-
olur
-
"kadınlar piyano ve kemandan başka bir enstruman çalmasın" kampanyasına destek veren bir müziksever olarak,"olmaz" diyorum.
-
paradigm'e <3 <3 <3
-
olur olur..
çokta güzel olur..
-
gel eva yı seyret bayan davulcu gör derim. o zaman erkekler de keman çalmasın. olur mu öyle saçma şey kaçıncı yüzyıldayız ya ayıp yaa
-
enstruman bi aksesuar olmadığı için üstüme yakışıyo mu, ya da insanlar beni bununla beğenirler mi, zerafetime uygun mu, kas yapıma uygun mu hesabı yapmak saçma sapan bi hesaplaşmadır.
benim ruhum nasılsa enstruman seçimim de o yönde olacaktır. bitti gitti.
kibariye deli darbuka çalıyosa ayşelerden de davulcu olur. beğenmeyen de dinlemez. önyargılarının dikine gidin siz daha. ihtiyarlardan önyargı cümleleri duyunca deliriyodum bi de gençlerin önyargıları kalmıştı. o da oldu tamam oldu.
ne alakaysa?: rodeo mustafalar aliler içinse, sneakers da ayşeler melekler için oh olsun.
sinirlendim ayol..
-
olur. benim serhat diye bi hocam var. benden önce derse giren bi kız var EDA diye. yaşı da küçük. ama çalabiliyor gördüğüm kadarıyla.
-
hönk ssssssssssssssssss
-
tabi ya eva var. bayan gitaristte olur basscıda olur bateristte olur:) hemde çok güzel olur valla... gidin seyredin eva yı:)
-
allah aşkınıza saçmalamayın hiç olur mu öyle şey? aklınız mantığınız alıyo mu? bayan davulcu bak söylemesi bile komik. insan mı onlar yahu adı üstünde onlar bayan. herkes işini yapsın kardeşim ekolojik denge diye bişey var. artık bayan da davul çalarsa evde oturup ben mi çocuk bakçam? cık cık cık.