette bu kadar cehalet varken, bu kadar da tembellik varken bu tip GEYİKLER asla bimez..
Bir işi yapıyorsan hakkını vereceksin veremiyorsan yapmayacaksın..
Kolay mı müzisyenlik bu kadar. İki şarkı çalıp kendini müzisyen sanan insanlar varmış helal olsun.
Bu işi 2 saatte halleden arkadaşlarada burdan selam. Yıllarımızı heba etmişiz. keh keh..
-
Nota bilin arkadaşlar
yoksa silgisiz resim yapmaya çalışan biri gibi ugraşırsınız
gereksiz olsaydı kimse kullanmazdı
şart degil ama
bilin bence çok işinize yarar..
:)
-
yaa müzik öyle kolay bişi değil mutlaka uğraşmalıyız biraz üstünde nota da kesinlikle olması gereken bişeydir kimse gereksiz olduğunu söliyemez üstelik öğrenmeye çalışıldı mı da o kadar zor bişi değil nota öğrenmek...
-
Tamam Arkadaslar Ozaman Benimde Bir Sorum Olacak ....
-Su Olamadan Yasanabilirmi?
-Güneş Olamdan Gunduz Olabilirmi ?
-Kalp Olmadan İnsan Yasarmı?
-- Notasız Müzik Fikrimce Müzisyen Dedigin Nota Bilmeli ..!
-
zaten seviye ilerlemişse hiç nota bilmiyorum denilemez çünkü mutlaka bişekilde notadan falan bişeyler kapılmıştır öğrenmek için ayrıca birşey yapılmasa bile...