-
davulcuyum diyen ritim atmaya çalışan çok bayan gördüm ama karşı cinsleri gibi olamıyorlar nedense :)) lafa gelincede kendilerinden iyi yok siz bayan davulcuları beyeniyormusunuz?
-
ankara da bi tane var bi dinle de gör
-
benim bi arkadaş var. İyi çalar kendileri. Bi tek twin pedalı beceremez :)
-
Evet bayan davulcu olur.Bence müzikte cinsiyet ayrımı yapmak çok saçma,biz nasıl çalışarak davulda kendimizi geliştiriyorsak onlarda aynısı yapabilir.Erkeklerin davula karşı karşı özel bir yeteneği mi var kadınlarda olmayan.Mesela biz sikimizle falan mı çalıyoruzda onlar yapamıcak.
-
Evet bayan davulcu olur.Bence müzikte cinsiyet ayrımı yapmak çok saçma,biz nasıl çalışarak davulda kendimizi geliştiriyorsak onlarda aynısı yapabilir.Erkeklerin davula karşı karşı özel bir yeteneği mi var kadınlarda olmayan.Mesela biz sikimizle falan mı çalıyoruzda onlar yapamıcak.
+1
ve ayrıca bkz.
Cindy Blackman
Hillary Jones
Kim Thompson
Carola Grey
daha gider bu
-
olur tabi yav...
benimde ankarada twin pedalı çalamayan ama güzel çalan bi arkadaşım var.. ben baya memnunum :)
-
ya nedemek çalamıyolar nick weck bu kadını dinleyin ulan harbi den de çalıyo kadınlar nasıl araba kullanabilirlerse çalabilirlerde bu konuda komplez yapmayalım bu arada ben ERKEK
-
yaa yaapmayın arkadaşlar bayan davulcu fikri ne kadar olabilir gözüksede erkek dansöz fikrininde o kadar olabilitesi vardır heralde : ) evet vardır olacaktır da ama asla cezbedici veya tatmin edici olmayacaktır!(müzikal anlaamda) evet erkeklerde orasını burasını komik bi şekilde sallaayabilir ama doğallık namına bişey barındıramazlar! niye zennelere taktıysam artık? ayaklanmazlar işallah.. :)
-
yapmayın bayan erkek ayrımı çok ters tamamen ritim duygusuyla alakalı bi olay...yani bayan davulcu olmaz diye bi genelleme yapamazsınız....kulağa çok komik gelen erkek dansöz olayında erkekler çoğu kadından iyi dans ediyo......yani bayan davulcu olur hemde çok iyi olur...:D
-
ulan ya saçmaladın aaa step god ...ya ne alaka ya ulan verdiğin önekle kendini mahfettin ya...ya kadından kat kat daha iyi dans eden erkek ler var... ya bu konun açılması bile mantıksız bak yukardaki yazılanlarda var kadın davulcular onlardan türkiyede yok bile onlar kadar türkiyede çalan erkek sayısı çok az oke anladınmı... muhalefet olmaya çalışmayın