Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bayan davulcu olurmu?

• Noryth Aquanum • 11 Şubat 2006 18:16 • #493803
    Çalıyorlar deli gibi divane gibi.
  • dexter_holland • 11 Şubat 2006 19:34 • #493815
    Fizban'a katılı belki cinsiyet ayrımcılığı yaptığımı düşüneceksiniz ama ben elektro gitar, bateri gibi enstürmanları bayanlara yakıştırmıyorum. Yan flüt en iyisi. Çünkü ben de çalıyorum.
  • rickenbacker • 11 Şubat 2006 21:55 • #493837
    bknz. samantha maloney/the hole
  • technic boy • 11 Şubat 2006 23:11 • #493856
    yaw bu nasıl soru arkadaslar bayan sürücü olur gibi olur abi niye olmasın ikigün sonra birisi de şimdi bi baslık daha acıcak bayan gitarıs olurmu öbürü de açıcak bayan bascı olurmu bayandanada olur arkadaşlar oluyo yani bunun tartısmasına girmeyelim burda o kadar cevaba falan gerek yok yani
  • hesil • 11 Şubat 2006 23:15 • #493857
    polemik yaratmayalım diyosunda forumlar polemik yaratmak için zate;)
  • uygaraydin • 12 Şubat 2006 04:28 • #493872
    Bayanlar neden beceremiyor ki

İnsanların dişilerinde gırtlak yeteneği çok iyi olabiliyor ama nedense pek de iyi enstrümanist olamıyorlar. Özellikle de davul ve gitarda. Kaç tane gitar veya davul virtüözü sayabilirsiniz bayan olarak.

Dipnot: İstisnalar her zaman hariçtir.(Saçma salak gelen cevaplar için şimdiden yazayım.)
  • uygaraydin • 12 Şubat 2006 04:29 • #493873
    Bayanlar neden beceremiyor ki?

İnsanların dişilerinde gırtlak yeteneği çok iyi olabiliyor ama nedense pek de iyi enstrümanist olamıyorlar. Özellikle de davul ve gitarda. Kaç tane gitar veya davul virtüözü sayabilirsiniz bayan olarak.

Dipnot: İstisnalar her zaman hariçtir.(Saçma salak gelen cevaplar için şimdiden yazayım.)
  • OnurKul • 12 Şubat 2006 04:45 • #493875

bence bateri güç ister...bateri çok kaba bir alettir...Bayanlar direk bakıyor "bu hanzo işi" diyor ya da bi iki kere deniyor "çok zormuş" diyor.Ha bi seçenek var bir heves ediyorlar ondan sonra finito...
  • jubei • 12 Şubat 2006 05:56 • #493879

ya arkadaşlar bırakın şu davul çalmak için kas lazım geyiğini..davul çalan bütün erkekler öküz gibi kaslı herifler mi bunu bi söleyin önce.zaten devamlı pratik yaparak kas yapar insan.ayrıca bilekler ve parmaklar önemlidir davulda.bu yüzden dayanıklılık (endurance) çalışmaları vardır.kadınlardan da pekala dehşet davulcular olabilir ki örneklerini yazmıştım.her davulcu bu çalışmaları yapmak zorundadır.kadın-erkek farketmez.insan robot değildir bi süre sonra "kas"ları iflas eder..

-değil mi cevat abi?
    -evet canım..
  • Narcoholic • 12 Şubat 2006 21:40 • #493923
    allah isterse herşey olur boughkk :)